Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning bezichtigen? Via onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen.

BIEDEN VANAF 225.000 EURO

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 29 AUGUSTUS 2022 20:00 UUR.

Zeer aantrekkelijke woning voor beleggers en starters!

Vanaf 1 januari 2022 geldt in diverse wijken van Rotterdam een opkoopbescherming. Dit houdt in dat woningen, mits ze niet voor minimaal 6 maanden verhuurd zijn op moment van aankoop, deze in principe zelf bewoond moeten worden en dus niet verhuurd mogen worden. Er gelden uitzonderingen met bijbehorende voorwaarden. Meer informatie hierover is terug te vinden op de website van de Gemeente Rotterdam.
Omdat deze woning dus al jaren wordt verhuurd, is deze woning zeer aantrekkelijk voor beleggers. De verhuur mag voor deze woning namelijk na aankoop wél worden voortgezet. Met de aantrekkelijke maandelijkse huuropbrengst is dit dan ook een unieke kans. De huidige huurder zou indien mogelijk voor onbepaalde tijd willen huren. Als belegger heeft u dus de mogelijkheid om de huurder een nieuw contract aan te bieden voor langere tijd.
Om deze woning echter ook voor starters aantrekkelijk te maken hebben we ervoor gekozen om de huurtermijn te beperken tot en met 31 oktober 2022. Zo kun je als starter nog enkele maanden huur opstrijken voordat je deze zelf gaat bewonen. Handig om je klus- en verhuisbudget ook nog even een boost te geven.

Het appartement
Aan de Pleinweg 20 B mogen wij u dit nette en goed gelegen 4-kamer appartement aanbieden. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping met aan de achterzijde een royaal terras over de hele breedte.

Kenmerkend aan dit appartement is de prettige indeling. De woning beschikt over een ruime doorzon woonkamer met veel lichtinval. Verder beschikt de woning over een drietal slaapkamers.

De Pleinweg is de doorgaande weg naar de Maastunnel en ligt heel centraal in Rotterdam-Zuid. Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen, zoals winkelcentrum Zuidplein, het zwembad, evenementenhal Ahoy, het theater en Het Zuiderpark waar u terecht kan voor recreatie of gewoon een heerlijke wandeling. Wat betreft openbaar vervoer kan er zowel gebruik worden gemaakt van bus, tram en metro.

Indeling:

Open portiek met trapopgang naar de eerste verdieping. Entree woning naar de overloop van waaruit alle overige kamers alsmede de douche en de keuken zijn te betreden. Naast de gesloten keuken aan de achterzijde heeft ook de achterkamer een eigen toegang naar het ruime balkon.

In de hal vindt u de douche met toiletruimte en een berging met meterkast. De hal verschaft u toegang tot de doorzon woonkamer met zit- en eetgedeelte. Tussen de woonkamer en de achterkamer bevind zich een aparte kamer. De zijkamer gelegen aan de voorzijde naast de woonkamer zou eventueel als werkkamer in gebruik genomen kunnen worden, als babykamer of voor extra opslag. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze bij de woonkamer te voegen om meer ruimte te creëren.

In de keuken bevindt zich de cv-opstelling met een nette ombouw.
De werkkamer en woonkamer zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en geven uitzicht over de Pleinweg. Slaapkamer 3 ligt tussen de woonkamer en Slaapkamer 4 in en heeft een eigen toegangsdeur. Slaapkamer 4 en de keuken zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en geven beide toegang tot het balkon aan de achterzijde. In de keuken bevind zich de CV installatie. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine. In de berging bevindt zich een wasmachine aansluiting.
Medio 2016 heeft vanuit de VvE in het kader van het meerjarig onderhoudsplan groot onderhoud plaatsgevonden aan het hele pand. Zo zijn toen onder andere het dak, de dakgoten, regenwaterafvoer, de voor- en achtergevels, portiek, balkons etc. grondig aangepakt;
Medio 2017 is het appartement intern gemoderniseerd. Zo zijn aan de achterzijde de kozijnen in zijn geheel vervangen door kunststof kozijnen. Ook zijn onder andere de tegels in de douche en keuken vervangen. Verder is een nieuwe vloer gestort in de douche. Daarnaast is de gaskachel vervangen door een CV installatie. En tot slot zijn alle plafonds en vloerdelen vernieuwd. Er is toen ook een nieuwe indeling gecreëerd in de woning.

Bijzonderheden:
- Soort appartement: Portiekflat met open portiek
- Bouwjaar: ca. 1939
- Woonoppervlakte: ca. 67m²
- Soort dak: Plat dak met bitumineuze dakbedekking
- Energielabel: D
- De woning is gelegen op eigen grond;
- Verwarming en warmwater middels combiketel (Remeha ca. 2017);
- De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing;
- Vanuit VvE heeft groot onderhoud plaatsgevonden aan geheel pand in 2016;
- Groot onderhoud intern in 2017;
- Actieve VvE middels een maandelijkse bijdrage van € 62,-
- Verhuurd voor een maandbedrag van €1300,- tot en met 31 oktober 2022;
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een asbest- en ouderdomsclausule in de koopakte worden opgenomen;
- Oplevering in overleg.
- Overdracht via Nationale Notaris

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Let op! Als koper heb je zelf ook een onderzoeksplicht. Jij bent ervoor verantwoordelijk om zo goed mogelijk onderzoek te doen naar de woning. Het gaat hier niet alleen om de staat van het onderhoud maar ook bepaalde verplichtingen die bij de woning horen, denk aan zelfbewoningsplicht

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 200
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 67
Inhoud woonhuis 200
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten goed Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar