Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze mooie bouwkavel (circa 425 m²) is gelegen op een uitstekende woonlocatie, in de rustige dorpskern van Sweikhuizen. Het perceel wordt aangeboden inclusief bouwplan voor de bouw van een vrijstaand woonhuis.
Deze mooie bouwkavel is gelegen op een uitstekende woonlocatie, in de rustige dorpskern van Sweikhuizen. Het perceel wordt aangeboden inclusief bouwplan voor de bouw van een vrijstaand woonhuis.
Uitvalswegen en de autosnelweg zijn vlot bereikbaar.
Sweikhuizen is gelegen midden in Landschapspark de Graven waardoor deze locatie ideaal is voor natuur- en wandelliefhebbers.
Kenmerken:
- De perceeloppervlakte is naar schatting 425 m2. Kadastrale meting dient nog te worden uitgevoerd;
- Het perceel is in gebruik geweest als erf/weiland van de boerderijwoning aan de Kerkstraat 21;
- De nieuw te bouwen woning wordt gesitueerd aan de Fabritiusstraat (direct naast nummer 12);
- De frontbreedte van het perceel bedraagt circa 18 m. Het perceel is circa 24 m diep;
- De bestaande boerderijwoning wordt momenteel gerenoveerd;
Bijzonderheden:
De kavel is niet aangesloten op het gas-, water- en elektriciteitsnet. Deze voorzieningen dient de koper zelf aan te vragen bij de betreffende instanties.
Aangezien de kavel gelegen is tussen bestaande woonbebouwing zijn de nutsvoorzieningen wel in de directe nabijheid aanwezig.
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.
Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.
Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.
Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.
Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.).
Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 6% of – bijvoorbeeld in het geval van een bedrijfsruimte met woning – een combinatie van beide tarieven.
Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/woning/overdrachtsbelasting/

De Hypotheker logo

Bereken je maandlasten van dit huis

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond
Aantal kamers 0

Overige

Perceel oppervlakte 425
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Aantal slaapkamers 0
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Fabritiusstraat in Sweikhuizen?