Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ERA Open Huizen Route Zaterdag 10 december a.s. tussen 11.00 uur en 13.00 uur!

Bent u op zoek naar een ruime eengezinswoning met een fijne achtertuin op het noord westen? Dan wordt dit huis, gelegen in een woonwijk in Moerkapelle, wellicht uw nieuwe woonstek.

Moerkapelle is een sfeervol dorp in het Groene Hart. Het dorp is centraal gelegen op slechts enkele autominuten van Zoetermeer; ook Den Haag is prima bereikbaar. De basisscholen, de sportfaciliteiten, de kerk alsmede de Dorpstraat met diverse winkels zijn op loopafstand gelegen. Recreatiegebied De Rottemeren, het Bentwoud en de Willem Alexanders Roeibaan met diverse wandel- en watersport faciliteiten zijn op korte afstand gelegen.

Kenmerken: - tussenwoning - woonoppervlakte ca. 128 m2 - inhoud ca. 465 m3 - perceeloppervlakte 143 m2 - bouwjaar 1988 - energielabel B - ketel Nefit, 2014 - volledig geïsoleerd - kunststof kozijnen - triple glas - 15 zonnepanelen, 2017 - ruime woonkamer - dichte keuken, bijkeuken en aanbouw - 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping - 1 slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping - tuin op het noord westen

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Vanuit de hal met meterkast, toilet en trapopgang met traplift komt u in de woonkamer. Deze woonkamer met trapkast heeft een aanbouw aan de achterzijde een geeft toegang tot de dichte keuken. Vanuit de dichte keuken is de bijkeuken met veel bergruimte en de aansluiting voor de wasmachine bereikbaar.

1e Verdieping: Vanaf de overloop kunt u naar de drie ruime slaapkamers en de grote badkamer. Twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning; de derde slaapkamers alsmede de badkamer aan de voorzijde. De badkamer is v.v. een douche, wastafelcombinatie, toilet en een raam.

2e Verdieping: Via een vast trap komt u op de voorzolder met een kleine dakkapel en bergruimte waarin zich de ketel bevindt. De slaapkamer op deze verdieping is lekker ruim en v.v. een dakkapel en verwarming.

Tuin: De achtertuin met achterom en houten schuur is gelegen op het noord westen.

Unieke woningwebsite: www.akkerweg32.nl

Wilt u deze woning komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van en afspraak!

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen