Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DE STAD ALS ACHTERTUIN | CA 120M² | VEEL POTENTIE | 5-KAMER MAISONNETTE | NU TE KOOP!

Namens de verkopers mogen wij van 88 Makelaars deze heerlijke ruime maisonnette woning op de eerste en tweede verdieping met 4 slaapkamers aanbieden. De woning ligt in de populaire wijk 'Nieuwe Westen'. Op loop-en fietsafstand bevinden zich supermarkten, het Heemraadspark, het nieuwe Essenburgpark, Diergaarde Blijdorp en diverse leuke winkels, cafés en restaurants. Met Rotterdam Centraal, verschillende bus- en tramverbindingen en daarnaast goede uitvalswegen in de directe omgeving is de woning ideaal gelegen. De Kunsthal, Het Park bij de Euromast en de Maas liggen op slechts tien minuten fietsen.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog online een afspraak voor een bezichtiging. Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij wel van mening dat een woning pas echt goed beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!


Entree op de begane grond brengt je via de trap naar de eerste verdieping. In de lange hal bevindt zich het toilet, de wasruimte en toegang tot de keuken en woonkamer. Via de woonkamer loop je de eerste slaapkamer in. De scheidingsmuur is open te breken, waardoor je een ruime doorzonwoonkamer en woonkeuken kunt creëren. Naast de woonkamer loop je via een opstapje naar de zithoek met erker. Vanuit de woonkamer loop je via de trap naar de tweede verdieping.

De ruime overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

TECHNISCHE DETAILS
- Bouwjaar 1909;
- Glasvezel aangelegd oktober 2021;
- Nog geen actieve VvE;
- Houten kozijnen met enkel glas;
- Op loop-en fietsafstand van diverse winkel, restaurant en cafe's;
- Dichtbij tram- en bushaltes;
- Oplevering kan snel.

VERKOOPCONDITIES
• Koopovereenkomst model 2018
• Ouderdoms- en materiaal clausule van toepassing
• Notariskeuze in overleg
• Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL ONLINE EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis.

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1909
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1909
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 430
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 1909
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1909
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 430
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

88 Makelaars