Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE GORS-ZUID
Droom je van een sleutelklare hoekwoning waar het gezinsleven centraal staat? Deze parel in De Gors-Zuid is een waar feest voor jonge gezinnen die comfort en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen. Met een zee aan ruimte, een zonnige tuin en een modern interieur is dit huis de perfecte basis voor jullie toekomst. Voel de warmte van de gemeenschap en de energie van een thuis dat met liefde is gemoderniseerd. Hier is het opgroeien met een groen hart, in een huis dat klaar is voor jullie verhalen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Hoekwoning met zijtuin: Geniet van extra ruimte en privacy in deze uitnodigende hoekwoning.
- Volledig gemoderniseerd: Stap binnen in een huis dat met de tijd is meegegaan en waar je geen kluswerk meer ziet.
- Nieuwe HR cv-ketel (2023): Verzekerd van warmte en comfort met de nieuwste technologie onder de kap.
- Verduurzaamd met zonnepanelen: Zes krachtige panelen zorgen voor een lagere energierekening en een beter milieu.
- Energielabel B: Een energiezuinig huis dat bijdraagt aan een duurzame toekomst.
- Kunststof kozijnen en dubbel glas: Onderhoudsarm en comfortabel wonen, het hele jaar door.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap over de drempel en voel direct de harmonie en rust die deze woning uitstraalt. De lichte woonkamer nodigt uit tot samenzijn, terwijl de zonnestralen speels binnen dansen door de kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De open keuken, vernieuwd in 2017, is het kloppend hart van het huis waar geuren en smaken samenkomen en waar recepten worden doorgegeven van generatie op generatie.

De ruime vier slaapkamers zijn stuk voor stuk oases van rust. De badkamer, eveneens vernieuwd in 2017, is een toevluchtsoord waar je de dag van je afspoelt onder een verkwikkende douche.

Met een woonoppervlakte van 110 m² en een perceeloppervlakte van 172 m² is er ruimte in overvloed. De tuin op het oosten biedt een podium voor de eerste zonnestralen bij het ontbijt en is de ideale speelplaats voor kinderen of een gezellige barbecue met vrienden.

DE KEUKEN, BADKAMER EN TOILET: MODERN COMFORT
In 2017 heeft het huis een transformatie ondergaan waarbij de keuken, badkamer en toilet volledig zijn vernieuwd. Hierdoor geniet je van een moderne uitstraling en het gemak van hedendaags comfort zonder dat je zelf nog hoeft te verbouwen.

HIGHLIGHTS IN HET KORT
Deze hoekwoning in De Gors-Zuid is een droom voor elk jong gezin. Met een zijtuin voor extra vrijheid, een volledige modernisering door de jaren heen, een nieuwe HR cv-ketel uit 2023, verduurzaming door middel van zonnepanelen, een gunstig energielabel B en het gemak van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze toekomst.

EEN HUIS DAT ALLE ZINTUIGEN PRIKKELT
Voel de warmte, zie het licht en proef de ruimte. Dit huis in De Gors-Zuid is een ervaring voor al je zintuigen. Ben je klaar om je eigen hoofdstuk hier te beginnen? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging en laat je hart veroveren door dit prachtige thuis.

EEN UITNODIGING OM TE BELEVEN
Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in. Voel de solide basis onder je voeten, zie de toekomst voor je in de stralende kamers, proef de mogelijkheden in de moderne keuken en ruik de nieuwe start die dit huis je biedt. Dit is niet zomaar een huis, dit is een thuis waar liefde woont en herinneringen wachten om gemaakt te worden. Neem de stap en maak van dit huis jouw thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend