Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuwbouwproject 't Turfhuys Schijf; 8 luxe appartementen op historische turfgrond.

HET PLAN

Nieuwbouwproject ’t Turfhuys bestaat uit 6 moderne appartementen en 2 luxe penthouses. De 8 woningen zijn verdeeld over 3 woonlagen. Allen met eigen parkeerplaats en eigen berging. Gelegen in het hart van Schijf, te midden van de prachtige Rucphense bossen.

DE WONINGEN

Model RHODODENDRON: Hoekappartementen

Zowel de begane grond als eerste verdieping beschikken over 2 hoekappartementen (4 totaal). Deze woningen zijn ruim opgezet en bieden een gebruikersoppervlakte van ca. 85 m². Het balkon/terras is op het noordoosten gesitueerd en is circa 7 m² groot.

Model AZALEA: Tussenappartementen

De comfortabele tussenappartementen hebben een gebruikersoppervlakte van ca. 74 m². Het balkon/terras is op het noordoosten gesitueerd en is circa 5 m² groot.

Model MAGNOLIA: Penthouses

Op de tweede verdieping liggen 2 riante penthouses van maar liefst 96 m². De penthouses bieden extra luxe en ruime terrassen van circa 28 m² (!) met een prachtig uitzicht, wat deze woonruimtes extra bijzonder maakt.

De nieuwbouw appartementen van ’t Turfhuys voldoen met de toe te passen bouwkundige maatregelen ruimschoots aan de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Zo worden de appartementen voorzien van onder andere kunststof kozijnen met HR++ beglazing, hoogwaardige isolatie en individuele lucht-water warmtepomp met vloerverwarming en -koeling. Hierdoor zijn de appartementen onderhoudsarm, energiezuinig en duurzaam!

Daarnaast wordt iedere woning standaard aangeboden met luxe sanitair, eigen zonnepanelen, een privé parkeerplaats en eigen berging. Ook heb je mogelijkheid om een laadpaal bij de eigen parkeerplaats te laten plaatsen.

PLANNING

Geplande start bouw najaar 2024
Start verkoop 20 april 2024

WONEN IN SCHIJF

Het idyllische dorp Schijf ligt midden in de Ruchphense bossen met de heide om de hoek. Natuurliefhebbers halen hun hart hier ruimschoots op. Daarnaast biedt dit dorp met zijn historische gebouwen, gezellige horeca, sfeervolle straatjes en levendige gemeenschap een unieke mix van authenticiteit en Brabantse gezelligheid. Zie jij je jezelf wonen in Schijf? Bekijk de alle woningen op www.turfhuys.nl/de-appartementen. .

Heb je vragen? Neem contact op met één van de verkoopmakelaars. Collegiale verkoop met Heijblom makelaardij te Etten-Leur.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 85

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Benedenwoning Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 85

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Benedenwoning Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Boeren Kuijpers Makelaars BV