Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel je eens voor dat je wakker wordt in je eigen vier persoons Tiny House. We presenteren je dit prachtige Tiny House met een mooie overkapping, gelegen op EuroParcs Marina Strandbad. Dit Tiny House is duurzaam, gasloos en beschikt over een pellet kachel en elektrische verwarming.
Een prachtig Tiny House, volledig instap klaar en smaakvol ingericht.

Indeling:

Ondanks zijn bescheiden omvang is er goed nagedacht over de ruimte, waardoor dit Tiny House een ruimtelijk gevoel geeft. Het beschikt over alle voorzieningen die je nodig hebt en is geschikt voor vier personen. De woonkamer is gezellig ingericht met natuurlijke materialen en heeft een knusse zithoek met televisie en een sfeervolle haard. De open keuken, compleet met eettafel en stoelen, is van alle gemakken voorzien.

Boven de woonkamer bevindt zich ook een slaapgelegenheid voor twee personen, af te sluiten met een gordijn. Via een trapje bereik je de slaapvide met nog eens twee slaapplaatsen. Het Tiny House beschikt verder over een badkamer met douche en toilet. Buiten vind je een zonnig terras met tuinmeubelen, en er is parkeergelegenheid voor één auto tegenover de woning.

Kenmerken:

Aanvaarding: in overleg.
Prijs: € 119.950, - ex 21% BTW
Woonoppervlakte: 38 m²
Aantal personen: 4 ( 2 volwassenen en 2 kinderen)
Huurgrond

Het Park:

Het Tiny House bevindt zich aan de rand van het park, in een gedeelte met andere Tiny Houses, maar er is voldoende beschutting en begroeiing voor privacy. Naast het Tiny House is er een gedeelde hottub waar je tijdens je verblijf vrij gebruik van kunt maken. Ook is er een gezamenlijke vuurplaats en zijn er 's avonds gezellige lampjes voor extra sfeer.

Omgeving:

Het Tiny House staat in een groene omgeving met het typische 'Hollandse' landschap: weilanden met koeien en schapen, bossen, beekjes en heidevlaktes. Op slechts 20 minuten afstand vind je het Nationaal Park Veluwezoom en het prachtige uitkijkpunt op de Posbank. In de directe omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk, zoals fietsen, wandelen, varen, zwemmen en picknicken. Watersportliefhebbers kunnen vanuit de eigen jachthaven beginnen aan hun avonturen, zoals varen, kanoën en suppen.

In de omgeving liggen pittoreske dorpjes en prachtige Hanzesteden zoals Bronckhorst (10 minuten), Zutphen (20 minuten), Doesburg (10 minuten), Doetinchem (20 minuten), Apeldoorn (35 minuten) en Arnhem (25 minuten).

Verhuur: Bij aankoop van deze luxe recreatiewoning kun je ervoor kiezen om de woning zelf te gebruiken, te verhuren of een combinatie van beide. De verhuur verloopt via de professionele verhuurorganisatie van EuroParcs. Verkoop bij verhuur volgens artikel 37 D wet OB.

De grond kan gekocht worden voor € 55.000, -.
De uiteindelijke aankoop van de grond is een transactie tussen de koper van het chalet en de verkoper van de grond. Dit is niet de verkoper van het chalet.



Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 38
Inhoud woonhuis 142
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 140
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 38
Inhoud woonhuis 142
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 140
Tuin rondom Ja
Gemeubileerd Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

MakelaarsOffice

Aangeboden door:

MakelaarsOffice