Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het hart van de historische binnenstad van Gouda, in een sfeervol hofje gelegen 4-kamer maisonnette op de eerste etage.
Wil je wonen op 5 minuten lopen van de markt van Gouda? Dan is dit wellicht jouw nieuwe [t]huis!

In het mooie historische centrum van Gouda op de hoek gelegen maisonnette met balkon en berging in de onderbouw. Deze ruime maisonnette heeft maar liefst 4 kamers, verdeeld over drie woonlagen! Het huis ligt op een rustig erf waardoor je niets merkt van de drukte van de stad.

1e verdieping:

Vanaf de straat (Raam) loop je onder het complex door naar het binnenterrein (hofje), hier bevindt zich de gezamenlijke tuin en parkeerterrein. Ook de ruime bergingen zijn op de begane grond gesitueerd. Achterin het hofje is de trapopgang naar boven waar je links de voordeur van het huis hebt.

Je komt binnen in de hal met meterkast met voldoende ruimte om de jassen voor het hele gezin op te hangen. Hier bevinden zich twee slaapkamers, badkamer met toilet en een trappenkast met veel ruimte. Er is een ruime slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde met een Frans balkon.

2e verdieping:

Boven sta je direct in de woonkamer: een lichte ruimte met een open keuken, lichtinval vanaf de achterzijde en zijkant en aan de voorzijde veel glas en een openslaande deur naar het aangrenzende balkon. Vanwaar je een mooi uitzicht hebt over de binnentuin en lekker kan genieten van de ochtendzon. Naast de keuken is een bergruimte met opstelling ijskast, wasmachine en cv-installatie

3e verdieping:

Dit is een echte verrassing, onder de kap van het appartement bevindt zich een ruime zolderverdieping, welke nu wordt gebruikt als slaapkamer. Er is 1 dakraam (geplaatst in 2021) en een ruime dakkapel waardoor er veel lichtinval en ruimte is.

Bijzonderheden:

Het betreft een gezonde VVE, bijdrage VVE 134,58 per maand
Nieuw kunststof dakraam, schilderwerk; alle houten buitendeuren wordt op korte termijn geschilderd in een nieuwe, moderne kleur grijs
Grote zolder vanwege dakkapel
Fraai aangelegde binnenplaats met een mooie gemeenschappelijke binnentuin met picknicktafels en banken
Het complex heeft een aantal eigen parkeerplaatsen, hier geldt wie het eerste is heeft plek.


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee of zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Hoewel wij de woning met veel zorg en naar eer en geweten hebben opgemeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. De opgegeven maten zijn indicatief, er kunnen kleine verschillen zijn. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het te meten specifieke object kunnen deze verschillen groter of kleiner zijn. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij woningen ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
- ter uwer informatie: in Amsterdam, bij bedrijfsobjecten, boten, cooperatieve verenigingen, overige bijzondere en ander te noemen gevallen, maakt de verkopende makelaar geen koopovereenkomst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Dit geldt voor het opmeten van de ruimten, het geven van jaartallen en het geven van overige informatie. Heeft u twijfels omtrent de juistheid van enig punt dan verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons kenbaar te maken. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Eens te meer niet indien de betreffende informatie ouder is, moeilijker te verkrijgen, dan wel voor meerdere interpretaties vatbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

BouwjaarCV CV-(combi)ketel Merk CV: Remeha . Bouwjaar C.V.: Avanta .
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Ligging opmerking in centrum
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Aanvaarding opmerking In overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 0
Aantal verdiepingen 0

Overige

BouwjaarCV CV-(combi)ketel Merk CV: Remeha . Bouwjaar C.V.: Avanta .
Hoekwoning Ja
Perceel oppervlakte 0
Appartement Ja
Ligging opmerking in centrum
Aantal slaapkamers 3
Show with reservation -1
Aanvaarding opmerking In overleg

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--