Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Type: Dichtershuis 3.4.1
Het penthouse van het Dichtershuis heeft een speelse indeling waar je verschillende leefplekken kan creëren en waarvan je uit elke gedeelte je naar een apart terras kan gaan. Denk hierbij aan een woonkeuken, een eetkamer gedeelte, een woonkamer en een plek om heerlijk te lezen of een piano te plaatsen. De masterbedroom heeft een badkamer ensuite. Daarnaast heeft dit penthouse nog 3 extra slaapkamers en een (gasten)badkamer. En met 3 terrassen en 2 balkons is er altijd een plek om heerlijk buiten te zitten! Kortom een zee van ruimte in dit fantastische penthouse.

Kenmerken:

 • 165 m² woonoppervlakte
 • woonkamer met open keuken van circa 68 m²
 • vier slaapkamers van circa 10, 10, 13 en 18 m²
 • twee badkamers, waarvan een ensuite badkamer bij hoofdslaapkamer
 • inclusief luxe keuken en tegelwerk en sanitair en 2e toilet
 • gasloos en vloerverwarming
 • EPC lager dan 0,15 (gunstig voor hypotheekrente)
 • drie terrassen van circa 5 en 6m² op het noordwesten en twee balkons van circa 5 m² op het zuidoosten
 • ruime inpandige berging
 • één parkeerplaats en berging in de stallingsgarage
 • fiets-parkeerplek in gemeenschappelijke fietsenstalling
 • dit penthouse is gelegen op de 4e verdieping in het DichtershuisProject naam: Het Kadehuis Arnhem
Het Kadehuis voorziet in een rijke mix aan woningtypen: van tweekamerappartementen van circa 57 m² tot 83 m² met loggia, balkon of terras m² aan de zijde van de Trans tot driekamerappartementen van 80 m² tot maar liefst 167 m²! Voor wie wat groter wil wonen zijn er luxe vier- en vijfkamerappartementen (116 m² tot 177 m²) of een bijzondere penthouse maisonnette van 204 m² met vier terrassen. De penthouses met fantastisch uitzicht op de Nieuwstraat en/of de Rijnkade variëren van 117 m² tot 175 m².

Onder het woningaanbod vind je alle woningtypes met plattegronden en de v.o.n.-prijs per bouwnummer. Maar niet alleen het woningtype kan bepalend zijn, ook het huis is belangrijk. Er zijn namelijk 6 type huizen met ieder zijn eigen architectuur. Dus woon je liever in Het Vensterhuis met uitzicht op de Nieuwstraat en de Trans, of liever in het Arnhems Blond Huis met de gezelligheid van de Rijnkade en fantastisch uitzicht op het water. Aan jou de keus! Onder downloads vind je de verdiepingsoverzichten.

Parkeren kan in de stallingsgarage. Alle appartementen hebben een fiets-parkeerplek in de algemene fietsenstalling en een separate berging in de stallingsgarage. Daarnaast heeft elk appartement een of twee inpandige bergingen. Het afwerkingsniveau is zeer hoog met onder andere een luxe keuken, tegelwerk en sanitair. Deze hoogwaardige afwerking geldt niet alleen voor de appartementen, ook de algemene ruimtes zoals de entrees, de groene binnentuin en de doorgang naar de Foodhall krijgen een luxe en moderne uitstraling.

Ondanks dat alle appartementen in Het Kadehuis een hoogwaardige afwerking krijgen waar duurzaamheid een rol speelt, zijn er ook nog genoeg mogelijkheden voor persoonlijke meerwerk wensen en creatieve woonideeën. De woonadviseurs van Homestudios helpen je daar straks bij. Na aankoop van je woning verwelkomen zij je graag in het Homestudios experience center, waar je alle kennis en inspiratie vindt om van je huis een thuis te maken. Elf voorbeeldwoningen, kookworkshops, alle bemonsteringen en nog veel meer. Onder één dak! En het is zelfs mogelijk om je appartement woonklaar op te leveren. Bij elke stap op weg naar je nieuwe plek word je met raad en daad bijgestaan door de juiste Homestudios specialisten.

Bekijk de online brochure met alle verkoopdocumentatie zoals verkooptekeningen en een technische omschrijving. Hier vind je ook meer informatie over o.a. Homestudios, de keukens en het verkoopproces. Neem ook zeker een kijkje in de 360 graden vogelvlucht. Hier kan je zowel van buiten als binnen ervaren hoe het wonen in Het Kadehuis straks zal zijn!

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 433

Overige

Penthouse Ja
Agent names BMV Makelaars Arnhem-Zuid (T 0263552100),Willemsen makelaars (T 0264452751),
Housemodel 7
Object naam Het Kadehuis Arnhem
Perceel oppervlakte 0
Woon opp max 159
Ask price max 860000
Availability Ja
Availability total Ja
Tot aantal kamers max 5
Availability optional Ja
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Weverstraat in Arnhem?