Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE PRIJS BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS

UNIEK PENTHOUSE!

Ben je op zoek naar dat ene bijzondere appartement op een toplocatie? Wacht dan niet te lang want dit penthouse, gelegen op de derde en bovenste etage van het complex geeft het gevoel van vrijstaand wonen. Op en top luxe en uitgerust met een lichte en ruime woonkamer met luxe open keuken, een 2-tal slaapkamers, 1 extra berging/ studeerkamer, 2 badkamers en als kers op de taart een rondom gelegen buitenruimte van maar liefst 65 m2 op het zuidwesten!

Het penthouse is in 2019 opgeleverd. De huidige eigenaren hebben, geïnspireerd door de bosrijke omgeving van Almere Poort, dit penthouse ingericht met unieke elementen die je niet snel in een ander appartement terug zal vinden.
De woning is door de bewoners zelf opnieuw ingedeeld en dit maakt dat er optimaal van de ruimte en het binnenvallend licht gebruik gemaakt wordt en het heeft een industriële uitstraling.

Ps vergeet niet naar de allerlaatste fotos te kijken, deze zijn allemaal letterlijk op steenworp afstand gemaakt en geven je een beeld van de prachtige natuur.

Omgeving
Dit kleinschalige appartementencomplex is gelegen in het Europakwartier. Het ligt op loopafstand van het Duingebied aan de kust van Almere Poort. Dit woon-, werk- en recreatiegebied omvat een diversiteit aan mogelijkheden om te recreëren met echte duinen van wel 10 meter hoog, afgewisseld door bos, kreken en een duinvallei.

Indeling
Entree/hal van kleinschalig complex met lift en traphuis. Tevens eigen parkeerplaats en eigen externe berging.

Het appartement bevindt zich als enige woning op de 3e en tevens bovenste woonverdieping, dus alleen onderburen!

De hal
Je komt binnen in een ruime hal. Het eerste wat opvalt is de lichtinval die gecreëerd is door de prachtige Velux lichtkoepel. De deuren en de wanden van de hal hebben een uniek ontwerp en zijn met een natuurlijk materiaal bedekt. Dit geeft een luxe en unieke uitstraling die je niet snel ergens anders zult vinden. De wanden lopen door naar het keuken gedeelte wat maakt dat dit voor het oog een natuurlijk verloop heeft. Je loopt dus direct van de hal de keuken in. In de hal bevinden zich de volgende ruimten.

Slaapkamer / badkamer en suite (11m2)
De eerste ruime slaapkamer ligt direct bij binnenkomst aangrenzend aan de hal. Deze slaapkamer is slim ingericht doordat de ruimte optimaal benut is. De op maat gemaakte en inbouw garderobekast biedt genoeg ruimte voor iedere garderobe! De slaapkamer heeft een badkamer en suite met een standaard wastafel en inloopdouche. De slaapkamer heeft ruime raampartijen met een kiepraam dat tevens fungeert als deur naar het achterliggende terras met een mooi en vrij uitzicht. Voor de ramen is het op maat gemaakte verduisterende easyclick duette aangebracht.

Toilet
Het eerste toilet bevind zich ook in de hal, deze is voorzien van een designer deur, waardoor het als een geheel aansluit op de rest van de hal en bijna, zoals alle deuren, een blinde deur is. Het toilet is voorzien van een standaard 15x15 witte tegel en heeft door het gebruik van zwart voegwerk een metro tegel uitstraling. Het zwarte zwevende toilet en de natuurstenen wasbak met koperen kraan maken het geheel af.

Extra kamer (5m2*)
In de hal bevind zich ook een ruime bergruimte. Deze is voorzien van maatwerk planken. Hierdoor kan de ruimte optimaal benut worden. Het is een ruime kamer die eventueel ook als kleine kantoorruimte is in te richten. Deze kamer heeft geen ramen. De huidige eigenaren gebruiken deze kamer als voorraad -en bergruimte.

Keuken (14m2*)
Aan het einde van de hal loop je zo de keuken in. Er is gekozen voor een doorloop zonder deur om de ruimte zo open mogelijk te houden. Dit hoort bij het ontwerp van de woning. Bij voorkeur kan hier makkelijk een deur geplaatst worden.
De keuken is zeer ruim opgedeeld. Met de indeling van een schiereiland kun je vanuit de keuken zowel de huiskamer als het terras op kijken en is er altijd verbinding met de huiskamer.
De keuken is voorzien van alle luxe zoals een vaatwasser, ruime koel-vries combinatie, inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, een Quooker en een prachtige oven die in twee delen te gebruiken is. U kunt dus een taart bakken en tegelijkertijd een pizza opwarmen! Het schiereiland en de achterwand van de keuken zijn van een uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit.

Woonkamer (31m2*)
De woonkamer grenst direct aan de open keuken en biedt ruimte voor een eettafel en leef/ lounge gedeelte. In de woonkamer is één wand voorzien van echt Oud Hollands Bont baksteen en dit geeft het geheel van de keuken in combinatie met de woonkamer een industriële en zeer warme uitstraling. Aan de lange zijde van de woonkamer en de keuken bevinden zich twee enorme schuifpuien van elk 3 meter breed. De schuifpuien zijn voorzien van luxe geïntegreerde hordeur systemen. Het terras kan worden bereikt via een kleine opstap. U begrijpt dat u hier vooral tegen de avond, prachtige vergezichten heeft. De kleuren die worden veroorzaakt door de ondergaande zon geven elke dag weer een ander uitzicht.

Master bedroom / badkamer en suite met tweede toilet (18m2*)
De master bedroom grenst direct aan de woonkamer en er is ook hier gekozen voor een doorloop zonder deur. Ook hier kan uiteraard indien gewenst een deur geplaatst worden. De slaapkamer is een ware oase van rust en ruimte. In deze slaapkamer is tevens een zeer lange en grote maatwerk inbouw garderobekast ontworpen van natuurlijke materialen.
Leuke feature in deze master bedroom is de op maat gemaakte behangwand met bos thema. In de slaapkamer bevindt zich de tweede badkamer en suite met tweede toilet. De badkamer is net als het toilet in de hal voorzien van 15x15 witte tegel met zwart voegwerk en het toilet is tevens zwevend en zwart. Er staat hier een prachtige wastafel van natuursteen met koperen kranen en inloopdouche.
De douchewand is van zwart staal en glas. Alle details in de badkamer zijn van koper of mat zwarte hoogwaardige materialen. Ook hier is wederom gedacht aan detail en luxe. De slaapkamer heeft ruime raampartijen met een kiepraam dat tevens fungeert als deur naar het achterliggende terras met een mooi en vrij uitzicht. Voor de ramen is het op maat gemaakte verduisterende easyclick duette aangebracht.

Wasruimte
Wanneer je naar de master bedroom loopt heb je aan de rechter zijnde een kleine ruimte voor de wasmachine en de droger. Deze moeten op elkaar staan. In deze ruimte zit tevens de mechanische ventilatie die de gehele woning voorziet van schone lucht. De wasruimte is niet afgesloten, dit kan uiteraard indien gewenst wel gerealiseerd worden middels een deur.

Vloer
De gehele woning is voorzien van een dikke onderlaagvloer met een epoxylaag. Onder deze vloer ligt de vloerverwarming (in het gehele appartement). De vloer heeft een unieke industriële betonlook waar de huidige eigenaren bewust voor hebben gekozen. Deze vloer kan indien gewenst bedekt worden met een topvloer. (Let op het is geen gietvloer).

Dakterras

Vanuit de twee slaapkamers en middels de twee schuifpuien in de woonkamer heb je direct toegang tot het ruime dakterras. Deze unieke buitenruimte rondom het penthouse is maar liefst 65 m2 en is gedurende de gehele dag voorzien van zon of juist schaduw..... Hier kun je, met mooi weer, in alle privacy tot rust komen en genieten van een heerlijk zonnetje! Zet een mooie grote loungebank neer en je woongenot is compleet!

Schuur (5m2)
Er is op de begane grond een eigen schuur/ opbergruimte.


Je kunt er fietsen, wandelen, genieten van de frisse lucht en het uitzicht. Vanuit de aanwezige jachthaven is het open water van het IJsselmeer direct bereikbaar. Kortom een woonplek met vele mogelijkheden.


Bijzonderheden:

Unieke woonbeleving van een penthouse en vrijstaand wonen
Dakterras rondom de woning van 65 m2 op zuidwesten
Complex met lift, eigen parkeerplaats en berging
VvE bijdrage E 158,- per maand
GO volgens meetrapport 97 m2, vanwege zoekcriteria 100 m2 in Funda kenmerken
Tweewekelijks vindt de schoonmaak van de openbare ruimten plaats
Toekomstig laadpaal mogelijkheden voor elektrische auto
Voorzieningen van OV dicht in de buurt. (loopafstand)
Winkels, kapper, dierenarts, tandarts en supermarkt in de nabije omgeving te vinden

*Het vermelde aantal vierkante meters is indicatief, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Vereniging van Eigenaren
Het Fyndort II-complex heeft een gezonde financiële status en een optimaal functionerend bestuur. Waarvan de verkoper deel uitmaakt in de rol van voorzitter.

Translation to English below

UNIQUE PENTHOUSE !

YOU CAN BID FROM E 450.000 K.K.
Are you looking for that one special apartment in a top location? Then dont wait too long, because this penthouse, located on the third and top floor of the complex Fyndort II, gives the feeling of detached living. Very luxurious and equipped with a bright and spacious living room with luxurious open kitchen, 2 bedrooms, 1 extra storage room / study, 2 bathrooms and, as icing on the cake, a surrounding outdoor space of no less than 65 m2 on the southwest! With breathtaking cloud views!

The penthouse was completed in 2019. The current owners, inspired by the wooded area of Almere Poort, have furnished this penthouse with unique elements that you will not easily find in another apartment.
The house has been rearranged by the owners themselves, which means that optimal use is made of the space and the incoming light and it has an industrial look.

Surroundings
This small-scale apartment complex is located in the Europakwartier. It is within walking distance of the Dune area on the coast of Almere Poort. This living, working and recreational area includes a variety of recreational opportunities with real dunes of up to 10 meters high, interspersed with woods, creeks and a dune valley.

Layout
Entrance / hall of a small complex with elevator and staircase. Also own parking space and own external storage room.
The apartment is the only house on the 3rd and top living floor, so only neighbors below!

The hall
You enter a spacious hall. The first thing that strikes you is the incidence of light created by the beautiful Velux skylight. The doors and walls of the hall have a unique design and are covered with a natural material. This gives a luxurious and unique look that you will not easily find elsewhere. The walls continue to the kitchen area, which means that this has a natural course for the eye. So you walk straight from the hall into the kitchen. The following areas are located in the hall.

Bedroom / bathroom en suite (11m2*)
The first spacious bedroom is adjacent to the hall immediately upon entering. This bedroom is cleverly furnished because the space is optimal used. The custom-made and built-in wardrobe offers enough space for every wardrobe! The bedroom has an en-suite bathroom with a standard sink and walk-in shower. The bedroom has spacious windows with a tilting window that also functions as a door to the rear terrace with a beautiful and unobstructed view. The custom-made blackout easyclick duette has been fitted to the windows.

Toilet
The first toilet is also located in the hall, it is equipped with a designer door, so that it connects as a whole to the rest of the hall and is almost, like all doors, a blind door. The toilet is fitted with a standard 15x15 white tile and has a metro tile appearance due to the use of black jointing. The black floating toilet and the natural stone sink with copper tap complete the picture.

Extra room (5m2 *)
There is also a spacious storage space in the hall. This is equipped with custom shelves. This allows the space to be used optimally. It is a spacious room that can also be used as a small office space. This room has no windows. The current owners use this room as storage space.

Kitchen (14m2 *)
You walk straight into the kitchen at the end of the hall. A passage without a door was chosen to keep the space as open as possible. This is part of the design of the house. Preferably, a door can easily be placed here.
The kitchen is very spacious. With the layout of a peninsula you can look out from the kitchen to both the living room and the terrace and there is always a connection with the living room.
The kitchen is equipped with every luxury such as a dishwasher, large fridge-freezer, induction hob with integrated extraction system, a Quooker and a beautiful oven that can be used in two parts. So you can bake a cake and heat up a pizza at the same time! The peninsula and the back wall of the kitchen are of an exceptionally high quality.

