Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

BOUWNUMMER 1 - De Erfhoeve

Wonen met het oog op morgen

Deze 2/1-kapwoning vormt optisch de achterzijde van “De Erfhoeve”. De prachtige nokgevel doet qua vakmanschap en tijdloze elegantie niet onder van de kopgevel. Het metselwerk, de ramen met bovenlichten, de luiken en de gracieuze makelaar vormen een oogstrelend geheel.

Welkom bij nieuwbouwplan "De Kwekerij", waar je dromen van toekomstgericht wonen werkelijkheid worden. Op deze betoverende landelijke locatie langs een prachtige laan met bomen, waaraan luxe nieuwbouwvilla’s verrijzen, bieden we project “De Erfhoeve” aan. Vormgegeven als één markante hoeve, waarin drie levensloopbestendige woningen zijn gesitueerd met ruime tuinen. Energiezuinig en volledig gasloos, dankzij de kracht van zonnepanelen en een geavanceerd warmtepompsysteem. Deze hoevewoningen zijn aan de binnenzijde identiek qua indeling en afmetingen. De aanwezigheid van een slaapkamer met aangrenzende badkamer op de begane grond maakt de woningen geschikt als gezinswoning en tevens bruikbaar als zorgwoning. Elke hoevewoning is volledig uitgevoerd met vloerverwarming, die niet alleen kan verwarmen maar ook kan verkoelen, zodat je het hele jaar door profiteert van een aangenaam binnenklimaat. De bijbehorende tuinen hebben indrukwekkende afmetingen. Elke tuin is een canvas van mogelijkheden, dat wacht om beschilderd te worden. Denk aan stijlvolle terrassen, weelderige beplanting, een vijverpartij, een vuurplaats en misschien zelfs een jacuzzi voor de ultieme ontspanning. Bovendien bieden de percelen de mogelijkheid om een bijgebouw van 100 m² te realiseren.

Bij het doordachte ontwerp van deze exclusieve hoevewoning is zorgvuldig rekening gehouden met de behoeften van de bewoners. De dynamische indeling in combinatie met de strategisch geplaatste ramen en openslaande deuren zorgen voor een overvloed aan daglicht en een prachtig uitzicht op de buitenwereld. Bovendien is de draaicirkel van rolstoelgebruikers geïntegreerd in het ontwerp, waardoor de toegankelijkheid van de diverse vertrekken voor iedereen is gewaarborgd.

De ruime hal is het startpunt van comfortabel wonen. Aan de hal grenzen de toiletruimte, de woonkamer en de berging/bijkeuken. De berging/bijkeuken heeft een eigen toegangsdeur vanaf de straatzijde en herbergt de opstelling voor het witgoed.

De hal leidt naar een royale living, een heerlijke ruimte om te genieten van gezellige momenten en ontspanning. De openslaande deuren zorgen voor uitzicht en dynamiek met de achtertuin. Er zijn openslaande deuren naar de tuin als ook naar de oprit aan de zijkant van het huis.

In de ruimte voor de keuken zijn verschillende keukenopstellingen mogelijk. Bovendien heb je een leuk uitzicht op de straatzijde.

Eén van de hoogtepunten van deze hoevewoning is de riante slaapkamer op de begane grond, compleet met aangrenzende badkamer. De openslaande deuren zorgen voor een aangename verbondenheid met de achtertuin. Dit maakt gelijkvloers wonen tot een waar genot.

De verdieping van de hoevewoning is ingedeeld met drie magnifieke slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte. De grootste slaapkamer is voorzien van een dakkapel, en heeft hierdoor een schitterend uitzicht over de tuin. In de technische ruimte bevindt zich de installatie van het warmtepompsysteem. Deze technische ruimte is eveneens voorzien van dakkapel waardoor ook hier veel natuurlijk licht voor handen is.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop en herbergt een royale bergzolder. Ideaal om overtollige spullen op te bergen.

Deze woning heeft een sensationeel ruime tuin van 868 m² met berging. Bovendien heb je de mogelijkheid om een bijgebouw van 100 m² te realiseren.

BIJZONDERHEDEN

-Bouw door Nijhoff Bouw uit Waardenburg onder Bouwgarant Garantiefonds
-"Panasonic AquaArea Bi-Bloc" lucht-/warmtepomp met indirecte gestookte boiler van 280 liter
-Laag temperatuur vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping met uitzondering van overloop
-Slaapkamers voorzien van ruimteregeling
-Mechanische toe- en afvoer van ventilatie middels warmte-terugwin-unit
-Hardhouten kozijnen
-Composiet vensterbanken binnenzijde
-Binnenwanden behangklaar opgeleverd
-Stelpost van € 14.300,-- inclusief B.T.W. opgenomen voor wand-, vloertegels en sanitair
-2 PV-zonnepanelen van 390 Wp worden geplaatst volgens BENG berekening
-Belgisch hardstenen vensterbanken buitenzijde
-Inbraakwerend hang- en sluitwerk (weerstandsklasse 2 volgens politiekeurmerk)
-Optimale isolatievoorzieningen inclusief HR++ glas
-Keramische dakpannen
-Bijgebouw van 100 m² mogelijk
-Er geldt een verplichting tot aanplant van groene beukhaag "Groene Fagus" op de erfgrenzen
-Tegoedbon van Gerco van Tuyl Hoveniers van € 2.000,-- bij besteding van minimaal € 15.000,- voor tuinaanleg

Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging om tot koop over te gaan. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als “circa” maten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 537
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 499.32
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 868
Tuin diepte 22.8
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 21.9
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 537
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 499.32
In overleg Ja
Hellend dak Plat dak
Perceel oppervlakte 868
Tuin diepte 22.8
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 21.9
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Kwaliteit object Luxe
Vloerverwarming Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Arendonk Makelaardij