Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gerenoveerd herenhuis uit omstreeks 1920 gesitueerd op een uitstekende locatie nabij het centrum van Maastricht, winkels, scholen, universiteit, natuurgebied de Fronten en uitvalswegen.
Het pand is in 2021 en 2022 grotendeels gerenoveerd waardoor deze woning niet alleen stijlvol wonen, maar ook moderne luxe en comfort biedt. Elk detail is zorgvuldig overwogen en uitgevoerd met vakmanschap.

Indeling:

Souterrain:

Praktische mergelkelder verdeeld in twee ruimtes, geschikt voor bijvoorbeeld provisie en/of wijn.


Begane grond:

De entree met authentieke tegels, geeft toegang tot de royale woonkamer, toiletruimte en aansluitend de keuken.
De woonkamer met hoogwaardige parketvloer (Hongaarse punt), is ruim van opzet en voorzien van een prachtige op maat gemaakte bibliotheek met ladder.
Uiteraard mogen de hoge plafonds met bijbehorende authentieke ornamenten hier niet ontbreken.
De grote ramen zijn voorzien van hoogwaardige, op maat gemaakte houten shutters.
De woonkamer geeft middels grote stalen taatsdeuren voorzin van getint glas, toegang tot de aparte ruimte van de woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een airconditioning en is gelegen aan de achterzijde en heeft toegang naar de achtergelegen veranda.

De gesloten keuken is gerealiseerd in een aanbouw en beschikt over een moderne keukenopstelling voorzien van kasten en lades en is uitgerust met diverse apparatuur zoals een inductiekookplaat, koelkast, combi-oven, spoelunit voorzien en een ééngreeps mengkraan, en een schuine afzuigkap. Het geheel is afgewerkt met een betoonlook werkblad.
De vloer van de keuken is voorzien van een lichte gietvloer.

Via de keuken is de aluminium / stalen veranda bereikbaar. Door het glazen dak, tevens voorzien van een zonnescherm, is er veel lichtinval. De zijwand is vervaardigd uit houten stutters. Verder is deze veranda voorzien van glazen schuifdeuren. De glazen schuifdeuren kunnen helemaal opgeschoven worden waardoor er optimaal tuincontact is.

Het toilet is voorzien van een modern hangtoilet en een fonteintje. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk.


1e verdieping:

Via het trappenhuis vanuit de hal bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Daar bevinden zich 3 slaapkamers, de badkamer en een was- en cv-ruimte. Twee slaapkamers zijn royaal van opzet. Een kleinere slaapkamer doet momenteel dienst als garderobe. De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een balkon. Het hoge plafond beschikt over klassieke sierlijsten en ornamenten. De grote ramen zijn eveneens voorzien van houten schutters.

De slaapkamer gelegen aan de achterzijde beschikt over 2 grote ramen met uitzicht over de gezellige achtertuin en is voorzien van airconditioning. Beide slaapkamers zijn voorzien van een mooie schouwpartij. De vloer is afgewerkt met een parketvloer.
De badkamer is gelegen in de aanbouw van de woning en is ruim van opzet. Deze design badkamer is in 2021 geheel gerenoveerd waarbij men hoogwaardige materialen heeft gebruikt. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche, een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel en een hangtoilet. Kwaliteit staat hier centraal.

Op de overloop, gelegen naast de badkamer, bevindt zich een extra ruimte waar de wasmachine en droger staan opgesteld. Tevens staat hier de CV opgesteld ( Bosch, eigendom, bouwjaar 2021)


2e verdieping:

Vanuit de overloop op de 1e verdieping bereikt u via het trappenhuis de overloop op de 2e verdieping. Op deze verdieping bevinden zich eveneens 3 slaapkamers.
Twee slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en 1 slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De vloeren zijn vervaardigd uit planken. De grote slaapkamer gelegen aan de achterzijde beschikt over een airconditioning. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van houten schutters.


3e verdieping:

Via een vaste trap is de ruime zolderverdieping bereikbaar. Deze ruimte is momenteel in gebruik als bergzolder. Gezien de hoge nokhoogte kan men echter hier eventueel nog een 7e en 8e slaap-/hobbykamer realiseren.


Stadstuin:

De achtertuin is fraai aangelegd met een terras en borders. De omsloten achtertuin is gelegen op het zuidoosten waardoor u heerlijk geniet van de ochtend- en middagzon.


Ligging:

Deze woning is gelegen in de geliefde omgeving aan de Statensingel in Maastricht. Op loopafstand van het historische centrum en aan de overzijde bevindt zich het natuurgebied de “Fronten”.
Winkels, restaurants, culturele hotspots en parken zijn allemaal op loopafstand, waardoor je optimaal kunt profiteren van alles wat deze prachtige stad te bieden heeft.
De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als het openbaar vervoer is uitstekend, zeker door de centrale ligging ten opzichte van de Noorderbrug en Kennedybrug.


Parkeren:

Parkeren kan direct voor de deur middels een parkeervergunning.


Energielabel:

Deze woning beschikt over een energielabel C


Algemeen:

Dit statige pand, oorspronkelijk gebouwd in 1920, straalt tijdloze klasse uit en heeft in 2021 & 2022 een uitgebreide renovatie en modernisering ondergaan, waardoor het voldoet aan de hoogste hedendaagse standaarden.
De kozijnen aan de voorzijde zijn vervaardigd uit aluminium voorzien van driedubbel glas.
Platte daken zijn vervangen.


Kenmerken:

• Royaal herenpand met 4 verdiepingen en souterrain
• Veel authentieke elementen aanwezig zoals hoge plafonds, houtentrappenhuis klassieke tegels in de hal, ornamenten etc.
• 6 slaapkamers met mogelijkheid tot 7 of 8
• Zéér centrale ligging.



Aansprakelijkheid:

Het bovenstaande schetst slechts een globale omschrijving van het object. De informatie berust deels op gegevens welke door derden aan ons zijn verstrekt. Met de grootste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Maatvoering:

Hoewel wij de woning zorgvuldig opmeten, kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch de verkoper, noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoering wordt gezien als indicatief. Indien de exacte maatvoeringen voor u van belang zijn, raden wij u aan, deze zelf na te meten of na te laten meten.

Kopers informatie:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Copyright ©:

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie (zoals foto’s, plattegronden, teksten etc.), is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Dave Crolla Makelaardij, of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan.
Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.
Dave Crolla Makelaardij voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website mag altijd.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 211
Inhoud woonhuis 1049
Aantal verdiepingen 5

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Woonhuis
Energielabel C
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 188
Tuin achter Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 6
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1500 Breedte: 600 Oppervlakte: 90
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 211
Inhoud woonhuis 1049
Aantal verdiepingen 5

Overige

WC Ja
Tuin Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Woonhuis
Energielabel C
Herenhuis Ja
In overleg Ja
Hellend dak Pannen
Perceel oppervlakte 188
Tuin achter Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaapkamers 6
Zolder aantal kamers 1 kamer
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Tuin lengte achtertuin Lengte: 1500 Breedte: 600 Oppervlakte: 90
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?