Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De Open Dag was op zaterdag 6 april 2024 van 11:00 uur tot 15:00 uur en was een succes! Biedingen gesloten.


Prachtige Geschakelde Stadsvilla in Gouda

Op zoek naar een energiezuinige luxe woning vol van charme, gelegen in het rustige gedeelte van Gouda Goverwelle? Dan is Heenpolderplantsoen 16 precies wat u zoekt! Deze geschakelde Stadsvilla uit 1992 combineert het beste van comfortabel wonen met een vleugje elegantie.

De naam Goverwelle vindt zijn oorsprong in de historische Goejanverwelledijk, die de wijk langs de prachtige Hollandse IJssel omarmt. Hier vanuit de Polderbuurt geniet je van idyllisch landschap met de recreatiegebieden het Steinse Groen, Goudse Hout en de Reeuwijkse Plassen in de directe nabijheid. Praktische voorzieningen zijn ook binnen bereik, zoals het nabijgelegen winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen met verswinkels als bakker en slager en ketens als Albert Heijn, Dirk van den Broek en Kruidvat. Naast een sportschool en een gezondheidscentrum zijn er voldoende basisscholen en speeltuinen in de wijk. Uniek aan deze buurt is het gemak van het NS-treinstation Gouda Goverwelle op een steenworp afstand.

Energiezuinige Woning met Prachtige Tuin

Het woonhuis op Heenpolderplantsoen 16 biedt een perfecte balans tussen modern comfort en sfeervolle details. Met een woonoppervlakte van 155 m² en een perceeloppervlakte van 200 m², beschik u over een voortuin met verlichting, parkeerplaats op eigen terrein en een oprit naar de inpandige garage. De achtertuin is een oase van rust, compleet met een tuinhuis en een zithoek, waar u kunt relaxen. Ideaal om te ontspannen na een lange dag. De tuinkamer biedt een verlenging van de woonruimte en maakt het buiten zijn bij zowel warm als koeler weer, bijzonder aangenaam.

Speciale Kenmerken

Dit huis is naast stijlvol ook energiezuinig dankzij de goede isolatie en de zonnepanelen op het dak. Als extra bonus biedt het tuinhuis een uitbreiding van de woonruimte en maakt het bij warm en koeler weer buiten bijzonder aangenaam.

Ideaal voor Doorstromers, Gezinnen en Ondernemers

Of u nu een doorstromer bent op zoek naar een upgrade, een gezin dat op zoek is naar meer ruimte of een ondernemer bent die thuis wil werken, Heenpolderplantsoen 16 past perfect bij uw wensen. Grijp deze unieke kans om in deze fantastische stadsvilla te wonen in het heerlijke Gouda!

Indeling

Vanaf de voortuin en oprit is de entree onder de luifel in de hal. In de hal de meterkast, de garderobe en het gastentoilet en een binnendeur naar de inpandige garage. Met de glazen tussendeur toegang tot de woonkamer.
De woonkamer is ruim en tuingericht met een open haard, een lounge hoek en een schuifpui naar de tuin. In het midden de ronde trap naar de etage en de eethoek. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd in ruime opstelling met kook(schier)eiland en een rechte wand met luxe inbouw apparatuur en een koffiemachine. Koken op inductie met een panorama kookplaat met drie naast elkaar gelegen kookzones. Verder een kokend waterkraan en voldoende werkruimte.

Op de etage is een ruime hal van waaruit de vier slaapkamers en de badkamer bereikbaar zijn.
De eerste kamer, gelegen aan de voorzijde, is altijd als kantoor en computer ruimte gebruikt en is zeer ruim bemeten.
De naastgelegen badkamer is uitgevoerd met een ligbad en separaat een douche met glazen wand en deur. Verder is er het tweede toilet en de luxe wastafel met een fraaie kom en kraan. Achter de badkamer is de (technische) ruimte voor de wasmachine en droger en de opstelling van de cv-ketel, de mechanische ventilatie en omvormer van de zonnepanelen.
Aan het einde van de hal twee identieke slaapkamers, die aan de voorzijde en achterzijde gelegen zijn. Beide hebben toegang tot een dakterras, een aan de voorzijde, de ander aan de tuinzijde. Deze kamers zijn verbonden met een schuifdeur en een van de kamers is omgebouwd tot inloopkast/kleedkamer.
De master bedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen. De kamer is ruim en heeft aan twee zijden ramen en heeft toegang tot het dakterras aan de achterzijde.


Tuinen

De tuin aan de voorzijde is grotendeels betegeld en biedt voldoende parkeerplaats voor twee auto's. Er is verlichting en bij de voordeur onder het dakterras kan de garage en de entree overdekt worden gebruikt.

De achtertuin is door het grote perceel ruim en biedt verschillende terrassen en het tuinhuis. Aan de achtergevel zijn over de volledige breedte van de woning elektrische zonneschermen bevestigd. De tuin is netjes aangelegd en heeft grote natuursteen tegels. Het tuinhuis is voorzien van elektra en biedt voldoende ruimte voor de grote lounge set. De poort ontsluit naar het achterpad.

Onderhoud en Energie opwekken

De voor- en achtergevel zijn gereinigd en geïmpregneerd voor langdurig behoud van de lichte stenen waarmee het pand is opgetrokken. Schilderwerk buiten goed onderhouden. Rookkanaal van de open haard jaarlijks geveegd, ook nog in 2024. Op het dak liggen 10 zonnepanelen die goed op de zon liggen en veel energie opwekken.


Een prachtige woning met een bijzonder prettige sfeer. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging, ervaar, kijk en raak betoverd door alles wat deze stadsvilla te bieden heeft.

Welkom thuis!


De Open dag op zaterdag 6 april 2024 was een succes.




Kenmerkende eigenschappen:

Energielabel A
Zonnepanelen, 10 stuks
Vloerverwarming met natuursteen vloer (Graniet)
Open haard (rookkanaal geveegd in 2024)
Goed onderhouden

Elektrisch bediende zonwering
Parkeren op eigen terrein en inpandige garage
Rustig gelegen in autoluwe straat aan het plantsoen
Woonoppervlakte 155 m²
Perceel 200 m²
en een tuinhuis

Oplevering in overleg, kan snel.

Gunning aan eigenaar voorbehouden. Biedingen via Eerlijk bieden.
Deze aanbieding is met zorg samengesteld maar kan vergissingen bevatten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 534
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 200
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2010
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 534
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Perceel oppervlakte 200
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2010
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

RV Estate