Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Residence Mazairac, waar we met trots het meest exclusieve penthouse in West-Brabant presenteren, gelegen op de zesde verdieping van Blok D - Bouwnummer 81. Dit majestueuze penthouse, van het type DF, biedt niet alleen een weids uitzicht over het betoverende Bergen op Zoom, maar ook een ongekend gevoel van klasse, luxe en privacy.

HIGHLIGHTS
• Luxe, ruimte en comfort.
• Jullie willen voorbereid zijn op de toekomst en zoeken daarom een levensloopbestendige woonruimte. Het appartement is gelegen op de 6e verdieping en is als vanzelfsprekend te bereiken doormiddel van een lift.
• Spectaculair uitzicht over het betoverende Bergen op Zoom.
• Het panoramische uitzicht met riante raampartijen zorgt voor veel lichtinval.
• Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, dus geen koude voetjes meer in de winter!
• Het terras van ca. 145 M² is de ideale plek om op een mooie zomerdag de dag te beginnen maar ook om af te sluiten met familie en vrienden onder het genot van een hapje en drankje.
• U zoekt een appartement met voldoende parkeergelegenheid voor uw auto's? Geen probleem! Het afgesloten parkeerterrein van het complex is voorzien van twee privé parkeerplaatsen.
• Het appartement is gasloos en voorzien van zonnepanelen

Jullie wonen nu in omgeving Bergen op Zoom of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, supermarkten, het park de kiek in de pot en de boulevard met diverse horeca.

Waarom dit Penthouse?
Residence Mazairac belichaamt modern comfort en ruimte, met een duidelijk streven naar groen en duurzaamheid. Ontspan op het royale rooftop terrace van 145 m², compleet met jacuzzi, waar jullie vanuit de hoogte kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op Bergen op Zoom.

Dit penthouse, met 4 kamers op de 6e verdieping, biedt niet alleen een oase van rust maar ook de vrijheid om zorgeloos te genieten, zonder zorgen over toekomstig onderhoud.

INDELING
Gemeenschappelijke Entree:
Betreed het penthouse via de gemeenschappelijke entree met intercominstallatie en lift, exclusief toegankelijk voor de bewoners van de 6e verdieping.

Penthouse (6e verdieping):
Een koninklijke hal/entree leidt naar de garderobe, meterkast, toilet, badkamer, 3 ruime slaapkamers, technische ruimte en de grandioze woonkamer van 121,5 m². De woonkamer geeft toegang tot de open keuken, een dakterras van 145 m², 3 slaapkamers en 2 badkamers.

De hoofdslaapkamer, met eigen badkamer en toilet, biedt een oase van comfort en privacy. De technische ruimte herbergt niet alleen de warmtepomp maar ook de aansluiting voor wasmachine en droger.

Wacht niet langer. Maak van dit penthouse jullie eigen toevluchtsoord 'ON TOP OF THE WORLD'. Neem contact op voor een exclusieve rondleiding en ontdek de ongeëvenaarde allure van Residence Mazairac.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 260
Inhoud woonhuis 676
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 145
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Oppervlakte woonkamer 97
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 260
Inhoud woonhuis 676
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Dak type Plat dak
Tuin opp 145
In aanbouw Ja
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Oppervlakte woonkamer 97
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?