Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van de Dronenwijk en met ruim uitzicht op een groot groen park, ligt dit 4-kamer hoek-appartement op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Aan de voorzijde van het complex ligt een netjes onderhouden tuin en vanuit de woonkamer is een mooi uitzicht over een openbaar park met veel groen, kinderspeelplaats en waterpartij. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van het dorp en het NS treinstation en bushalte (kleine 10 minuten lopen) en diverse basisscholen en sportvoorzieningen.

Graag geven wij alvast een indruk van de indeling van het appartement:

Begane grond: Op de begane grond bevindt zich de afgesloten entree met intercom en trappenhuis en in de onderbouw voor elk appartement een eigen ruime (fietsen)berging voorzien van elektra.

2e woonlaag: In het trappenhuis bevindt zich de meterkast naast de voordeur van het appartement. De indeling van het appartement is als volgt: Entree, ruime hal met vaste (voorraad)kast, toilet met fonteintje, badkamer met wastafelmeubel en bad. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een groot raam, zijraam en deur naar het balkon. Tevens is er een deur naar de slaapkamer met een ingebouwde kast en eveneens een deur naar het balkon. De voor- en achterkamer (voorheen slaapkamer) zijn afsluitbaar middels twee schuifdeuren. Vanuit de achterkamer is tevens de toegang tot het balkon aan de achterzijde. Er is nog een slaapkamer aan de achterzijde. De keuken is in een rechte opstelling geplaatst en is voorzien van losse apparatuur, een badgeiser (2018) en veel kastjes. Het aanrechtblad is in 2021 vernieuwd.

Bijzonderheden: -Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een balkon; -Prettige woonomgeving met voorzieningen op korte afstand; -Verwarming middels blokverwarming, voorschot stookkosten bedraagt ca. € 98,= per maand; -Gezonde VVE, huidige bijdrage servicekosten ca. € 191,= per maand; -Complex kreeg een nieuw geïsoleerd dak (RC waarde 3,6) in 2018; -Complex is in 2023 aan de buitenkant geschilderd.

Kenmerken: Bouwjaar: 1965 Gebruiksoppervlakte: ca. 68 m² Energielabel : D, geldig tot 12-04-2034

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 217

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 68
Inhoud woonhuis 217

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven