Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

KASTEEL GEMERT, DOMAIN OF FASCINATION
Kasteel Gemert - al zes eeuwen een magisch oord in de regio Eindhoven - opent nu zijn statige deuren voor u. Eenmaal door de toegangspoort laat u alle hectiek achter u, in een rustieke ambiance van historie en natuur. Hier ervaart u het subliem genoegen van een uiterst exclusieve wereld vol luxe en inspiratie, met een ongekende keur aan faciliteiten. Het genoegen van uw eigen wereld.

Resideren in Kasteel Gemert biedt u het privilege van uw eigen park. Een weergaloze oase van rust, ruimte en groen. Om uw dag te starten met een frisse ochtendwandeling of voor uw vaste ronde joggen in de avond. Waar u zich op een vrije zondagochtend onderdompelt in een weldadige symfonie van natuurgeluiden, verdwalend langs de historische paden van de eeuwenoude kasteeltuin.

Heden ten dage staat deze bruisende regio bekend als Eindhoven-Brainport en verder natuurlijk de high-tech campus, tal van innovatieve bedrijven en Eindhoven-Airport.

NEGEN TOP-RESIDENTIES
In Kasteel Gemert worden negen top-residenties gerealiseerd, historische appartementen en penthouses van ongekende allure. Grootte variërend van ca. 137 tot bijna 280 m².

De getoonde artist impressions geven een goed beeld van de verschillende appartementen en penthouses in het kasteel.

1. Residentie Iwan van Cortenbach | € 855.000 v.o.n.
De prachtige gewelven en bijzondere indeling geven deze residentie een absoluut eigen allure. De metershoge ramen bieden u een fantastisch uitzicht over het verstilde water van de slotgracht van het kasteel. Uw ruime slaapkamer verschaft toegang tot uw eigen, exclusieve terras. Verder heeft u hier de beschikking over een grote woonkeuken met ruimte voor een lange eettafel met fauteuils, een ruime berging, een heerlijke masterbedroom, ruime tweede (slaap-)kamer en luxe badkamer. U resideert hier in de oudste unieke delen van het kasteel.

Totaal ca. 139 m²
Woonkamer
Woonkeuken
2 slaapkamers
1 badkamer

2. Residentie Nicolaas van der Dussen | € 895.000 v.o.n.
Deze prachtig gewelfde luxe residentie kent enkele bijzondere historische details. Zo is de royale woonkamer met keuken ten dele gesitueerd in de voormalige kasteelkeuken: ‘de oudste keuken van Brabant’. De hoge gewelven geven u overal een rijk gevoel van ruimte. Via hoge openslaande deuren komt u op uw privéterras, dat grenst aan de slotgracht en zicht biedt op het Ridderplein. De luxe badkamer en grote masterbedroom zijn verfraaid met unieke glas-in-loodramen, die de heerlijke ruimtes laten baden in een zee van kleurrijk licht.

Totaal ca. 137 m²
Living inclusief woonkeuken
2 slaapkamers
1 badkamer

3. Residentie Wijnand van Breijel| € 1.465.000 v.o.n.
Achter de statige eigen voordeur vindt u een residentie met ongekende grandeur. U heeft hier de keuze te kunnen vertoeven in de grote salon met keuken of u even terug te trekken in uw aparte zitkamer. Vanuit de fraaie wintertuin komt u via openslaande deuren op uw Frans balkon. Metershoge ramen bieden uitzicht op de slotgracht aan de ene zijde en het prachtige kasteelpark aan de andere zijde. Heerlijk relaxen doet u in een van de twee badkamers die u hier tot uw beschikking heeft, bij de masterbedroom en de ruime tweede slaapkamer.

Totaal ca. 232 m²
Living inclusief woonkeuken
Loggia annex balkon
Tweede zitkamer
2 slaapkamers
2 badkamers

4. Residentie Mathiliaan van Einatten| € 1.365.000 v.o.n.
Fraai gevormde, grote glaspartijen laten deze magnifieke residentie baden in een zee van licht. Vanuit de heerlijke wintertuin slaat u de deuren open naar uw Frans balkon, dat uitzicht biedt over de slotgracht met daarachter het levendige Ridderplein van Gemert. Via uw eigen entree betreedt u de hal met daaraan een aparte zitkamer. Aan de andere zijde bevinden zich een grote woonkamer met keuken, een ruime berging, de masterbedroom met garderobe voor bijvoorbeeld een walk-in closet, een luxe badkamer, ruime tweede slaapkamer en de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer.

Totaal ca. 212 m²
Living inclusief woonkeuken
Loggia annex balkon
Tweede zitkamer
2 á drie slaapkamers
1 á 2 badkamers

5. Residentie Hendrik van Ruijsenbergh | € 1.225.000 v.o.n.
Op de tweede etage van de statige Hoofdburcht bevindt zich deze oogverblindende residentie met maar liefst twee verdiepingen. Metershoge ramen bieden u overal zicht op het fraaie kasteelpark, met een alsmaar wisselend schouwspel van veranderende seizoenen. Vanuit de entree komt u in de ruime woonkamer met knusse wintertuin. De keuken is apart gesitueerd. Onder de hoge historische dakspanten op de tweede verdieping van deze residentie geniet u van een luxe badkamer, de masterbedroom met eigen garderobe, een grote tweede slaapkamer en de mogelijkheid voor het realiseren van een tweede badkamer.

