Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

*ENGLISH BELOW*


| CENTRUM | 143 m² | DRIE SLAAPKAMERS | 24 m² PRIVÉ TERRAS |

Stadsleven op zijn best! Hier wonen betekent genieten van alle rust, ruimte en licht dat dit appartement je biedt, maar dat je ook slechts een liftrit verwijderd bent van de levendigheid die het centrum van Rotterdam te bieden heeft. Kortom, een unieke plek die ongeacht de levensfase waarin je bent, je een heerlijk thuis zal geven.

De huidige eigenaren hebben hier met ontzettend veel plezier hun twee tienerkinderen grootgebracht. De lange avonden samen aan tafel met buiten de verlichting van de wereldstad Rotterdam en ook de mooie herinneringen aan het uitgaansleven dat hier voor je deur begint.

Het prachtige uitzicht op zowel het karakteristieke stadhuis van Rotterdam als de stad en de havens. De grote ramen tot op de grond (het plafond is 2,78m!) laten je, van zonsopgang tot zonsondergang, zien dat de hemel duizend kleuren kleurt, het is nooit hetzelfde!

Het huis is slim ingedeeld. Superfijn dat het slaapgedeelte door de hal wordt gescheiden van de woonkamer. En dan de ruimte! Een woonoppervlakte van 143 m2, de hoogte (ca. 2,78m), de grote hal biedt een slimme werkplek en een grote houten kast, 3 slaapkamers, een badkamer, 2 aparte extra toiletten, was- en bergruimte, ingebouwde kast en design keuken. Geen centimeter van dit huis blijft onbenut. En niet te vergeten het terras van 24 m2 met veel privacy, waar de zon altijd komt. Door de glazen schuifdeur is dit een natuurlijk verlengstuk van de woonkamer. Het terras is grotendeels beschut tegen de wind en daardoor bijna het hele jaar te gebruiken. En om af te ronden, de aparte bergruimte op de tussenverdieping, de fietsberging en de parkeerplaats (huur).

Dit appartement ligt op de 6e verdieping. Op de 7e verdieping zijn 2 appartementen waarvan de terrassen op de woonruimte van dit appartement ligt. Hierdoor heb je geen last van bijvoorbeeld voetstappen boven je.

Ten slotte de intimiteit van het complex (COOL 63, 2015). Heel bijzonder is dat dit complex slechts 15 unieke appartementen kent, bewoond door een gezellige en behulpzame gemeenschap

Het Centraal station is minder dan 10 min lopen, metrostation Stadhuis is om de hoek, net als de Albert Heijn, en een sportschool. Allerlei soorten bars en restaurants, winkels en cultuur liggen op slechts een steenworp afstand.

De huidige eigenaren hopen dat dit appartement de volgende eigena(a)r(en) net zoveel mooie herinneringen zal geven als zij hebben gekregen.

Wilt u dit alles met eigen ogen zien? Maak dan een vrijblijvende afspraak en wij laten u dit prachtige pand graag zien.

BESCHRIJVING
Begane grond
De hoofdingang bevindt zich aan de Kruiskade, naast het theater het Oude Luxor, recht tegenover het Hilton Hotel. De parkeerplaatsen bevinden zich in de kelder, de fietsen- en bromfietsenstalling bevindt zich op de begane grond, de privébergingen bevinden zich op de tussenverdieping en de 15 appartementen bevinden zich op de bovenste verdiepingen. Vanuit de parkeergarage biedt de lift toegang tot alle verdiepingen. Er zijn ook trappen beschikbaar.

Zesde verdieping
Het appartement bevindt zich op de zesde verdieping, waar dit appartement en nog twee andere appartementen liggen. Doordat het appartement over de gehele lengte ligt, is er veel licht.
De keuken, open naar de eet- en woonkamer, zorgt voor levendige gezelligheid met het gezin en met vrienden. De gang die het woongedeelte scheidt van het slaapgedeelte heeft een grote houten kast met 8 deuren, perfect voor het opbergen van kleding, sportuitrusting en jassen. Aan de zijkant is een rustige studeer-/werkhoek. Het slaapgedeelte heeft drie slaapkamers, een complete badkamer met douche en bad, en een apart extra toilet. Een grote kamer aan de zijkant dient als wasruimte en is zo royaal dat je er ook veel spullen kan opbergen.

Slaapkamers
Dit appartement is perfect voor een gezin met kinderen, een alleenstaande of een stel dat van de stad wil genieten terwijl je binnen van een oase van rust geniet. De slaapkamer met uitzicht op het terras zou een perfect kantoor kunnen zijn, boordevol licht en privacy. De tweede slaapkamer zou kunnen worden omgebouwd tot een inloopkast voor de hoofdslaapkamer. De charme van dit huis zou onveranderd blijven als een moderne en unieke ruimte, mooi op zichzelf.

Keuken
De op maat gemaakte L-vormige keuken is van Italiaans ontwerp en prachtig afgewerkt met een roestvrijstalen werkblad. Het heeft een goed georganiseerde werkruimte om de lekkerste gerechten te bereiden en biedt u alle moderne en super energie-efficiënt klasse A apparaten (BOSCH elektrische inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en oven).

Badkamer
De badkamer is ruim en heeft een inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. In het slaapgedeelte is nog een apart toilet aanwezig. Tot slot heeft het appartement een derde apart toilet vlakbij de woonkamer, perfect voor uw gasten.

BERGING & PARKEERPLAATS
Er is een eigen berging op de tussenverdieping van het gebouw - een droge en veilige ruimte om alles wat u nodig heeft op te slaan.
Wat het parkeren betreft, heeft het appartement recht op één gereserveerde plek in de garage in de kelder. Het is een vaste huurplek en kost ongeveer €227,75 per maand.

BIJZONDERHEDEN
- energielabel A;
- gelegen op eigen grond
- opgeleverd in 2015;
- ca. 143 m² woonoppervlak;
- ca. 24 m² terrace;
- verwarming en warm water via stadsverwarming (geen GAS!);
- appartement is voorzien van een betonvloer en strak gestucte wanden;
- appartement met drie slaapkamers;
- flat met één complete badkamer en twee aparte toiletten;
- actieve Vereniging van Eigenaren (MJOP aanwezig);
- bijdrage Vereniging van Eigenaren € 344,56 voor het appartement;
- eigen huur parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage: € 227,75 per maand;
- eigen berging in de onderbouw;
- voorzien van een gemeenschappelijke fietsenstalling;
- oplevering in overleg, conform Lijst van Zaken

DISCLAIMER
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het object. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


| CITY CENTER | 143 m² | THREE BEDROOMS | 24 m² PRIVATE TERRACE |

City living at its finest! Living here means enjoying all the peace, space and light the flat offers you, only a lift ride away from the hustle and bustle of Rotterdam city centre.
This flat is on the 6th floor of the new complex COOL 63 (finished in 2015). On one side, it directly overlooks the beautiful City Town Hall; on the other side, the harbour and the city, offering a sky of a thousand colours every day, from sunrise to sunset never the same.

Approximate 143 square meters of living space, high ceilings and all-around all-height windows ensure a house flooded with light in all seasons of the year. The kitchen, open to the dining and living room, provides lively family sociability and enjoyable gatherings with friends. The corridor dividing the living area from the sleeping area has a large 8-door wooden wardrobe perfect for storing seasonal changes, sports equipment, jackets and coats. To the side is a quiet study/work corner. The sleeping area, as it is structured now, has three bedrooms, one double and two singles, a full bathroom including a shower and bath, and a separate extra toilet. A large room to the side serves as the laundry room and may contain valuable additional storage. The approximate 24 square meters terrace, designed as a natural extension of the house, is mostly sheltered from the wind and liveable all year round.
Not an inch of this house remains unused.

The current owners have happily raised their two teenage children here, appreciating its comfort, the organisation of space guaranteeing privacy and communion for all as needed, and loving its light, quiet and strategic location in the city's heart. Central station is less than 10' walking, and Metro station is downstairs with an AH, a Gym, theatre, culture, shopping, leisure, and so on. The building has a bike room, private storage for all apartments and a garage.

Would you like to see this all with your eyes? Please, make a non-binding appointment, and we will be happy to show you this beautiful property.

DESCRIPTION
Ground floor
The main entrance is on Kruiskade, directly opposite the Hilton Hotel. The parking spaces are located in the basement, the bike and moped storage is on the ground floor, the private storages are in the mezzanine, and the 16 flats of this community are on the upper floors. From the parking garage, the lift provides access to all floors. Stairs are also available.

Sixth floor
The flat is on the sixth floor, home to this and two more apartments. Because of the unique floor plan of this construction, where all apartments have a different distribution, it develops along its length and is loaded with natural light all along. It is naturally divided into a sleeping area (left side by the entrance) and a living area (right). It is all situated below the 7th-floor terraces, which ensure a peaceful, silent life without hearing neighbours' footsteps or chatter.

Bedrooms
Perfectly and ideally structured to host a family with children, this apartment can easily be adapted for a single or a couple willing to enjoy the city whilst immersed in an oasis of peace, surrounded by urban gardens, one step away from Rotterdam city's essence. The single bedroom overlooking the terrace could be a perfect office, flooded with light and privacy. The second single bedroom could be converted into a walk-in wardrobe serving the main bedroom. The charm of this house would remain unaltered as a modern and unique space, beautiful in its own right.

Kitchen
The custom-made kitchen L shaped is of Italian design and beautifully finished with a stainless steel worktop. It has a well-organised storing and working space to prepare the tastiest dishes. It offers you all modern and last-model energy efficient class A appliances (BOSCH electric induction hob, dishwasher, fridge and oven).

Bathroom
The main bathroom is spacious and has a walk-in shower, bathtub, toilet and double sink. One additional separate toilet completes the sleeping area. Finally, the apartment has a third separate toilet nearby the living room, perfect as an extra courtesy toilet for your guests.

STORAGE & PARKING
There is a private storage room on the mezzanine floor of the building—a dry and safe space to store all you need.
Concerning the parking, the apartment has the right to one spot reserved in the garage located in the basement. It is a fixed-rent spot and costs approximately €227,75 per month.

PARTICULARS
- energy label A;
- located on its own ground
- completed in 2015;
- ca. 143 sqm living space;
- ca. 24 sqm private terrace;
- heating and hot water through city heating (no GAS!);
- flat fitted with a concrete floor and tightly plastered walls;
- flat with three bedrooms;
- flat with one full bathroom and two separate toilets;
- active Owners' Association (MJOP present);
- contribution Owners Association € 344,56 for the apartment;
- rental parking space in the underground car park: € 227,75 per month;
- own storage room in the mezzanine;
- communal bicycle shed;
- delivery in consultation, according to the List of Goods.

PURCHASE AGREEMENT
There is no legal agreement until both the seller and the buyer have signed the purchase agreement.

DISCLAIMER

All information provided should be regarded as an invitation to make an offer or to enter into negiotiations. No rights can be derived from this property information.
The Measurement instruction is based on NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more unambiguous way of measuring to give an indication of the usable surface. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off to limitations when performing the measurement.
The text and impressions are intended to give a good impression of the object. The greatest possible care has been taken in its content. Nevertheless, all information is expressly subject to change. No rights can be derived.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 505
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenverdieping
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 505
Aantal verdiepingen 1

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Woontype Appartement
Dakterras Ja
Dorpskern Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 0
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Stadscentrum Ja
Vrij uitzicht Ja
Halfopen keuken Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed Tot Uitstekend

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Ooms Makelaars