Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig gelegen bouwkavel op een absolute toplocatie direct aan het open vaarwater van de 'Leidsche Vaart' en de Langeraarse Plassen!

Op één van de mooiste plekken in het Groene Hart van de Randstad tussen het Braassemermeer en de Nieuwkoopse Plassen kunt u nu uw vrijstaande droomwoning realiseren. Dit royale bouwkavel met een woonperceel van maar liefst 1.550m² biedt u de mogelijkheid om een vrijstaande villa met bijgebouwen volledige naar eigen wens te realiseren, met mogelijkheden voor een eigen aanlegsteiger voor uw boot in de Leidsche Vaart. Op een mooie dag vaart vanaf uw steiger direct de Langeraarse Plassen op of vaart u via de Leidsche Vaart door deze prachtige woonomgeving.

Het kavel zal worden ontsloten naar de Paradijsweg via de nader te realiseren nieuwe weg aan de noordzijde van het kavel. Via deze nieuwe weg is het kavel uitstekend met de auto te bereiken is en op het kavel zijn er voldoende mogelijkheden om op eigen terrein te parkeren.

Indien gewenst is het mogelijk om nog eens 1.500m² extra grond en water direct grenzend aan het kavel te kopen.

Binnen het bestemmingsplan zijn er ruime bebouwingsmogelijkheden om uw woning naar eigen smaak en wens te kunnen realiseren. Tevens is het uitoefenen van een bedrijf aan huis of Bed & Breakfast toegestaan.

De belangrijkste bebouwingsvoorschriften van de Gemeente Nieuwkoop zijn als volgt:
- Kavel is geschikt voor de bouw van 1 vrijstaande woning met bijgebouwen.
- Hoofdgebouw: Maximale goothoogte 6.00 meter en nokhoogte 10.00 meter.
- Hoofdgebouw: Maximale inhoud 750 m³, exclusief kelder en bijgebouwen.
- Bijgebouw(en): Maximale goothoogte 3.00 meter en nokhoogte 5.50 meter.
- Bouwvlak woonhuis circa 18.00 meter x 29.00 meter.
- Maximaal 80 m² aan bijgebouwen.

Voor gedetailleerde informatie kunt u het bestemmingsplan raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl / 'Paradijsweg Westzijde' (NL.IMRO.0569.bplGRparadijsweg-va01).

Ligging:
Het kavel is rustig gelegen met volop groen en water in de directe omgeving. Dit voormalige kwekersgebied wordt omgevormd tot een prachtige combinatie van luxe woningen, water en volop natuur. Vanaf uw kavel kunt u in de directe nabijheid genieten van tal van Vaarten, Meren en diverse fiets- en wandelroutes.

Ter Aar is zeer centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad met een scala aan voorzieningen waaronder o.a. winkels, scholen, openbaar vervoer, sport- en recreatievoorzieningen en beschikt tevens over uitstekende verbindingen in de richting Amsterdam/Schiphol, Leiden/Den haag, Alphen aan den Rijn en de diverse andere grote steden in de Randstad.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Tuin opp 1550
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1550
Tuin diepte 42
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 37
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bouwgrond

Overige

Tuin opp 1550
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 1550
Tuin diepte 42
Tuin rondom Ja
Tuin breedte 37
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goedhart Makelaars & Taxateurs

Tips en inspiratie over wonen en interieur

Laden..