Living room (31m2 *)
The living room is adjacent to the open kitchen and offers space for a dining table and living / lounge area. In the living room, one wall is provided with real Old Hollands Bont brick and this gives the whole of the kitchen in combination with the living room an industrial and very warm look. On the long side of the living room and kitchen there are two enormous sliding doors, each 3 meters wide. The sliding doors are equipped with luxurious integrated screen door systems. The terrace can be reached via a small step. You will understand that you have beautiful views here, especially at nightfall. The colors caused by the setting sun give a different view every day.


Master bedroom / bathroom en suite with second toilet (18m2 *)
The master bedroom is adjacent to the living room and a door without a door was also chosen here. Of course, a door can also be placed here if desired. The bedroom is a true oasis of peace and space. This bedroom also has a very long and large custom built-in wardrobe designed from natural materials.
A nice feature in this master bedroom is the custom-made wallpaper wall with a forest theme. In the bedroom is the second bathroom en suite with a second toilet. The bathroom, just like the toilet in the hall, is fitted with 15x15 white tile with black jointing and the toilet is also floating and black. There is a beautiful natural stone sink with copper taps and a walk-in shower.
The shower enclosure is made of black steel and glass. All details in the bathroom are made of copper or matt black high-quality materials. Here too, attention has been paid to detail and luxury. The bedroom has spacious windows with a tilting window that also functions as a door to the rear terrace with a beautiful and unobstructed view. The custom-made blackout easyclick duette has been fitted to the windows.

Laundry room
When you walk to the master bedroom you have a small space on the right for the washing machine and dryer. These must be on top of each other. This room also contains the mechanical ventilation that provides the entire house with clean air. The laundry room is not closed, this can of course be realized through a door if desired.

Floor
The entire house has a thick underlayment floor with an epoxy layer. Under this floor is the underfloor heating (in the entire apartment). The floor has a unique industrial concrete look that the current owners have consciously opted for. This floor can be covered with a top floor if desired. (Note it is not a cast floor).

Roof terrace 65 M2

From the two bedrooms and through the two sliding doors in the living room you have direct access to the spacious roof terrace. This unique outdoor space around the penthouse is no less than 65 m2 and is provided with sun or shade throughout the day. Here you can, with good weather, relax in privacy and enjoy the lovely sun! Put down a nice large lounge sofa and your living pleasure is complete!

Shed (5m2*)
There is a private shed / storage room on the ground floor.


You can cycle, walk, enjoy the fresh air and the view. The open water of the IJsselmeer is directly accessible from the existing marina. In short, a place to live with many possibilities.


Particularities:

-Unique living experience of a penthouse and detached living
-Roof terrace around the house of 65 m2 on southwest
-Complex with elevator, private parking and storage
-VvE contribution E 158 per month
-GO according to measurement report 97 m2, due to search criteria 100 m2 in Funda characteristics
-The cleaning of the public areas takes place every two weeks
-Future charging station options for electric cars
-Public transport facilities close by. (walking distance)
-Shops, hairdresser, vet, dentist and supermarket can be found in the vicinity
-The stated number of square meters is indicative, no rights can be derived from this.

Owners Association
The Fyndort II complex has a healthy financial status and an optimally functioning board. Of which the seller is part in the role of chairman.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 325
Aantal verdiepingen 0

Overige

Penthouse Ja
BouwjaarCV stadsverwarming
Perceel oppervlakte 171
Ligging opmerking aan rustige weg
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Aanvaarding opmerking in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 325
Aantal verdiepingen 0

Overige

Penthouse Ja
BouwjaarCV stadsverwarming
Perceel oppervlakte 171
Ligging opmerking aan rustige weg
Aantal slaapkamers 2
Show with reservation -1
Aanvaarding opmerking in overleg

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Makelaar1 - Verkoop zelf uw woning voor € 595,--