Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nul-op-de-meterwoning in de Jonge Veenen te Moerkapelle.

Welkom in De Jonge Veenen, hét hedendaagse stukje Moerkapelle, waar de architectuur teruggaat naar de charmante stijl van de jaren '30. Wat deze wijk zo uniek maakt, is niet alleen de frisse uitstraling, maar ook de overvloed aan ruimte en groene accenten die je overal terugziet. En bij de grote diversiteit aan bouwstijlen springen de mooie bouwdetails in de gevels en het metselwerk in het oog. Bovendien heb je in de buurt niet één, maar twee basisscholen tot je beschikking: de openbare basisschool Keijzerschool en de Christelijke Basisschool Rehoboth.

De hoekwoning aan de Bovenas 58 betreft een GASLOZE nul-op-de-meterwoning welke uitgerust is met tal van duurzame voorzieningen, waaronder een grondwarmtepomp, douche-wtw, 19 zonnepanelen, triple glas isolatie en een zeer goede isolatie van de gevels en het dak. En middels de vloerverwarming kun je het woonhuis verwarmen, maar óók koelen. En al deze techniek bevindt zich voornamelijk naast de hal beneden zodat op zolder nog alle ruimte is voor twee slaapkamers.

Dit huis is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel erg mooi.

De hoekwoning kent een nuttig woonoppervlak van 142 m², met een royale binnenmaat van maar liefst 5,46 meter. De dubbele openslaande deuren richting de zonnige tuin op het zuiden en opvallende tuitgevel aan de voorzijde creëren een bijzondere ambiance in huis. De woning is gebouwd in 2019 en heeft een perceel (eigen) grond van 171 m2.

Globale indeling:
Begane Grond: De entree geeft toegang tot de verschillende vertrekken in de hal en de woonkamer. Allereerst kom je het fraaie toilet tegen. Deze is half betegeld en voorzien van een fonteintje en hangend closet. Naast het toilet vind je de warmtepomp met de 200 liter warmwaterboiler terug. De laatste kast betreft de meterkast die natuurlijk voorzien is van een uitgebreide groepenindeling. De hal is keurig afgewerkt en de mooie pvc-vloer met voegstrip langs de buitenzijde, loopt door tot in de woonkamer en keuken. De woonkamer heeft een “tuinkamer indeling” waarbij het zitgedeelte aan de achterzijde is en de keuken aan de voorzijde. Deze keuken is voorzien van een fraaie hoek-opgestelde keukenindeling met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, Quooker, Falmec kookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi-oven, koelkast en vreizer. Tussen de woonkamer en keuken is een fraaie en draaibare houtkachel geplaatst. De woonkamer is verder voorzien van een ruime trapkast en de openslaande deuren geven toegang tot de zonnige tuin.

Eerste Verdieping: Deze verdieping herbergt twee royale slaapkamers, een praktische waskamer en een fraaie badkamer. Oorspronkelijk was de waskamer een slaapkamer, maar deze is direct voorzien van een separaat toilet en de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. De toiletruimte hier is desgewenst bouwkundige af te sluiten. De beide slaapkamers zijn met 310 x 439 cm en 310 x 508 cm zeker “ruim” te noemen. Alle kamers zijn voorzien van een pvc-vloer en de waskamer en slaapkamer aan de achterzijde zijn ook nog eens voorzien van elektrische screens. De fraaie badkamer bevindt zich aan de voorzijde van het woonhuis en is een ware oase van ontspanning met een inloopdouche, semi vrijstaand ligbad en een wastafelmeubel voorzien van een dubbele waskom. Erg sfeer vol en echt helemaal van deze tijd!

Tweede Verdieping: Op de tweede verdieping vind je een zolder die ingedeeld is met twee riante slaapkamers, elk met een eigen vliering voor extra opslagruimte. Met glad gestuukte wanden en een mooie pvc-vloer is de afwerking wederom keurig te noemen. De slaapkamer aan de voorzijde is door de Tuitgevel erg ruimtelijk en door de hoogte ook erg praktisch. Zo geeft de vide een leuk twist aan de kamer. De kamer aan de achterzijde heeft een gelijkwaardige indeling (dus ook met een vide) en uitvoering. Het dakvenster van Velux in deze kamer is voorzien van triple glas en zonwering. Via de vide is ook de bergruimte boven de overloop bereikbaar. Deze overloop is trouwens voorzien van een wastafelmeubel met kast en spiegel.

Tuinen: De voortuin wordt omzoomd door een stalen hek en biedt een variëteit aan vaste planten in de borders. Deze tuin is 7 meter breed en 3,80 meter diep. De achtertuin heeft ook een breedte van 7 meter maar is daarbij bijna 11 meter diep. En doordat er bebouwing ontbreekt aan de achterzijde ervaar je hier veel privacy. Deze fijne achtertuin is verder ingedeeld met een aangebouwde veranda met lichtstraat, zonneterras, kunstgrasveld, overkapping voor de fietsen en een houten berging. Achter de tuin bevindt zich een parkeerterrein en via de zijtuin (gedeeltelijk overkapt) is de voortuin bereikbaar. De achtertuin is gelegen op het zuiden, dus een speciaal welkom voor zonliefhebbers.

Met al deze moderne en comfortabele voorzieningen, gelegen in de jonge wijk, biedt Bovenas 58 het perfecte thuis. Kom langs en ontdek de mogelijkheden die deze woning en haar omgeving te bieden hebben. Wil je een afspraak maken voor een bezichtiging neem dan contact op met ons kantoor. Je bent in ieder geval van harte welkom. De oplevering van dit woonhuis is in overleg, waarbij verkoper een indicatie afgeeft van september 2024.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 507
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 77
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 171
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 29.81
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 507
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 77
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 171
Tuin achter Ja
Tuin diepte 11
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 7
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 29.81
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Gouwestad Makelaardij - Waddinxveen