Maak nu een afspraak voor deze woning

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Beschrijving

Genieten van wonen en leven in het buitengebied! 7 woningen in plan "De Oosterbaan" 1 rij van 3 woningen en 4 woningen type twee-onder-één-kap. Het bouwplan ligt in de buurtschap Hoorn te Heerde en is gelegen aan de Vosbergerweg 55-63 en Singelweg 1a en 1b te Heerde.

In dit plan worden 7 woningen gebouwd. De aantrekkelijke woningen zijn ontworpen door Architectenburo Vorm³ te Heerde. Deze duurzame woningen zijn ontworpen met aandacht voor aspecten als kwaliteit, veiligheid, energiezuinigheid en onderhoud. Het resultaat is een comfortabele woning die uw investering meer dan waard is.

Indeling van de woning: Begane grond: Op de begane grond bevindt zich de entree met hal aan de voorzijde. Van hieruit betreedt u de woonruimte met een woonkamer en open keuken met eethoek. Tevens is vanuit de keuken met eethoek de achtertuin bereikbaar via de loopdeur van de dubbele tuindeuren of via de separate loopdeur aan de keukenzijde. Bij de woning wordt een buitenberging geplaatst. Eerste verdieping: De trap in de hal geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping waaraan de 3 slaapkamers en een ruime badkamer zijn gelegen. Tweede verdieping: Er is een vaste trap naar de zolderruimte die de mogelijkheid biedt voor bijvoorbeeld een hobbyruimte en hier is tevens de technische ruimte gesitueerd.

Bijzonderheden: De zeer goed geïsoleerde vloeren, wanden en daken en toepassing van zonnepanelen zorgen voor een enorme reductie van uw energie uitgaven. Voor de verwarming wordt gebruikt gemaakt van de als zeer prettig ervaren stralingswarmte. Het moderne vloerverwarmingssysteem zorgt voor comfortabele warmte op de begane grond en de 1e verdieping.

Terreininventaris en inrichting: De achtertuinen van de kavels met bouwnummers 4 t/m 7 zijn bereikbaar via een gezamenlijke inrit vanaf de Singelweg. Dit terrein dat is voorzien van halfverharding, wordt eigendom van de koper van bouwnummer 4. De gezamenlijke kopers van de heersende en dienende erven, of hun rechtsopvolgers, dragen zorg voor het terrein, waarbij het onderhoud ervan door hen en voor hun rekening wordt uitgevoerd. Het recht van overpad zal middels een erfdienstbaarheid worden vastgelegd. Bovendien wordt bij bouwnummer 5, 6, 7 en 8 het recht van overpad gevestigd om daarmee mogelijk te maken de openbare weg te kunnen bereiken. De eigendomssituatie en benodigde erfdienstbaarheden worden notarieel vastgelegd.

Ligging: Hoorn is een buurtschap in de gemeente Heerde in de provincie Gelderland. Het is gelegen aan het Apeldoorns kanaal op 2 kilometer ten noordoosten van Heerde, en 14 kilometer ten zuiden van Zwolle. De ontsluiting naar de snelwegen ter plaatse van Heerde en Zwolle is prima. Noodzakelijke voorzieningen, de fraaie natuur- en recreatiegebieden en de rustige woonomgeving garanderen woongenot!

Voorzieningen: Hoorn zelf heeft een basisschool, Jenaplanschool Heerde. Daarnaast is er in haar eigen gemeente voortgezet onderwijs, namelijk Christelijk College de Noordgouw. Het Berghuizerbad biedt waterrecreatie mogelijkheden. In Heerde is een multifunctionele accommodatie, De Heerd, waarin onder andere bibliotheek, theaterzaal en muziekschool zijn opgenomen. Het Vosbergenpad laat u het mooie buitengebied ontdekken van Heerde, Hoorn en Wapenveld. Verder biedt Heerde ook alles op sportief gebied.

Kijkt u voor uitgebreide informatie op de verkoopwebsite: https://www.vanlaar.nl/uitgelichte-projecten/item/woonheerlijk-7woningen-hoorn

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Taxatie huis kopen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 434

Overige

Perceel oppervlakte 358

Noord Veluwse Makelaardij o.g. .

Stationsstraat 14
8181CX Heerde (Gelderland)
T: 0578 - 69 99 99
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Singelweg in Heerde?

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis