Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op dit moment rust op dit pand de bestemming dienstverlening echter de gemeente is welwillend hier een woonbestemming van te maken.

In dit bijzondere pand uit 1908 heeft vroeger een sigarenfabriek gezeten en daarnaast is het decennialang een kapsalon geweest. De bedrijfsruimte voor de woning is nog steeds ingericht als kapsalon maar zou ook op eenvoudige wijze bij de woning betrokken kunnen worden. Het hele pand is voorzien van authentieke glas-in-lood ramen en naast diverse ramen hangen houten luiken met het welbekende zandloperpatroon. De woning heeft een ruime woonkamer met achterliggende keuken en de opkamer is in gebruik als slaapkamer. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een bergruimte. Via de verdieping is ook de bergzolder bereikbaar. De ruime achtertuin is netjes onderhouden en groen aangelegd met veel volwassen beplanting. Helemaal achterin de tuin ligt een kleine garage met oprit.

ALGEMEEN: Deze woning ligt op een ideale locatie! Vlakbij het centrum en de hoofdwinkelstraat van Panningen maar ook vlakbij het buitengebied waar je lekker kunt wandelen. Door de diepe achtertuin heb je hier toch ook genoeg privacy. Verschillende basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand en bovendien rij je in slechts tien autominuten naar de oprit van de A67 van waaruit je makkelijk naar Brabant, Zuid-Limburg en Duitsland rijdt!

BEGANE GROND: ENTREE Aan de voorkant van de woning valt al direct iets bijzonder op: in een prachtige nis staat het beeld van Sint Anna. Vroeger kwam de processietocht door de Kerkstraat en deden ze ook het beeld van Sint Anna aan. In oktober 2020 is het beeld volledig gerestaureerd terug geplaatst. Via de voordeur kom je meteen binnen in de kapsalon. Zowel de voordeur als de grote raampartij zijn voorzien van gekleurd glas-in-lood waardoor je een mooi kleurenspel krijgt als de zon naar binnen schijnt. Deze ruimte is ideaal als bedrijfsruimte maar zou ook op relatief eenvoudige wijze bij de woning betrokken kunnen worden.

WOONKAMER Via de kapsalon bereik je de grote woonkamer. Door drie grote ramen komt er lekker veel licht naar binnen en zo’n 30 jaar geleden werd de kamer uitgebreid met een erker die ook volledig voorzien is van glas-in-lood ramen. Samen met het balkenplafond en de boerentegelvloer geeft deze kamer de fijne, authentieke sfeer van de woning goed weer. Aan de linkerkant van de woonkamer ligt de “opkamer” die is ingericht als slaapkamer en uitkijkt over de achtertuin. Via de woonkamer heb je ook toegang tot de handige provisiekelder.

KEUKEN Achter de woonkamer ligt de keuken. Deze is eenvoudig maar functioneel ingericht en bevat nog de originele wandtegeltjes. Er is een vierpits gasfornuis aanwezig, een vaatwasser en een handige inbouwkast. Via een portaal kom je in de bijkeuken, een toilet en de badkamer.

BADKAMER In de ruime badkamer heb je de beschikking over een inloopdouche met invalidestoel en een ligbad. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor het witgoed. VERDIEPING: Op de verdieping liggen drie slaapkamers, een bergkamer en via de overloop heb je toegang tot de bergzolder met vliering.

SLAAPKAMERS Alle slaapkamers bevatten een raam met glas-in-loodpatroon. De slaapkamer aan de voorkant van de woning heeft een kleine dakkapel en een wastafel. Alle drie de slaapkamer hebben de beschikking over een handige inbouwkast.

ZOLDER: Via een deur op de overloop kom je op de grote bergzolder. Hier heb je meer dan genoeg ruimte om spullen op te slaan die je niet zo vaak gebruikt. Een klein dakraam zorgt voor het benodigde daglicht. In deze ruimte hangt ook de Nefit Ecomline HR ketel (bouwjaar ongeveer 2001/2002).

TUIN: De diepe achtertuin is prachtig groen aangelegd en goed onderhouden. Direct achter de woning ligt een terras dat met een handbediende zonneluifel overdekt te maken is. Via een paadje loop je naar de achterkant van de tuin waar zich een kippenhok bevindt. Helemaal achterin de tuin ligt een kleine garage met een elektrische kantelpoort en een oprit. De tuin is volledig omheind en daardoor veilig voor kinderen of eventuele huisdieren. Een poortje aan de Ringovenstraat vormt de vrije achterom.

OVERIGE INFORMATIE: AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP: De aanvaarding geschiedt in onderling overleg. Financieringsvoorbehoud : 5 weken Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL: Verkoper beschikt nog niet over een definitief energielabel. Er wordt voorafgaand aan overdracht een definitief energielabel geleverd.

STAAT VAN ONDERHOUD: De staat van onderhoud van de woning is redelijk. De koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.

VERWARMING & ISOLATIE: Verwarming geschiedt door middel van een Nefit Ecomline HR CV ketel (bouwjaar ongeveer 2001/2002). De woning is nog volledig voorzien van enkel glas en bevat geen verdere isolatie dan ten tijde van de bouw gebruikelijk was.

LIGGING: De woning ligt op een ideale locatie vlakbij de kern van Panningen. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand en daarbij loop je ook binnen enkele minuten het buitengebied in.

NUTSVOORZIENINGEN: De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT: De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWTEKENINGEN: Van deze woning zijn bouwtekeningen beschikbaar. Deze kunnen digitaal opgevraagd worden.

BESTEMMINGSOMSCHRIJVING De voor 'Dienstverlening' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. dienstverlening, waaronder begrepen kantoren;

met daaraan ondergeschikt: b. aan dienstverlening gerelateerde detailhandel tot een maximum van 10% van het verkoopvloeroppervlak c. bestaande woningen op de verdieping, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een beroep of bedrijf aan huis; d. bestaande bedrijfswoning, al dan niet in combinatie met de uitoefening van een beroep of bedrijf aan huis; e. evenementen; f. tuinen, erven en terreinen; g. groenvoorzieningen; h. paden, wegen, ontsluitings- en parkeervoorzieningen i. boven en/of ondergrondse waterhuishoudkundige voorzieningen

Wil je graag meer informatie over bovenstaande dan neem even contact met ons op. Wij helpen je graag!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1908
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1908
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 675

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type mansarde dak
Tuin opp Ja
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
Energielabel n.v.t
Perceel oppervlakte 570
Tuin achter Ja
Tuin diepte 100
Tuin breedte 100
Dichte keuken Ja
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1908
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1908
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 675

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type mansarde dak
Tuin opp Ja
Tuin zij Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Bijkeuken Ja
Energielabel n.v.t
Perceel oppervlakte 570
Tuin achter Ja
Tuin diepte 100
Tuin breedte 100
Dichte keuken Ja
Stadscentrum Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Prijs opmerking vraagprijs
Bijgebouw schuur Ja
Eengezinswoning Ja
Twee onder een kap Ja
Garage vrijstaand Ja
Aantal slaapkamers 4
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kerkstraat in Panningen?

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Kerkstraat in Panningen?