Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze vakantiewoning is gelegen op een ruim perceel eigen grond van maar liefst 561m2. Heeft een lichte ruime woonkamer. In de grote raampartij zijn openslaande verwerkt waardoor je zo op het terras staat. Er is een open keuken en 3 slaapkamers met 2 badkamers. De berging is inpandig en er zijn 2 parkeerplaatsen. De woning wordt verwarmd door de vloerverwarming die door de hele woning is gelegd.

Woonkamer
De woonkamer is ingedeeld in een zit- en eetgedeelte. De witte wanden contrasteren mooi met de houtkleurige vloer en het is sfeervol ingericht. Door de grote ramen en de tuindeuren geniet u van veel daglicht en stapt u zo op het terras. De aanwezige radiator zorgt ervoor dat er ook in de koudere periode van het jaar een aangename warmte zal zijn.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de living. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleur, heeft gladde panelen met aluminium handgrepen. De achterwand en het aanrechtblad zijn in een donkere tint wat het geheel een mooie ambiance geeft. In deze keuken treft u: een rvs spoelbak, 4-pits gasfornuis, rvs afzuigschouw, combi magnetron, koelkast en vaatwasser. Tevens is er voldoende opbergruimte voor uw keukenbenodigdheden en kunt u tijdens het bereiden van de maaltijd heerlijk het aanwezige venster open zetten.

Slaapkamer 1
De hoofdslaapkamer heeft een dubbel boxspringbed en een grote kledingkast om je kleding in op te bergen.

Slaapkamer 2
Hier staan 2 enkele boxspring bedden en ook hier weer een grote kledingkast om je spullen in op te bergen.

Slaapkamer 3
Een stapelbed vinden we in de laatste slaapkamer. Het blijft voor kinderen altijd spannend om een keer heel hoog te slapen.

Badkamer 1
De badkamer is tot aan het plafond in een lichte kleur betegeld. Ook hier licht een vloer in een houtkleur wat mooi afsteekt tegen de wandtegels en het lichtkleurige sanitair. In deze badkamer kunt u heerlijk een uurtje in bad gaan liggen. De designradiator, het mooie wastafelmeubel en de grote spiegel maken het geheel af.

Badkamer 2
Wil je jezelf even snel opfrissen dan neem je in deze badkamer een douche. Ook hier maken het mooie wastafelmeubel en de design radiator het geheel weer af.

Omschrijving van het park
Strandpark Duynhille is een gezellig en goed onderhouden familiepark waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen. De prachtige duinen, het strand en de zee zijn binnen handbereik.
De stranden van Ouddorp aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Strandpark Duynhille is met zijn waterrijke omgeving, eindeloze kuststreek en vele nabijgelegen mogelijkheden voor een dagje uit dé ideale bestemming. Het park voorziet in verschillende faciliteiten en voorzieningen zoals: receptie, restaurant, minishop, fietsverhuur, animatie, trampoline, tafeltennis, sport- en spelmogelijkheden, diverse speeltuinen enz. enz.

Omschrijving van de omgeving
Ouddorp ligt op de kop van Goeree en dus direct aan het Noordzeestrand. Hier is het ‘s zomers en ‘s winters volop genieten van het heldere zeewater, de prachtige duinen of een verfrissende strandwandeling. Of wat dacht u van een heerlijk drankje bij zonsondergang op het terras van een van de vele strandpaviljoens aan zee.
Wilt u liever shoppen, heerlijk uit eten, een concert bezoeken of van het uitgaansleven genieten dan zijn Goes, Zierikzee, Renesse en Burgh Haamstede zeker een aanrader. En wilt u wat verder weg, met een klein uurtje zit u in Rotterdam, Dordrecht, Middelburg of Bergen op Zoom.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 271
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 561
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 271
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Landelijk Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 561
Tuin rondom Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Beschutte ligging Ja
Aantal slaapkamers 3
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl

Aangeboden door:

Vakantiehuistekoop.nl