Totaal ca. 190 m²
Woonkamer
Keuken of woonkeuken
Tweede zitkamer
Loggia annex balkon
2 slaapkamers
1 á 2 badkamers

6. Residentie Edmund Godfried van Bochholtz | € 955.000 v.o.n.
Een fraaie entree biedt toegang tot deze elegante residentie vol licht en ruimte. De dining met designkeuken is met fraaie glazen deuren af te sluiten van de living. Een heerlijke wintertuin omringd door metershoge glaspartijen met moderne, stalen kozijnen biedt u volop zicht op de levendigheid van het Ridderplein en zicht op de Kerkstraat richting het winkelcentrum. Ook op de tweede verdieping van deze residentie, onder de hoge kasteelbinten ervaart u volop de ruimte. Hier bevinden zich de masterbedroom met garderobe, een ruime tweede slaapkamer en luxe badkamer om uw dag lekker op te starten of ’s avonds in te relaxen.

Totaal ca. 142 m²
Living met keuken
Loggia annex balkon
2 slaapkamers
1 á 2 badkamers

7. Residentie Edmond Huyn van Amstenrade | € 995.000 v.o.n.
Deze chique residentie geeft u het rijke gevoel van historische ruimte. Vanuit uw entree komt u in een ruime living met fraaie wintertuin. Vervolgens loopt u door naar een aparte dining met keuken, voorzien van alle modernste apparatuur. De hoge ramen bieden uitzicht op het kasteelpark, waar oude bomen hun tooien wisselen met de seizoenen. Op de tweede verdieping van deze residentie, onder de metershoge historische binten is het goed toeven in een van de luxe badkamers, bij de masterbedroom met eigen gaderobe en ruime tweede slaapkamer.

Totaal ca. 156 m²
Living met keuken
Loggia annex balkon
2 slaapkamers
2 badkamers

8. Residentie Hendrik van Wassenaar | € 1.800.000 v.o.n.
Grote glaspartijen zorgen voor een geraffineerd licht en ruimtelijk effect in deze uiterst smaakvolle residentie. Door metershoge ramen geniet u optimaal van de parkachtige omgeving met daarachter het levendige Ridderplein. Zowel vanuit de fantastische living, de designkeuken, de aparte zitkamer of de prachtige wintertuin. Onder de fraaie, hoge kasteelbinten op de tweede verdieping van deze residentie, grenzen aan een lange overloop maar liefst twee grote slaapkamers en de masterbedroom met garderobe. Ook vindt u er een ruime berging en kunt u relaxen in een van de twee badkamers.

Totaal ca. 278 m²
Living
Keuken of woonkeuken
Tweede zitkamer
Loggia annex balkon
3 slaapkamers
2 badkamers

HIGH-END SERVICES
Kasteel Gemert combineert high-end service met exclusieve utiliteiten. Toonaangevende hotelfaciliteiten vormen de perfecte entourage, waar u als resident optimaal van kunt genieten. De best opgeleide professionals werken samen, om de eeuwenoude traditie van passie, kennis, ervaring en topservice in te zetten voor u. Met tal van privéfaciliteiten die uw leven veraangenamen, waaronder een heerlijke wellness waarin u de gejaagdheid van alledag van u af kunt laten glijden.

+ 2 private parking spots
+ storage room
+ wellness & spa & gym
+ roomservice
+ housekeeping
+ private dining
+ guest house
+ butler service
+ personal assistant
+ wine experience cellar
+ private theatre
+ atelier arbour
+ private garden
+ 24/7 castle parc admittance
+ boathouse anchorage

INSPIRING YOUR BODY AND MIND
Dompel uzelf onder in een oase van weldadigheid en rust. Kasteel Gemert biedt u exclusief genieten van een magnifieke wellness met bijzondere faciliteiten, zoals een spa en gym. Om even bij te komen na een dag hard werken en de hectiek van alledag achter u te laten. Voor een welverdiende retreat in uw vrije weekend of voor de beste start van uw dag. Kasteel Gemert ondergaat u de magie van eeuwenoude historie in een ultramoderne ambiance. Het biedt zijn gasten hospitality van internationale allure. High-end services waar ook u als resident van Kasteel Gemert optimaal gebruik van kunt maken. Geniet in de privacy van uw residentie van private dining geserveerd door uw privébutler, van roomservice of housekeeping. Maak na een drukke werkdag gebruik van de parkingservice en ontspan in de wellness. Kasteel Gemert biedt u de perfecte entourage uw leven geheel zo te veraangenamen zoals u dat wilt.

AND THE OSCAR GOES TO...
Heeft u de prachtige film al bekeken die van Kasteel Gemert is gemaakt? Deze geeft een goede impressie van al het moois dat leven op dit weergaloos mooie kasteel u te bieden heeft.

WHERE OTHERS SEE A HOUSE, WE SEE A WORK OF ART
Christie's International Real Estate | R365 is trots om de verkoop van de prachtige Residenties, zoals we de penthouses en appartementen op Kasteel Gemert hebben genoemd te verzorgen.

Dit is niet zomaar een project, maar een met heel veel liefde en zorg ontwikkelde totaalbeleving van internationale allure. Naast de prachtige film en de artist-impressions hebben wij voor serieuze gegadigden ook een exclusieve brochure beschikbaar.

DISCLAIMER
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions, film, voorschotbijdrage vereniging van eigenaars en alle genoemde maten hebben een nadrukkelijk een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen. Prijswijzigingen voorbehouden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 190
Inhoud woonhuis 700
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 5

Woningdetails

Woon oppervlakte 190
Inhoud woonhuis 700
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Nabij school Ja
Nabij winkels Ja
Aantal badkamers 2
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Ridderplein in Gemert?

Aangeboden door:

Hulstkamp Makelaars

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Ridderplein in Gemert?