Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Jullie zoeken een heerlijke energiezuinige CPO woning in een nieuwe wijk in Steenbergen? Dat komt goed uit! Wij bieden deze heerlijke gelijkvloerse patiowoning aan gelegen in de nieuwe wijk "Buiten de Veste" in Steenbergen.

De leden van CPO Buiten de Veste ontwikkelen samen hun woningen aan de Dwingel in de wijk Buiten de Veste. Klinkt het samen bouwen van je eigen betaalbare woning goed? Neem dan snel contact met ons op!

HIGHLIGHTS
• Het CPO heeft de grond aan de Dwingel in fase 3 van het bestemmingsplan buiten de Veste beschikbaar gesteld.
• Een nieuwe woning met een nieuwe deur, een nieuwe gevoel en een nieuwe geur! De woning is nieuwbouw, dus jullie hoeven de komende jaren geen zorgen te maken over onderhoud.
• De woning is gelegen in een rustige groene wijk aan de rand van Steenbergen.
• Jullie wensen lekker veel woonoppervlakte. Met circa 108 m² woonoppervlakte op een perceel van 209 m² bieden wij dit zeker. Oh, en een inhoud van circa 440 m³ is natuurlijk ook heerlijk!
• De gehele woning is gelijkvloers, dus dit is de ideale levensloopbestendige woning.
• Jullie hebben nog geen ervaring met het aankopen van een CPO woning? Druk op de knop en neem contact met ons op voor meer informatie.

Buiten de Veste is een nieuwe woonwijk in Steenbergen. In de wijk worden woningen gebouwd voor diverse doelgroepen. De woonwijk Buiten de Veste is gelegen aan de rand van Steenbergen in een groene omgeving. Dit groene karakter komt ook duidelijk naar voren in de inrichting van de woonwijk. Met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand is Buiten de Veste uitstekend gelegen. Bovendien is Steenbergen centraal gelegen, waardoor u binnen no-time op de A4 richting steden als Bergen op Zoom, Rotterdam, Antwerpen en Breda zit.

De leden van CPO Buiten de Veste in Steenbergen ontwikkelen samen hun woning. Er zijn nog twee woningen vrij, te weten:
• Dwingel 8 (Eindwoning met garage)
• Dwingel 10 (Patiowoning)

WONINGEN
De woningtypes waarmee de gemeente uiteindelijk akkoord is gegaan zijn de
volgende:
⎯ 7 rijwoningen voor starters, hiervan is nog 1 woning vrij;
⎯ 4 patiowoningen voor senioren, hiervan is nog 1 woning vrij
⎯ 1 geschakelde woning, geen woning meer vrij.

CPO
CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en dat betekent dat een groep bewoners samen met een begeleider zelf de woningen ontwikkelt. Het CPO zoekt een architect en een aannemer en bouwt de woningen (binnen de randvoorwaarden van de gemeente) zoals ze die zelf graag willen.

PLANNING
Vooralsnog gaan we uit van het indienen van de Omgevingsaanvraag (de bouwvergunning) rond de zomer. Dan zouden aan het einde van het jaar de grond definitief kunnen afnemen en een contract met de aannemer kunnen sluiten. In de eerste helft van 2023 zouden de woningen dan opgeleverd kunnen worden.
________________

Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 108
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 209
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 108
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 209
Schakelwoning Ja
Aantal badkamers 0
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 2

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.