Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN DROOMSTART VOOR DE STARTER
Ben je klaar om je woonavontuur te beginnen, of zoek je als een- of tweepersoonshuishouden naar dat ene perfecte plekje? Dit lichte en uitnodigende appartement in Haarlem biedt alles wat je hartje begeert: een toplocatie, comfort en een zonnig balkon. Hier kun je genieten van de nabijheid van natuur en stadse gemakken.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN
LOCATIE OM VAN TE DROMEN: Gelegen bij de idyllische Molenplas en het Molenplaspark, is dit appartement een oase van rust met de stad binnen handbereik.
WINKELPLEZIER EN BEREIKBAARHEID: Het bruisende winkelcentrum Schalkwijk ligt op een steenworp afstand en de uitvalswegen naar grote steden en Schiphol zijn binnen enkele minuten te bereiken.
LICHT EN RUIMTE: De woonkamer baadt in het licht en biedt toegang tot een heerlijk balkon op het westen, waar de zon je dagelijks begroet.
MODERNE KEUKEN: Een open keuken met inbouwapparatuur staat garant voor culinaire hoogstandjes en gezellige etentjes.
COMFORTABEL WONEN: Twee royale slaapkamers, een praktische voorraadkast, een fris toilet en een badkamer met alle benodigdheden maken het plaatje compleet.

EEN THUIS WAAR JE HART VOL VAN ZAL ZIJN
Bij binnenkomst heb je vanuit de hal toegang tot de verschillende vertrekken, waaronder de woonkamer. De woonkamer geniet van veel licht en geeft middels een deur toegang tot het zonnige balkon op het westen. Verder staan de woonkamer en keuken in open verbinding met elkaar. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur., zoals een 4-pits kookstel, een vaatwasser, een magnetron en een koelkast. Vanuit de hal heb je toegang tot de twee royale slaapkamers, een voorraadkast, een net toilet en een badkamer met wastafel en bad/douche. Op de begane grond heb je tevens de beschikking over een eigen berging.

EEN KLEINE TOUR DOOR JOUW TOEKOMSTIGE THUIS
Woonoppervlakte van 69 m²: Ruimte genoeg voor al je dromen en plannen.
Balkon op het westen: Geniet van de middag- en avondzon in je eigen buitenruimte.
Twee slaapkamers: Perfect voor een thuiswerkplek of een extra logeerkamer.

NET 3-KAMER-APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON EN EIGEN BERGING

DE HIGHLIGHTS UITGELICHT
Ontdek de perfecte balans tussen natuur en stadsleven in dit prachtige appartement. Met de Molenplas en het Molenplaspark als je achtertuin, het winkelcentrum Schalkwijk om de hoek, en uitstekende verbindingen naar het centrum van Haarlem en het strand, is dit de ideale uitvalsbasis. Het lichtovergoten interieur, de open keuken met apparatuur, en de twee ruime slaapkamers maken dit appartement tot een plek waar je je direct thuis voelt.

PRIKKEL JE ZINTUIGEN EN ONTDEK JE NIEUWE THUIS
Voel de warmte van de zon op je huid als je op het balkon staat, ruik de frisse lucht van het nabijgelegen park, luister naar het zachte geruis van de bladeren, proef de sfeer van gezellige etentjes in je nieuwe keuken en zie jezelf al helemaal wonen in dit prachtige appartement. Ben je klaar om deze sensatie zelf te ervaren? Wacht dan niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Jouw nieuwe begin start hier!

Bijzonderheden:
- De servicekosten bedragen € 188,95 per maand, exclusief voorschot stoken van € 138,68 per maand.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 227

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 227

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem