Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Mooie witte vakantiewoning op 5 minuten lopen van het Noordzeestrand. Je hoort de zee ruisen in de tuin, hoe heerlijk is dat. Deze vakantiewoning heeft 3 slaapkamers dat betekend dat er 6 personen kunne verblijven. Eén slaapkamer heeft zelfs zijn eigen badkamer, uit je bed stap je zo in bad. In deze woning is nog een badkamer en die heeft een douche en wordt gedeeld met de andere 2 slaapkamers. In de keuken die in open verbinding staat met de woonkamer maak je de lekkerste gerechten klaar.

Woonkamer
Mooie ruime lichte woonkamer. Door de fantastische raampartij komt heel veel licht naar binnen. Door de openslaande deuren om je in de tuin en het terras. Aan de achterwand van de woonkamer is de open keuken te vinden. De eethoek is ook in de woonkamer te vinden.

Keuken
De keuken is licht van kleur met een donker werkblad en is recht van opstelling. De keuken is in open verbinding met de woonkamer en is van alle gemakken voorzien. Rvs afzuigkap, 4 pits gasfornuis, koelkast met vriesvak, combimagnetron en een vaatwasser.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een kledingkast om je spullen in op te bergen. Deze slaapkamer heeft een raampartij tot aan de grond en heeft een raam om te luchten. De eerste badkamer is ook hier te vinden die is namelijk en-suite.

Slaapkamer 2
Deze tweede slaapkamer heeft twee enkele bedden in de kamer en ook hier een kledingkast.

Slaapkamer 3
De derde en laatste slaapkamer heeft een stapelbed. Ook in de ze slaapkamer is een raam te vinden om te luchten.

Badkamer 1
In deze badkamer is een ligbad te vinden wat natuurlijk heerlijk is om te ontspannen of gewoon in bad een boek te lezen. De wastafel met een mooi meubel maakt het af.

Badkamer 2
Hier is de inloop douche te vinden met een wastafel en daaronder een meubel om je spullen in op te bergen in een mooie warme houtkleur.

Omschrijving van het park
Strandpark Duynhille is een gezellig en goed onderhouden familiepark waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen. De prachtige duinen, het strand en de zee zijn binnen handbereik.
De stranden van Ouddorp aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Strandpark Duynhille is met zijn waterrijke omgeving, eindeloze kuststreek en vele nabijgelegen mogelijkheden voor een dagje uit dé ideale bestemming. Het park voorziet in verschillende faciliteiten en voorzieningen zoals: receptie, restaurant, minishop, fietsverhuur, animatie, trampoline, tafeltennis, sport- en spelmogelijkheden, diverse speeltuinen enz. enz.

Omschrijving van de omgeving
Ouddorp ligt op de kop van Goeree en dus direct aan het Noordzeestrand. Hier is het ‘s zomers en ‘s winters volop genieten van het heldere zeewater, de prachtige duinen of een verfrissende strandwandeling. Of wat dacht u van een heerlijk drankje bij zonsondergang op het terras van een van de vele strandpaviljoens aan zee.
Wilt u liever shoppen, heerlijk uit eten, een concert bezoeken of van het uitgaansleven genieten dan zijn Goes, Zierikzee, Renesse en Burgh Haamstede zeker een aanrader. En wilt u wat verder weg, met een klein uurtje zit u in Rotterdam, Dordrecht, Middelburg of Bergen op Zoom.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 78
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 368
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2024
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 78
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 368
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl