Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Patiobungalow naar wens in Geerpark
Wilt u liever niet zelf bouwen, maar wel naar wens wonen, dan is het project SAMENBOUWEN.IN Geerpark wellicht iets voor u!
In Geerpark in Vlijmen wordt in de nieuwe fase Tot Morgen, ten noorden van het centrale park, ruimte geboden aan zestien woningen: acht rijwoningen en acht patiobungalows bestaande uit één bouwlaag. Uniek aan de woningen is dat de toekomstige bewoners zelf de regie in handen hebben; zij kunnen gezamenlijk hun woningen ontwikkelen en (laten) bouwen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw eigen draai te geven aan uw huis!
Belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld om hun woonwensen kenbaar te maken, zodat er een woning naar wens van de toekomstige bewoner(s) wordt gerealiseerd.
In basis beschikt iedere woning over een compleet programma op de begane grond.
Om u op weg te helpen heeft de architect een basisplattegrond ontworpen, maar wilt u het liever anders? bijvoorbeeld een extra verdieping? Dat kan! het doel is een woning te realiseren die bij uw wensen past.
De genoemde vanaf prijs, oppervlaktes en inhoud zijn slechts ter indicatie. Omdat één en ander nog niet definitief is, kunnen hierin nog wijzigingen plaatsvinden.
Duurzaam
De woningen worden energieneutraal. Dat houdt in dat de zogenoemde ‘nul-op-de-meter’ woningen evenveel energie opwekken als de bewoners verbruiken. Dit sluit perfect aan op de ambitie van deze duurzame woonwijk.
Geerpark
In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk. Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning geschakelde woning,bungalow
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 350
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Dak type Plat dak
Plat dak Ja
Bungalow Ja
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 200
Dak opmerking Dak materiaal: bitumineuze dakbedekking
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 0
Aantal toiletten 0
Bijgebouw schuur Anders
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Digimakelaars.nl

Kruisstraat 70A
5341HE Oss (Noord-Brabant)
T: 088-0000400
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Patiobungalow naar wens in Geerpark in Vlijmen?