Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verrassend groot appartement in het centrum van Panningen met maar liefst twee woongedeeltes! Het appartement bestaat uit twee verdiepingen en biedt voldoende ruimte om met het hele gezin te wonen. Daarnaast zit er nog een apart woongedeelte met alle voorzieningen en eigen toegangsdeur. Een ideale woonruimte voor bijvoorbeeld een thuis wonend kind, die graag wil proef (samen)wonen.

Het appartement heeft op de eerste verdieping een fijne, grote open ruimte waar zich de woonkamer en keuken bevinden. De badkamer en de eerste slaapkamer zijn ook gelegen op de eerste verdieping. Daarnaast is er nog een extra kamer aanwezig en naast de keuken ligt een handige bijkeuken met toilet. Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig waaronder twee met dakkapel waardoor het ruime kamers zijn. Het ruime dakterras gelegen op de eerste verdieping biedt voldoende ruimte om lekker buiten te kunnen zitten en op het balkon aan de zijkant van het appartement kun je ook met gemak genieten van het zonnetje.

Voor het parkeren van je auto is het mogelijk om een vaste plaats te huren voor €49,- per maand of een vrije parkeerkaart te kopen bij de gemeente tegen een eenmalige vergoeding van €70,-.

ALGEMEEN:
Het appartement ligt midden in het centrum van Panningen. Met één voet sta je al op het plein waar alle voorzieningen zich bevinden. Een uitgebreid assortiment aan winkels, supermarkten, restaurants en gezellige terrasjes. De basisschool, middelbare school en diverse sportverenigingen liggen op kleine afstand. Binnen 10 autominuten bereik je de oprit van de A67 naar de grotere steden zoals Eindhoven, Venlo of Roermond.

ENTREE
Middels de poort langs de bloemenwinkel kom je bij de voordeur. Achter de voordeur kom je binnen in de hal waar de garderobe en de trapopgang naar de verdieping zich bevinden. Achterin zit nog een berging waar zich de meterkast bevindt, deze ruimte wordt gedeeld met de bloemenwinkel.

Middels de trap kom je op de eerste verdieping waar zich de serre, de badkamer, woonkamer, keuken en de trapopgang naar de tweede verdieping zich bevinden. In de hal hangt een airco die ervoor zorgt dat de serre, de slaapkamer en de badkamer verkoelt of verwarmt worden.

SERRE
De eerste ruimte aan de linkerkant is de serre. Deze ruimte is prima geschikt om je even lekker terug te trekken of als speelkamer voor de kinderen. De vloer is voorzien van novilon en de wanden zijn deels gestuct en deels behangen. De grote schuifdeur geeft toegang tot het dakterras. Door de schuifdeur in combinatie met de draaikiepramen komt er lekker veel licht binnen. In de serre zijn elektrisch te bedienen rolluiken aanwezig.

SLAAPKAMER
De eerste slaapkamer is gelegen op de eerste verdieping en is een behoorlijk ruime kamer. Er is een grote inbouwkast aanwezig waar je met gemak al je spullen in kwijt kunt. De vloer is voorzien van laminaat en de wanden zijn voorzien van behang. Er is op de slaapkamer een televisieaansluiting aanwezig. Het draaikiepraam zorgt voor de frisse lucht.

BADKAMER
De volledig betegelde badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel is keurig onderhouden. Door de extra kastjes boven de wastafel is er meer dan voldoende bergruimte. De vloer is voorzien van laminaat. Voor de ontluchting is er een val raam aanwezig.

WOONKAMER
De woonkamer voelt erg ruimtelijk aan doordat het één groot geheel is samen met de keuken. Door de vele ramen komt er lekker veel licht binnen. De glasvezelkabel vindt zijn intreden in de woonkamer. De radiators zijn keurig weggewerkt door een leuke omkasting. In de woonkamer zijn draaikiepramen aanwezig met rolluiken. De 1 jaar oude pvc vloer is doorgelegd van de woonkamer tot de keuken. In de woonkamer hangt een airco die de gehele ruimte heerlijk kan verkoelen of verwarmen.

KEUKEN
Via een brede opstap loop je de keuken in. De L-vormige keuken dateert uit 2010 en beschikt over een vijfpits gasfornuis waarvan één wokbrander, vaatwasser, oven en een koelkast. De keuken heeft een leuke uitstraling door de kleurrijke tegeltjes in combinatie met grijze kastjes en het kunststof aanrechtblad met houtlook. Naast radiators hangt er in de keuken en ook in de woonkamer een infraroodpaneel, waardoor de ruimte verwarmt wordt. De grote raampartij in de keuken is voorzien van elektrisch te bedienen screens.
Via de deur in de keuken kom je op het balkon uit, waar voldoende ruimte is om lekker te genieten van de zon. De toegangsdeur is voorzien van een elektrische rolluik.

BIJKEUKEN
De witgoedaansluiting, een wasbakje en de cv-ketel(2020) zijn te vinden in de bijkeuken. Er is nog voldoende ruimte over om spullen op te bergen of een extra diepvries te plaatsten. Het half betegelde toilet met fonteintje is hier ook te vinden. De vloer van het toilet is voorzien van novilon en voor de ontluchting is er een kiepraampje aanwezig.

Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping waar een grote overloop is en nog eens drie slaapkamers aanwezig zijn.

SLAAPKAMERS
In totaal zijn er vier slaapkamers aanwezig waarvan drie op de tweede verdieping. Door de dakkappelen aan de zij en achterkant heb je behoorlijk grote kamers. De kamer aan de achterzijde wordt nu gebruikt als kantoor, er zou met gemak een tweepersoonsbed kunnen staan. De vloer is voorzien van tapijt en loopt door over de gehele verdieping. Alle kamers zijn voorzien van extra opbergruimte onder het schuine gedeelte van het dak. Overal zijn handmatig te bedienen rolluiken aanwezig. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een infraroodpaneel, die zorgt voor de verwarming.  

TWEEDE WOONRUIMTE:
ENTREE
De tweede woonruimte heeft een eigen voordeur met daarachter de trapopgang en een berging. De trapopgang komt uit op het dakterras en via deze weg is de toegangsdeur tot de tweede woonruimte te bereiken.

WOONKAMER/KEUKEN
De woonkamer en keuken zitten in dezelfde grote ruimte, bij binnenkomst bevindt zich aan de linkerkant direct de keuken. Keurige keuken met vierpits elektrische kookplaat en een oven. Het aanrechtblad is van kunststof en de achterwand is behangen in een tegeltjes motief. In de woonkamer past met gemak een grote bank en een eettafel. De ramen kunnen worden geopend voor frisse lucht. In de woonkamer staat een trap die toegang biedt tot de slaapkamer.

BADKAMER
Vanuit de woonkamer loop je de badkamer binnen. Er is een douchecabine, toilet en een enkele wastafel aanwezig. Voor de ontluchting is er mechanische ventilatie. Dit woongedeelte heeft een eigen cv-ketel uit 2020. De elektriciteit zit aangesloten op het hoofdverblijf maar met tussenmeters wordt dit gescheiden.

SLAAPKAMERS
Via de trap kom je op vide terecht waar de slaapkamer is gerealiseerd. Betreft een ruime kamer waar met gemak een tweepersoonsbed kan staan. Daarnaast is er aan beide kanten voldoende bergruimte in de kasten onder het schuine gedeelte van het dak.
Naast de woonkamer is eventueel nog een slaapkamer aanwezig met aansluitend een inloopkast. Voor nu wordt het gebruikt als hobbyruimte, maar het zou prima als tweepersoonskamer kunnen dienen.

Alle tussenwanden en de vloer van de tweede woonruimte bevat isolatiemateriaal.

DAK TERRAS:
Via de serre of bijkeuken kom je op het ruime dakterras. De vloer is voorzien van houten vlonders die slechts 2 jaar oud zijn. Het dakterras is volledig omheind en biedt veel privacy. Je kunt het helemaal naar eigen smaak in richten met leuke planten, een grote loungeset, de overkapping staat er al!
In het dakterras is een sparing gemaakt waar de toegangstrap van het achterste woongedeelte is geplaatst. Alleen via het dakterras is het achterste woongedeelte te bereiken.  

OVERIGE INFORMATIE:
AANVAARDING & VOORWAARDEN BIJ VERKOOP:
De aanvaarding geschiedt in onderling overleg.
Financieringsvoorbehoud : 5 weken
Bankgarantie of waarborgsom : vereist

ENERGIELABEL:
Verkoper beschikt over definitief energielabel E.

STAAT VAN ONDERHOUD:
De staat van onderhoud van de woning is goed.

VERWARMING & ISOLATIE:
Verwarming geschiedt door middel van een Remeha cv-ketel uit 2020. Daarnaast zijn er twee airco’s aanwezig die naast verkoelen ook verwarmen. De woning is grotendeels voorzien van dubbelglas, het dak en de verdiepingsvloeren zijn later na geïsoleerd.

LIGGING:
De woning ligt midden in het centrum van Panningen met alle voorzieningen op kleine afstand.

NUTSVOORZIENINGEN:
De woning is rechtstreeks aangesloten op de openbare leidingen voor water, energie en riool en beschikt over een aansluiting op het kabel- en glasvezelnetwerk.

LIJST ROERENDE ZAKEN & VRAGENLIJST WETTELIJKE INFORMATIEPLICHT:
De lijst van roerende zaken en de vragenlijst wettelijke informatieplicht verkoper(s) is digitaal bij ons aanwezig en is op aanvraag verkrijgbaar.

BOUWKUNDIG ADVIES:
Maison Makelaars adviseert om bij twijfel of bij oudere woningen een onafhankelijk bouwkundig onderzoek in te stellen.

MAATGEVING:
Alle maten en oppervlaktes in de brochure en van alle plattegronden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Hoewel alle informatie in deze brochure met de grootste zorg wordt samengesteld kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen dat je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit geldt met name voor de brochuretekst, de plattegronden en de maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 303
Inhoud woonhuis 1022
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 305
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 303
Inhoud woonhuis 1022
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon truetrue
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 305
Tuin diepte Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte Ja
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?