Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke woning om verliefd op te worden…

Deze vrijstaande monumentale villa met de naam ‘Con Amore’ dateert uit 1898 en ademt een sfeer van grandeur en historische allure. Deze karakteristieke villa beschikt nog over alle sfeervolle details zoals glas-in-loodramen, raamluiken, antieke wandtegels, paneeldeuren, hoge ornamenten plafonds en een klassieke trap met balustrades.

De villa is gelegen in de meest geliefde straat van Hillegom en kenmerkt zich door de fijne ligging. Het gezellige winkelcentrum van Hillegom met diverse winkels, cafés en restaurants bevindt zich op loopafstand. Ook diverse sportfaciliteiten waaronder voetbal, tennis, padel en een sportschool bevinden zich in de directe woonomgeving. Voor forenzen biedt het nabijgelegen NS-station Hillegom directe verbindingen naar steden als Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed, dankzij de nabijgelegen verbindingswegen (N206 en N207/A4) bent u snel in alle grote steden van de Randstad.

Indeling begane grond: U komt binnen in de vestibule voorzien van prachtige glas-in-lood ramen en lambrisering van antieke wandtegels. Ruime hal voorzien van kelder(boeken)kast en toilet. Royale living voorzien van donkere visgraat parketvloer, luxe hoge plafonds voorzien van klassieke sierlijsten/ornamenten en prachtige glas-in-loodramen. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een sfeervolle serre met een fantastisch uitzicht over de groene tuin. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een sfeervolle open haard en openslaande deuren naar de tuin. Dichte keuken in landelijke stijl voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasmachine en Quooker. Ook in de keuken zijn nog diverse authentieke details bewaard gebleven zoals: een grote schouw, ingebouwde servieskast, ouderwetse waterpomp en antieke Delfts Blauwe wandtegels. Aansluitend treft u de bijkeuken voorzien van lichtkoepel, ouderwetse waterpomp, deur naar zijtuin en toegang tot de wasruimte. De wasruimte beschikt nog over de authentieke oud Hollandse rode tegelvloer en is voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine/droger. Aansluitend op de wasruimte bevindt zich de schuur met de nodige opslagruimte voor onder andere fietsen en de opstelling van de CV-ketel met voorraadboiler.

1e Etage: Via de prachtige klassieke houten trap bereikt u de overloop voorzien van lambrisering met antieke Delfts Blauwe wandtegels en apart toilet. Royale slaapkamer (thans in gebruik als kantoor) aan de voorzijde van de woning met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon. Badkamer voorzien van ligbad met douche en dubbel wastafelmeubel. De masterbedroom (over de gehele breedte van de woning) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een aparte kleedruimte.

2e Etage: Deze ruime zolderetage beschikt over 3 kamers en een badkamer voorzien van douche en wastafel.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke fraai aangelegde voor- en zijtuin voorzien van siergrind en groene borders. De besloten achtertuin heeft een heerlijke veranda, diverse zonnige terrassen en is aangelegd met een groot gazon omgeven door grote heesters en volwassen bomen die zorgen voor veel privacy.

Bijzonderheden: - Bouwjaar: 1898; - Woonoppervlakte: 224 m2; - Perceeloppervlakte: 868 m2; - Het betreft een monumentaal pand; - De woning is voorzien van alarminstallatie; - Het sfeervolle historische dorpshart van Hillegom heeft een ruim winkelaanbod, gezellige terrasjes en diverse restaurants. Ook kunt u hier terecht voor uw dagelijkse boodschappen. En wilt u een dagje shoppen? Dan is Haarlem (dé winkelstad van Nederland en tevens bekend om zijn gezellige terrasjes en uitgaansgelegenheden) op slechts 10 kilometer afstand bereikbaar; - Hillegom biedt veel diversiteit in basisscholen. Daarnaast zijn er diverse middelbare scholen zeer goed bereikbaar, zowel in Hillegom als in de nabije omgeving; - Hillegom ligt centraal in de Duin- en Bollenstreek met diverse natuurgebieden in de nabije omgeving. Lekker wandelen in het prachtige duingebied tussen Noordwijk en Zandvoort? Of heerlijk uitwaaien op het strand van Langevelderslag? Het is allemaal op fietsafstand!

Van deze woning is ook een eigen website beschikbaar. Behalve de foto's en video op groot formaat zijn er ook allerlei handige tools. Tevens kunt u hier de relevante documentatie vinden. Download de brochure via Funda om naar deze site te gaan.

U en uw NVM-aankoopmakelaar zijn van harte welkom voor een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1898
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1898
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 1019

Overige

Perceel oppervlakte 868

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1898
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1898
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 1019

Overige

Perceel oppervlakte 868

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Berg ERA Makelaars - Sassenheim