Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een moderne woning met de perfecte balans tussen comfort, stijl en natuur, met een waanzinnig uitzicht op het water. Geniet van de ruimte en luxe in de riante woonkeuken, ontspan op het zonnige waterterras of vaar direct vanuit je achtertuin het avontuur tegemoet. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een kindvriendelijke omgeving, is dit de ideale plek om je gezin te laten groeien. Met energielabel A++ en 12 zonnepanelen op het dak, geniet je van zeer lage energiekosten terwijl je bijdraagt aan een groenere planeet.

GENIETEN VAN ELK MOMENT
Met de eigen parkeergelegenheid voor de deur en een inpandige berging aan de voorzijde, begint het gemak al bij de voordeur. Stap binnen in de hal met toegang tot de inpandige berging, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast, het toilet en de woonkeuken. Wat direct opvalt in de woonkeuken is het hoge gestucte plafond van ruim 3 meter hoog. In combinatie met de grote schuifpui heb je hier direct een gevoel van vrijheid en ruimte. De keuken is voorzien van een composiet aanrechtblad en uitgerust met een 4-pits inductieplaat, een ingebouwde koelkast, een combimagnetron, een Quooker, koffieapparaat en een vaatwasser, waardoor koken een waar genot wordt.

Op de eerste verdieping treffen we de woonkamer die is gelegen over de volledige lengte en breedte van de woning. De houten vloer en gestucte wanden en plafond vormen een perfecte basis voor jouw interieur. De trapopgang fungeert als room-divider. De dubbele openslaande deuren en Franse balkons zorgen voor een naadloze integratie met de buitenruimte, waardoor je het gevoel hebt dat binnen en buiten één worden.

De trap brengt ons naar de tweede verdieping met een speels overloop met toegang tot drie in grootte variërende slaapkamers. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en een aan de voorzijde. Een van de achterste slaapkamers is momenteel in gebruik als kledingkamer, maar is ook goed in gebruik te nemen als slaapkamer. De badkamer is een toevluchtsoord op zich, met een inloopdouche, een ligbad, een wastafel en een toilet. Het raam zorgt voor natuurlijke ventilatie.

LEVEN AAN HET WATER
Het waterterras aan de achterzijde is een paradijs voor liefhebbers van zon en water. Gelegen op het zuidoosten, geniet je hier van de ochtend- en middagzon. Een deel van het terras is inpandig en biedt bescherming op winderige dagen. Zo geniet je al vroeg in het voorjaar van het zonnetje. Met een riante aanlegsteiger en zwemtrap kun je op elk moment van de dag het water op voor een verfrissende duik of een ontspannen boottocht. 

OMGEVING
Met alle voorzieningen binnen handbereik, is Noorderplassen de ideale plek. Hier kun je varen op het Markermeer, wandelen en fietsen in de Lepelaarsplassen en heb je alle dagelijkse voorzieningen binnen fietsafstand. De uitvalswegen naar Almere en de A6/27 heb je eveneens dichtbij.

BIJZONDERHEDEN
- Energielabel A++;
- Parkeren op eigen terrein; 
- Aan vaarwater gelegen; 
- Servicekosten onderhoud water aan de achterzijde ca. € 90,- per jaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 518

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 146
Inhoud woonhuis 518

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere