Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een charmante woning met alle moderne gemakken? Deze goed onderhouden jaren 30 hoekwoning biedt alles wat u nodig heeft om sfeervol, comfortabel en toekomstbestendig te wonen. Gelegen tegenover het Goffertpark waar genieten en groen samenkomen in wandelingen, sportieve activiteiten en evenementen.
Bovendien bent u slechts enkele minuten verwijderd van winkels, scholen, openbaar vervoer waaronder het treinstation en de snelweg A73 en A50. Deze woning is de ideale locatie voor zowel gezinnen als jonge professionals.

Via de mooi aangelegde voortuin, gelegen naast de ruime oprit die plaats biedt aan twee auto's, is de entree bereikbaar.
Bij binnenkomst in de entree is vanaf de hal een modern hangend toilet met fontein bereikbaar. Hier vind je ook de trapopgang naar de eerste verdieping, en daarnaast is er een trap die leidt naar de kelder, ideaal voor extra opslagruimte of het creëren van een hobby- of wijnkelder, met goede stahoogte is deze kelder fijne extra ruimte.
De woonkamer aan de voorzijde van de woning is een lichte, open ruimte met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De openslaande deuren naar de achtertuin maken het gemakkelijk om binnen en buiten met elkaar te verbinden. De plafonds zijn voorzien van stijlvolle subtiele lijsten. De gemakkelijk te onderhouden vloer met hoge plinten is doorgelegd op de gehele begane grond. De strak gestucte wanden geven een moderne en frisse uitstraling.

De woning beschikt over een prachtige, uitgebouwde keuken aan de achterzijde, met een indrukwekkende raampartij die de volledige lengte van de tuinkant beslaat. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een luxe 6-pits gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, vaatwasser en een ruime inbouwkoelkast met losse inbouwvriezer. Het strakke en moderne design van de keuken creëert een open en lichte sfeer, waardoor deze ruimte zowel functioneel als uitnodigend is.
Achter de keuken bevindt zich een praktische inloopkast. Hier is de wasmachine gesitueerd. Bovendien biedt deze ruimte extra opbergmogelijkheden.

Kortom, de begane grond combineert de charme van een jaren ’30 woning met de gemakken en stijl van een hedendaags ontwerp.

De eerste verdieping heeft een aantrekkelijke indeling met drie (slaap)kamers, badkamer en een apart toilet.
De ruime master bedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt comfort. De kamer is voorzien van airconditioning voor een aangenaam klimaat, ongeacht het seizoen. Dankzij de dakkapel en het zijraam valt er veel natuurlijk licht naar binnen, wat zorgt voor een lichte kamer.
De tweede kamer wordt momenteel gebruikt als kleedkamer en biedt voldoende ruimte voor garderobe en accessoires. Deze flexibele ruimte kan ook worden omgetoverd tot een kantoor of hobbykamer, afhankelijk van behoeften.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de derde (slaap)kamer, die profiteert van een grote raampartij en een zijraam.
De badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en een modern wastafelmeubel. Daarnaast is er een apart toilet op deze verdieping, wat zorgt voor extra comfort en gemak.
Deze eerste verdieping combineert functionaliteit en luxe, waardoor het een perfecte aanvulling is op de rest van de woning.

Bij het bereiken van de tweede verdieping vindt u een praktisch voorportaal waar de CV-ketel (Intergas HR cv-ketel 2020) is geïnstalleerd. Dit voorportaal biedt ook extra opbegruimte.
Het grootste deel van de tweede verdieping is momenteel ingericht als kantoorruimte, wat ideaal is voor werken vanuit huis. Dankzij de dakkapel aan de achterzijde heeft deze ruimte veel natuurlijk lichtinval. De knieschotten langs de zijkanten bieden extra opbergruimte.

De tuin is een combinatie van groen, water en privacy, deze tuin is daarnaast perfect voor zowel ontspannen momenten als gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Een van de blikvangers in de tuin is de vijver, die een serene en kalmerende uitstraling geeft. De tuin is daarnaast rijk aan diverse planten en bloemen, wat zorgt voor een kleurrijke en natuurlijke omgeving. De combinatie van verschillende groenstructuren creëert een aantrekkelijke ruimte, perfect voor tuinliefhebbers of voor diegenen die gewoon willen genieten van een mooie tuin.

Bijzonderheden:
- Uitbouw op de begane grond
- Zonnepanelen 9 stuks
- Ruimte om 2 auto’s te parkeren op eigen terrein
- Op elke verdieping een airco om te verwarmen en te koelen
- Zonnige ruime achtertuin met berging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 365
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 72
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Garage opp 19.25
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 257
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Tuin breedte 6
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage carport Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 365
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 72
Tuin zij Ja
Tuin voor Ja
Garage opp 19.25
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 257
Tuin achter Ja
Tuin diepte 12
Tuin breedte 6
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage carport Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Activo Makelaardij