Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Fijn wonen op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en Wijkpark Merenwijk! Dit aantrekkelijke 2-kamerappartement is gelegen op de 1e verdieping van een wooncomplex in de Merenwijk in Leiden en bevindt zich direct naast winkelcentrum De Kopermolen. Het appartementencomplex biedt veel faciliteiten (o.a. een lift, wasserette, sauna, zonnebank, fitnessruimte en een gemeenschappelijke fietsenberging in de onderbouw). Natuurliefhebbers opgelet! Niet ver van de woning bevinden zich De Zijl, natuurgebied Kagerzoom, ’t Joppe, Broek- en Simontjespolder en de Kaag. Gunstige ligging t.o.v. gezondheidscentrum, apotheek, LUMC, Bio Science Park, universiteit, NS Leiden Centraal, sport- en recreatievoorzieningen en uitvalswegen A4/N11 (Amsterdam/Den Haag/Utrecht/Rotterdam). Het bruisende centrum van Leiden bevindt zich op ca. 10 minuten fietsafstand. Ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving van het appartementcomplex. Het appartement is voorzien van een ruim zonnig balkon op het westen. Beeldt u eens in… Het is zomer. U komt thuis van uw werk. Even bijkomen, genieten van de zon op het balkon en de dag doorspreken onder het genot van een gekoeld drankje. Onwerkelijk?

Afgesloten centrale entree. Via de lift of het trappenhuis heeft u de mogelijkheid het appartement te bereiken, gelegen op de 1e verdieping.

Entree woning, hal met intercominstallatie, separate (afgesloten) ruimte met opstelplaats voor de boiler (huur: € 42,87 per kwartaal), meterkast en handige bergruimte. Toiletruimte met hangend closet + fonteintje. Geheel betegelde badkamer met ligbad/douchecombinatie, wastafel en een radiator. L-vormige woonkamer. Via de schuifpui heeft u toegang tot het ruime zonnige terras gelegen op het westen (middag- en avondzon). De keukenruimte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt o.a. over een keramische kookplaat, afzuigkap (rvs), combi magnetron, koel/vriescombinatie en een vaatwasser (géén inbouw). Ruime slaapkamer met vaste kast. De eigen berging is gelegen om de hoek van het appartement (ook op de 1e verdieping).

Er is een actieve VvE. De servicekosten bedragen € 255,13 per maand (o.a. inclusief voorschot verwarming en water). Verwarming via blokverwarming en warm water via een elektrische boiler (huur). Verkoper heeft niet in registergoed gewoond.

Aanvaarding: per direct / in overleg.

Energielabel B.

Meetrapport NEN 2580 beschikbaar.

Bouwjaar: 1978 Gebruiksoppervlakte wonen: 59,60 m2 Bruto inhoud woning: 196,89 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.








Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 59.6
Inhoud woonhuis 196.89
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 59.6
Inhoud woonhuis 196.89
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij