Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Binnen bungalowpark De Klepperstee mogen wij u deze recent volledig gemoderniseerde en perfect onderhouden recreatiewoning aanbieden. De woning is gelegen op een perceel van 207 vierkante meter aan de Linde, een rustig laantje met veel groen en een centrale ligging binnen het park. De huidige eigenaren hebben de woning verbeterd, met een recente badkamer, keuken, een tuin met veel privacy. Daarnaast is de woning volledig gasloos gemaakt, op het dak is een flink aantal zonnepanelen aanwezig en de verwarming en warmwatervoorziening zijn daarmee op basis van vooral zelf opgewekte elektra.

Bungalowpark De Klepperstee is een zelfstandig goed geoutilleerd park, qua voorzieningen is er verbondenheid met Recreatiepark De Klepperstee, hierbij kunt u denken aan de speelvoorzieningen, zwemvijver, horeca en dergelijke. De ligging is uniek aan de buitenrand van Ouddorp aan Zee, u bent met een korte wandeling in de duinen en aan het strand.

Entree, hal met de gemoderniseerde meterkast met voldoende (automatische) groepen, vervolgens de toegang tot de badkamer, welke is voorzien van het toilet, een ruim wastafelmeubel en de inloopdouche. Vervolgens heeft u toegang tot de living. Aan uw linkerhand treft u de ruime in een hoekopstelling geplaatste keuken. De keuken is ruim en voorzien van luxe inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser en een kookplaat met afzuigkap. Door de eerder gerealiseerde uitbouw is er een ruime eethoek ontstaan. In de woonkamer is een allesbrander met rookgaskanaal aanwezig, de twee slaapkamers zijn via de woonkamer te betreden. Via de tuindeur heeft u direct toegang tot de achtertuin, dit deel van de tuin heeft veel privacy, er is geen inkijk van belendende percelen en aan de achterzijde is de tuin omsloten door een schurveling. In de hoek is een flinke tuinberging aanwezig. Deze berging is voorzien van elektra. De inpandige bergruimte is buitenom aan de voorzijde te betreden, hier is de opstelplaats van het witgoed en de boiler.

De tuin rondom de woning is aangelegd met parkeergelegenheid op eigen terrein, gazon, gevarieerde beplanting en om de hoek de eerder benoemde achtertuin met het zonneterras.

- Perfect onderhouden en gemoderniseerde recreatiewoning
- Volledig gasloos
- Vrije verhuurmogelijkheden, geen verhuurverplichting
- Langdurig in erfpacht uitgegeven perceel (2060)
- Oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 207
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 61
Inhoud woonhuis 210
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 207
Tuin rondom Ja
Glas isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag