Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN GROTE WAAL
Ben je een starter, alleenstaande of senior en op zoek naar een plek waar je je direct thuis voelt? Dit charmante 2-kamerappartement in de levendige buurt Grote Waal biedt comfort, gemak en een zonnige toekomst. Met een keurige badkamer, een ruim balkon op het zuiden en alle voorzieningen binnen handbereik, is dit de ideale start van een nieuw hoofdstuk. Ontdek de perfecte balans tussen rust en reuring, en laat je verrassen door dit pareltje nabij het kloppende hart van Hoorn.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Starters opgelet: Dit appartement is de springplank naar zelfstandig wonen.
Net 2-kamerappartement: Een frisse en moderne uitstraling wacht op jou.
Keurige badkamer: Elke dag een frisse start in een ruimte die blinkt van netheid.
Ruim zonnig balkon: Geniet van je eigen buitenruimte met een kopje koffie in de ochtendzon.
Toplocatie: Winkelcentrum, stadsstrand en centrum van Hoorn op een steenworp afstand.

EEN THUIS WAAR JE HART LIGT
Stap binnen in dit lichte en luchtige appartement en voel de zorgeloze sfeer die het uitademt. De woonkamer, met grote ramen die het zonlicht gul binnenlaten, nodigt uit tot ontspannen en genieten. De open keuken, praktisch en uitnodigend, is de plek waar je jouw culinaire creativiteit de vrije loop kunt laten. De slaapkamer, jouw persoonlijke oase, biedt rust na een drukke dag. En de badkamer? Die is zo netjes dat je bijna zou vergeten dat je er ook daadwerkelijk mag douchen.

Het balkon is een verlengstuk van je woonplezier. Hier geniet je van de eerste zonnestralen bij het ontbijt of van de ondergaande zon met een goed glas wijn. Het uitzicht geeft je een gevoel van vrijheid en ruimte, een zeldzaamheid in de hedendaagse appartementenmarkt.

De locatie van dit appartement is simpelweg subliem. Of je nu houdt van een frisse duik in het water bij het Stadsstrand, een boodschappenrondje in de Grote Beer of een cultureel uitstapje naar het centrum van Hoorn, het ligt allemaal binnen jouw bereik. En dat zonder in te leveren op de rust die je thuis wilt ervaren.

VEILIG EN ZORGELOOS WONEN MET HEIMSTADEN
Bij dit appartement van Heimstaden ben je verzekerd van een solide basis en duidelijke voorwaarden. De ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en AVG zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. En met de projectnotaris van Heimstaden is zelfs het papierwerk een fluitje van een cent.

DE HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP
Dit appartement is een droomstart voor elke starter, een comfortabele haven voor de alleenstaande en een zorgeloze woonplek voor de actieve senior. Met een frisse en moderne uitstraling, een badkamer die glanst van netheid, een balkon waar de zon de hoofdrol speelt en een locatie die je leven verrijkt, is dit de plek waar je wilt zijn. En met de zekerheid van Heimstaden weet je dat je goed zit.

EEN OPROEP TOT ACTIE
Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten op dat zonnige balkon, kijkend naar de bedrijvigheid van de Grote Waal? Dit is je kans om een thuis te creëren dat niet alleen je ogen streelt, maar ook je hart sneller doet kloppen. Neem de stap en plan vandaag nog een bezichtiging in. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet wonen in een plek die zoveel meer is dan alleen een dak boven je hoofd? Pak deze kans en begin aan jouw nieuwe hoofdstuk in Hoorn. Ga naar onze website en claim jouw plekje in de Grote Waal. Jouw nieuwe thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 158

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 48
Inhoud woonhuis 158

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn