Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop mooie dubbele kunststof chalet midden op de Veluwe van maar liefst 70m2 op een licht beschut perceel van circa 200m2.
De chalet bevindt zich op een rustig en deels afgelegen gedeelte van het park met parkeergelegenheid voor de deur.
Er zijn twee ruime slaapkamers, waarvan één met aansluiting voor een televisie. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten van circa 2 meter breedte.
De chalet beschikt over een ruime eet-/woonkamer en keuken van circa 40m2 met inbouw koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Naast de keuken bevindt zich een aansluiting voor een wasmachine en droger.
De woonkamer is voorzien van twee grote raampartijen en openslaande tuindeuren.
Alle ramen zijn voorzien van hard houten kozijnen, dubbelglas en rolluiken. De chalet is volledig geïsoleerd en aangesloten op het gas netwerk van het park, waardoor u er ook 's winters kan verblijven. Daarnaast is er een eigen internet aansluiting van KPN aanwezig.
Het gehele huis is in de afgelopen maanden geverfd en er ligt een nieuwe PVC vloer in, er zijn nog een aantal pakken over, deze krijgt u erbij.
De CV ketel, Vaillant EcoTEC van pas 3 jaar oud, is recent nagekeken en heeft een onderhoudsbeurt gehad.
In de tuin bevindt zich een verwarmde schuur van zo'n 3x3 meter met electra en een nieuwe overkapping (juli 2018) van 4x3 meter, de overkapping is momenteel dichtgemaakt met zeilen. Het is een grote tuin die eventueel wel wat liefde kan gebruiken.
De chalet bevindt zich op het recreatiepark 't Veluwshof, Krimweg 154 in Hoenderloo, gemeente Apeldoorn. Een kindvriendelijk park midden op de Veluwe en 365 dagen per jaar geopend. Honden zijn hier toegestaan.
Het sta-geld bedraagt circa €2400,- per jaar, reeds voldaan tot en met september 2019, dit is onder andere inclusief 800KhW electra, water, digitale televisie en gebruik van de faciliteiten zoals het zwembad, etc.
Voor meer informatie over het park kunt u altijd kijken op de website www.veluwshof.nl
De chalet zal worden opgeleverd zonder meubilair.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Recreatiewoning

Woningdetails

Woon oppervlakte 70

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Recreatiewoning

Woningdetails

Woon oppervlakte 70

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuiswinkel

Aangeboden door:

Vakantiehuiswinkel