Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een unieke plaats in Panningen ligt dit grote penthouse op de bovenste verdieping van het appartementencomplex met een woonoppervlakte van maar liefst 156 m2! Binnen vijf minuten ben je in het centrum terwijl je toch heerlijk rustig woont met prachtig panoramisch uitzicht over Panningen en het park waar het complex direct aan ligt. Het appartement heeft een ruime woonkamer met toegang tot het balkon en een luxe, open keuken. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, een moderne badkamer met extra ruime douche en een berging/wasruimte. In de kelder bevindt zich nog een tweede berging en direct voor de centrale toegangsdeur zijn twee overdekte parkeerplaatsen beschikbaar. Bovendien heeft iedere bewoner toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. 

ALGEMEEN:
Op de vierde verdieping van appartementencomplex Parkresidentie ligt dit royale penthouse. Het penthouse is te bereiken via de trap of de lift. Via het park loop je binnen enkele minuten naar een supermarkt en het centrum van Panningen. Verschillende basisscholen en een middelbare school liggen op loopafstand en bovendien rij je in slechts tien autominuten naar de oprit van de A67 van waaruit je makkelijk naar Brabant, Zuid-Limburg en Duitsland rijdt!

De VVE kosten bedragen € 201,87 per maand.

CENTRALE ENTREE
De centrale ingang is toegankelijk middels een glazen schuifdeur die te openen is met een tag. In de entree bevinden zich de brievenbussen, de trapopgang en de lift.

ENTREE
Op de vierde verdieping liggen slechts twee penthouses waardoor je de gezamenlijke gang met slechts één andere woning hoeft te delen. Via de voordeur heb je toegang tot de hal. In deze hal bevindt zich de meterkast, een toiletruimte en de garderobe. De vloer is voorzien van laminaat dat drempelloos doorloopt over het gehele appartement.

WOONKAMER EN KEUKEN
Via een deur met melkglas betreed je de woonkamer met open keuken. Door de grote raampartijen en de openslaande deuren naar het balkon heb je direct een prachtig panoramisch uitzicht over Panningen en kun je kilometers ver weg kijken. Ook het park, waar het complex direct aan ligt, biedt een mooi uitzicht. Een gashaard zorgt voor extra gezelligheid. De luxe, open keuken is met een half muurtje enigszins afgescheiden van de woonkamer. In de keuken beschik je over een vierpits keramisch fornuis met afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven, quooker en 1,5 spoelbak. Het aanrechtblad en de achterwand zijn van donker graniet.

BALKON
Het balkon loopt van de westkant helemaal naar de zuidkant waardoor je dus op ieder moment van de dag wel ergens in de zon (of juist in de schaduw) kunt zitten. Boven de openslaande deuren is een uitschuifbaar zonnescherm aanwezig dat van binnenuit elektrisch te bedienen is.

SLAAPKAMERS
In twee van de drie slaapkamers past met gemak een tweepersoonsbed en een grote kledingkast. Deze slaapkamers hebben beide twee draaikiepramen met elektrisch te bedienen screens. De derde slaapkamer, met één draaikiepraam met screen, is een ideale kinderkamer, logeerkamer of een fijne werkplek met uitzicht op het park. In iedere slaapkamer is minimaal een raam voorzien van een hor.

BADKAMER
De badkamer is ruim opgezet en heeft ook een extra grote douche met glazen wand en een rvs grijpstang. Verder zijn er twee separate wasbakken aanwezig, een opbergmeubel en een wandtoilet met een Geberit aquacleaner (een zogenaamd douchetoilet).

BERGING/WASRUIMTE
In de berging staan de wasmachine en droger en er hangt een spoelbak met een aanrechtblok. Daarnaast is er nog meer dan genoeg plaats voor een vriezer, een extra koelkast of een grote bergkast.

BERGING:
In de kelder van het appartementencomplex heeft ieder appartement nog een eigen berging. Handig om spullen in op te bergen die je niet zo snel nodig hebt. De kelder is van binnenuit bereikbaar met de trap en de lift en ook van de buitenkant via een trap met fietsgoot.

Tegenover de ingang van het complex liggen twee overdekte parkeerplaatsen die bij het appartement horen en er mag ook gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke, afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten voor een elektrische fiets.

AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:

De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over energielabel A.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is goed. De woning is altijd keurig bijgehouden.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een CV ketel (Nefit 2010). Het pand is verder volledig geïsoleerd en heeft overal dubbel glas.

LIGGING:
Het appartement ligt in een rustige straat en groene omgeving direct aan een park met toch het centrum van Panningen op loopafstand.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Penthouse
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2010
Aantal slaapkamers 3
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?