Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Iedereen die een riant en betaalbaar appartement centraal in Arnhem-Noord zoekt, OPGELET! Met de huidige lage hypotheekrentestand is dit koopappartement ook een zeer interessante optie voor huurders. Waarom zou je onnodig veel geld verspillen aan een veel te hoge en alsmaar stijgende huur?

Voordat ik je zo meer vertel over dit aantrekkelijke appartement, wil ik je er graag op wijzen dat deze woning wordt aangeboden met een BIEDEN VANAFPRIJS. Dit betekent dat de verkoper jou bij interesse vraagt om een bieding te doen van minimaal de aangegeven vanafprijs. Biedingen vanaf deze prijs worden door de verkoper serieus in overweging genomen.

Het 4-kamer appartement ligt midden in Arnhem-Noord in de zeer gewilde en gevarieerde wijk Plattenburg. Wist je al dat voor de Wichard van Pontlaat "Arnhems 5-minuten-regel" geldt? Dat houdt in dat je binnen 5 minuten in het bruisende centrum van Arnhem bent, maar je ook binnen 5 minuten op de uitvalswegen van de stad kunt zijn. Het treinstation van Presihaaf ligt op slechts enkele minuten lopen. Verschillende scholen, waaronder de Hogeschool Arnhem Nijmegen, liggen op korte loopafstand. Ondanks dat je je midden in de stad begeeft, vind je de natuur van Park Presihaaf ook binnen 5 minuten.

Een aantal van de volgende pluspunten heb je waarschijnlijk zelf al ontdekt op de foto's:
- Ruim en keurig uitziend appartement
- 3 slaapkamers
- Prettige lichtinval en sfeer
- Overdekt balkon
- Handige inbouwkasten
- Gezonde en actieve VVE (Vereniging van Eigenaren)
- Gunstige vierkante meterprijs

De afmetingen van de drie slaapkamers zijn circa: 4,26 x 2,96 m. / 4,20 x 3,33 m. / 3,28 x 1,83 m.

Eerder haalde ik het al aan, een voordeel van een koopappartement, ten opzichte van huur, is dat je iets opbouwt in plaats van "weggooit". Bij huur ben je het maandelijkse huurbedrag kwijt aan degene van wie je huurt. Je ziet er niets meer van terug. Bij koop los je iedere maand een deel van je hypotheek af en steek je in je eigen koopappartement.

Tot slot is een groot voordeel van een appartement dat je geen omkijken hebt naar het onderhoud aan de buitenkant van je appartement. Dit wordt geregeld door de VVE (Vereniging Van Eigenaren). Je betaalt daarvoor op dit moment maandelijkse servicekosten van circa € 161,- per maand, exclusief stookkosten. Een deel van dat bedrag wordt gereserveerd voor onderhoud. Verder worden de servicekosten gebruikt voor bijvoorbeeld de schoonmaak van het complex en diverse verzekeringen, zoals een opstalverzekering. Het voorschot voor de stookkosten bedraagt op dit moment circa € 68,- per maand. Daarvoor wordt je appartement warm gestookt door middel van blokverwarming.

Is je interesse gewekt? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging en kom de woning zelf ervaren.

Alle genoemde afmetingen en oppervlakten in deze informatie zijn indicatief. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 290
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

Berging Ja
Plat dak Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Appartement Ja
Bestaande bouw Ja
Blokverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1

BuitengeWOON makelaars

Ds. Buskesstraat 15
6836HL Arnhem (Gelderland)
T: 06-52012028
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Wichard van Pontlaan in Arnhem?