Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

Ben jij op zoek naar een appartement om nog helemaal naar eigen smaak af te maken? Met je eigen droomkeuken, de gezelligste woonkamer en de mooiste vloer? Dit ruime appartement met 2 slaapkamers in Amsterdam Oost is dan misschien wel net wat voor jou.

Het appartement is goed ingedeeld en heeft een oppervlakte van ca. 77 m2. Er is een keurige basis en de ligging is optimaal. Werkelijk alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

Indeling:
Via het trappenhuis heb je toegang tot het appartement op de derde verdieping. Via de hal loop je naar de woonkamer. Deze is heerlijk licht door de vele vormen én hoekligging. Door de praktische opzet heb je meer dan genoeg ruimte voor een eet- en zitgedeelte.

Vanuit de hal is de dichte keuken toegankelijk. Hier moet jij nog al je ingrediënten bij elkaar zoeken voor je droomkeuken. Maar wanneer je dit hebt gevonden maak jij hier straks een heerlijke soep. Vanuit de keuken is het balkon toegankelijk deze is gelegen op het zuiden. Met mooi weer zit je snel buiten te smullen.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De slaapkamers zijn van keurig formaat. Ook deze ruimtes vragen nog om je eigen woonstijl.

De badkamer is standaard doch netjes en heeft een prima afmeting. Hier geniet je van een verfrissende douche en maak je jezelf verder klaar aan de wastafel. Het toilet is separaat in de hal.

In het souterrain is een aparte, eigen fietsenberging.

Bijzonderheden:
-Woonoppervlak ca 77 m2
-Bouwjaar 1986
-Erfpacht afgekocht tot 15 februari 2037
-Berging in het souterrain.
-Servicekosten circa € 179 per maand ( in 2023 €189,39).
-Verwarming en warm water middels CV-ketel
-Energielabel aanwezig.
-Er is een vaste notaris, t.w. Lubbers en Dijk te Amsterdam
-Bewoning door eigenaar/bewoner, m.u.v. de ouder/kind situatie.
- anti-speculatiebeding van 3 jaar
-ouderdomsclausule
- Voorrangsregeling sociale huur (MRA)


Locatie
Het appartement is gelegen in de populaire Indische Buurt in Amsterdam Oost. De gezellige Javastraat, het Javaplein, Dappermarkt, het Oosterpark en het Flevopark om de hoek. Diverse uitgaansgelegenheden, winkels en openbaarvervoersverbindingen op loopafstand. Deze voormalige huurwonining ziet er goed uit.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 245

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 245

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord