Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Beleggingsobject op de vijfde verdieping met vrij uitzicht richting het Bos van Bosman.

Dankmeijerpad 77 Leiden – 5 kamer woning van ca 107m2
Denkt u aan de aankoop van een appartement in Leiden om te investeren in vastgoed? Heeft u geen ervaring met het beheren van vastgoed? Dan investeert u slim door de koop van een appartementsrecht in de Clusius campus. U koopt een appartement en daarna worden alle zorgen voor verhuur en beheer door uiterst professionele partijen overgenomen.
Namens de verkoper bieden wij aan: een appartement met 5 studentenkamers inclusief gezamenlijke woonkamer, keuken en balkon.
U hoeft zelf het beheer / onderhoud van het appartement niet te verzorgen, dit wordt volledig voor u uit handen genomen. U belegt in een mooi renderend vastgoed object. Het appartement wordt volledig verhuurd en heeft vanaf de start een bezettingsgraad van bijna 100%. Er is zelfs een wachtlijst voor studenten die dit appartement zouden willen huren. Mocht u zelf studerende familieleden hebben dan krijgen deze voorrang bij huur in Clusius. De studentenwoning is zeer compleet, de huurder/student hoeft alleen nog de meubels voor in zijn eigen slaapkamer mee te nemen. En niet te vergeten; elke student heeft een eigen badkamer met douche en wc!

Indeling appartement:
Begane grond: afgesloten entree met postbussen en bellentableau. Hal met 2 liften welke toegang verleent tot de gezamenlijke fietsenberging (vaste stallingplaats)

5E verdieping: entree/gang welke toegang verleent tot 5 kamers (met ieder een eigen badkamer!), woonkeuken met balkon en kast met wasmachine aansluiting/technische ruimte. De geheel betegelde badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. De kast met installatie en wasmachine aansluiting is ook vanuit de gang te bereiken. De meterkast bevindt zich aan de buitenzijde van de woning, in de portiek/gang. De woonkeuken heeft een flinke raampartij wat een prachtig uitzicht, over het bos van Bosman, biedt. De woning is voorzien van glasvliesbehang en marmoleum vloerafwerking.

Voorzieningen zoals winkels, campus, universiteit, openbaar vervoer, sportverenigingen in de nabije omgeving.
Appartementsrechten
• Vijfkamer woning met 5 badkamers, woonkeuken en balkon gelegen op de vijfde verdieping.
• Er bevinden zich in totaal 58 appartementsrechten, waarvan 28 zelfstandige wooneenheden van 30 m2 (studio/zelfstandige woonruimte) en 30 onzelfstandige (groot appartementsrecht) wooneenheden van 107 m2.

Juridische structuur
1. U koopt een wooneenheid waarvan de verhuur en beheer uitbesteed is aan een professionele partij.
2. U treedt toe als lid van zowel de Vereniging van Eigenaren (VvE) als de Vereniging van Verhuurders (VvV).
3. De VvV besteedt het verhuren van uw appartement uit aan de geselecteerd vastgoed exploitant.
4. De VvV gaat een huurovereenkomst aan met studenten en beheert het gebouw.
5. De VvV int de huurpenningen en zorgt voor tijdige betaling daarvan door huurders.
6. U ontvangt (na aftrek van kosten) de huuropbrengsten van de VvV.
7. De VvE besteedt het gezamenlijke onderhoud en het beheer uit aan derden.
8. De VvE en VvV zijn in beheer bij Van ’t Hof Rijnland.

Betrokken investeren binnen de Vereniging van Verhuurders (VvV). In de Clusius campus belegt u niet anoniem. U weet wie uw particuliere mede-investeerders zijn. Bij levering van het appartement treedt u namelijk automatisch toe tot de Vereniging van Verhuurders van Clusius. Daarmee verleent u deze vereniging ook de volmacht tot de verhuur van uw studio of wooneenheid. U hoeft zich zo geen zorgen meer te maken over alle zaken aangaande uw appartementsrecht, huurcontracten, leegstand of betalingen van huurders. Dit wordt door de vereniging uitbesteedt aan professioneel verhuurder Van ’t Hof/Rijnland. Wel worden u en uw medeverhuurders mondeling en schriftelijk ingelicht over rendement en te voeren huurders- en financieel beleid. U blijft zo optimaal betrokken bij uw eigen investering.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 8

Overige

Lift Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 8

Overige

Lift Ja
Energielabel A
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Aantal badkamers 5
Aantal slaapkamers 5

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?