Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een speelse woning met 4 slaapkamers, royale woonruimte, leuk ingedeelde buitenruimte en de mogelijkheid om een extra garage aan te kopen? Maakt u dan een afspraak met ons om deze fijne woning op een bijzondere locatie midden in het centrum van Moerkapelle te bekijken.

De woning met aparte bouwstijl is gelegen in een rustig en groen binnenhof in Moerkapelle, een sfeervol dorp in het Groene Hart. Het dorp is centraal gelegen op slechts enkele autominuten van Zoetermeer; ook Den Haag is goed bereikbaar. De basisscholen, de sportfaciliteiten, de kerken alsmede de Dorpstraat met diverse winkels zijn dichtbij gelegen. Ook zijn het recreatiegebied De Rottemeren, het Bentwoud en de Willem Alexanders Roeibaan met diverse wandel- en watersport faciliteiten op korte afstand gelegen.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - geschakeld eengezinswoning - woonoppervlakte ca. 139 m2 - inhoud ca. 485 m3 - perceeloppervlakte 185 m2 - bouwjaar 1981 - energielabel C - ketel 2019 - houtkachel - HR++ glas - meterkast vernieuwd in 2023 - airco geplaatst in 2022 - elektrische vloerverwarming badkamer - woonkamer, keuken en bijkeuken op de begane grond - 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping - badkamer vervangen in 2023 - dakkapel geplaatst in 2023 - 1 slaapkamer op de 2e verdieping - tuin op het zuiden

Let op! De mogelijkheid bestaat een garagebox aan te kopen ad. € 30.000,-- k.k. Het is niet mogelijk deze garage los aan te kopen.

De indeling van de woning is als volgt:

Het hofje waar deze woning zich bevindt is bereikbaar middels een trapopgang vanaf de openbare weg. Op dit rustige en kindvriendelijke hofje treft u achterin deze bijzonder fijne woning.

Begane grond: U komt binnen in een entree met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Na binnenkomst in de woonruimte kunnen u meerdere zaken opvallen. Het eerste zal de ruimte zijn! Wat een heerlijke leefruimte. Er is een doorbraak gemaakt naar wat vroeger een slaapkamer was zodat er ruimte is ontstaan voor een speelhoek, eetkamer, werkkamer of tweede woonkamer. Hoe gaaf is de wandafwerking. Door de eigenaren is er gekozen voor traditioneel metselwerk om deze doorbraak af te werken; hoe industrieel wil je het hebben. Vanuit de woonkamer heeft u de mogelijkheid om het achter terras op het noorden te bereiken of de zonnige tuin op het zuiden aan de voorzijde. Tevens bevindt zich in de woonkamer een fraaie houtkachel welke verwerkt is in een schoonmetselwerk schoorsteen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken. Deze biedt plaats aan een koelkast, de wasmachine en de droger. Vanuit deze bijkeuken is er een mogelijkheid om het achter gelegen terras te bereiken.

1e Verdieping: Op de eerste verdieping is de woning aangepast middels een grote dakkapel (2023). Hierdoor bevinden zich op deze verdieping nu een grote badkamer en drie slaapkamers. De badkamer, welke in 2023 volledig is vernieuwd, is van alle gemakken voorzien; inclusief vloerverwarming. Vanuit de masterbedroom is ook het balkon op de eerste verdieping bereikbaar.

2e Verdieping: Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Hier is nog een extra kamer gesitueerd. In de hoek vindt u de opstelplaats van de cv ketel (2019). Deze kamer laat de kenmerkende punt duidelijk terug komen waardoor heerlijk schommelen in een hangende stoel onder de mogelijkheden valt.

Tuin: Aan de voorzijde van de woning is een prachtige authentieke overkapping te vinden welke nog met pen en gat verbindingen in elkaar is gezet. Degelijker vinden we ze niet! De gemetselde omheining voorzien van een betonfundering. Door de ligging kunt u aan deze zijde tot in de late uurtjes genieten van het zonnetje en van de absolute rust en privacy.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: schieland13.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 485

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 139
Inhoud woonhuis 485

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen