Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De locatie is uitstekend te noemen! In de straat is een grote speeltuin en de wijk ligt heel dichtbij het Hart van Zuid en het hotspotgebied Katendrecht. Metrostation Maashaven ligt op loopafstand, evenals het winkelcentrum Zuidplein. Hier tref je ook het nieuwe zwembad ter hoogte van het Ahoy-complex ligt het Zuiderpark.

INDELING

1e verdieping Middels de trapopgang is het appartement op de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping is de ruime woonkamer aan de voorzijde gelegen en aan de achterzijde is een slaapkamer gelegen. De keuken is eenvoudig en dient gerenoveerd te worden. Vanuit de keuken toegang tot toilet met doucheruimte en het balkon. Tevens is de wasmachine-aansluiting en de cv-opstelling in de keuken aanwezig.

Halve 3e verdieping Op de bovenste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een aparte keuken en badkamer. Deze verdieping deelt men met de eigenaar van de tweede etage. Het keukentje is uitgerust met een kookplaat en kleine koelkast. De badkamer is voorzien van wastafel en douchehoek. De slaapkamer is eenvoudig afgewerkt en voorzien van dubbel glas.

Afmetingen Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

BIJZONDERHEDEN - Eigen grond - Energielabel E - Bouwjaar circa 1931 - Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 97,00 - Verwarming en warm water middels Cv-installatie (2007) - Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas - Ouderdoms-, asbest- en niet zelfbewoningsclausule van toepassing - Opkoopbescherming van toepassing - Oplevering kan spoedig

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 169

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Aantal kamers 3

Woningdetails

Woon oppervlakte 65
Inhoud woonhuis 169

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Dupont ERA Makelaars