Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij starten de verkoop van deze woning op maandag 22 april 2024. Wilt u deze woning bezichtigen? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Op loopafstand van het bruisende centrum van Leiden vindt u dit instapklare 2-kamerappartement op de 3e verdieping van het op een gewilde locatie gelegen appartementencomplex De Hoghe Weydt. Parkeren kunt u op afgesloten eigen terrein. De eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling vindt u op de begane grond. Deze ideale starterwoning is ook uitermate geschikt voor ouders die willen investeren in huisvesting voor hun studerende kind. De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer met een moderne open keuken, nette laminaat vloer, gestuukte wanden en plafond, ruime slaapkamer, badkamer met douche en een zonnig balkon op het zuidwesten (middag-/avondzon) met o.a. aantrekkelijk uitzicht op de Oude Rijn. Ook op het privéterrein aan de Rijnoever is het heerlijk vertoeven! Woont u graag dichtbij voorzieningen zoals horeca, musea, theater, winkels, de gezellige markt en het openbaar vervoer? En is het voor u ook belangrijk dat het LUMC, Bio Science Park, universiteit en uitvalswegen (A4/N11, A44/N206) goed bereikbaar zijn? Dan verdient deze woning zeker een bezichtiging!

Afgesloten parkeerterrein, gemeenschappelijk afgesloten entree, eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Privéterrein aan de Oude Rijn (alleen voor bewoners van de Hoghe Weydt).

Het complex waarin het appartement zich bevindt is een corridorflat hetgeen betekent dat u via een (gestoffeerde) binnengalerij toegang heeft tot de woning. Niet alleen plezierig bij slechte weersomstandigheden maar ook veilig.

Via het trappenhuis en/of lift heeft u toegang tot het appartement gelegen op de 3e verdieping.

Entree woning, meterkast (2018). Hal met intercominstallatie en inbouwverlichting. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en een douche. Lichte woonkamer met een moderne open keuken (2018) voorzien van een granieten werkblad, keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, combi oven, handige apothekerskast, wasmachineaansluiting en een boiler (huur). De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De hal, woonkamer en de slaapkamer zijn afgewerkt met een laminaat vloer (2018). De wanden en plafond zijn netjes gestuukt (2018). Geniet van het uitzicht! Vanuit de woonkamer bereikt u het aantrekkelijke balkon op het zuidwesten met o.a. uitzicht op groen en de Oude Rijn. Het elektrisch bedienbare zonnescherm zorgt voor comfort. Beeldt u eens in… Het is zomer. U komt thuis aan het einde van de dag. Even bijkomen, genieten van de zon en de dag doorspreken onder het genot van een gekoeld drankje met uitzicht op o.a. voorbijkomende (plezier)vaart. Onwerkelijk?

Het betreft hier een actieve VvE, servicekosten: € 209,54 per maand (exclusief voorschot stookkosten (thans € 76,-).

Bijzonderheden: deze woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Verwarming via blokverwarming, warm water via een boiler (géén eigendom, huur: € 32,16 per kwartaal). Bij woningen uit deze bouwperiode zal standaard een asbest-, ouderdoms-/materiaalclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Aanvaarding: medio juni 2024 / in overleg.

Bouwjaar: 1973
Gebruiksoppervlakte wonen: 39,70 m2
Bruto inhoud woning: 131,15 m3

Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaardt Werk Makelaardij B.V. geen enkele aansprakelijkheid.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 39.7
Inhoud woonhuis 131.15
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 39.7
Inhoud woonhuis 131.15
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 1
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Werk Makelaardij