Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

-- Let op, vanwege de getoonde interesse worden er geen bezichtigingen meer gepland --


- Parkachtige woonomgeving met rust en ruimte;
- Fantastische ligging met groen en water;
- Groot perceel van 1.292 m²;
- Mooie basis om geheel naar eigen wens te renoveren;

Aan de rand van de bebouwing van het dorp Markelo staat deze vrijstaande woning te koop. Een unieke kans! Want dit object biedt u de gelegenheid om een woonhuis te realiseren dat volledig eigentijds is en alle hedendaagse wooncomfort biedt. Het geheel dient te worden gerenoveerd en gemoderniseerd. In de prijsstelling is rekening gehouden met de huidige onderhoudsstaat.

Bij een bezichtiging van dit fantastische project is het goed om te focussen op de locatie en de (ver)bouwmogelijkheden. Het woonhuis en de locatie spreken namelijk ècht tot de verbeelding. Menig architect zal u na enkele pennenstreken al doen glimlachen. Vanwege de heerlijke locatie leent de woning zich bij uitstek voor een grootschalige renovatie. De woning kan daarbij verder worden uitgebouwd. De grote tuin (totaal 1.292 m²) biedt volop ruimte voor terras(sen), bijgebouw(en) en overkapping. Mooi om de buitenaanleg bij het ontwerp te betrekken. Er heerst een hoge mate van privacy op het perceel. Daardoor kan gebruik gemaakt worden van grote raampartijen. Dat resulteert binnenshuis in een samenspel van licht- en zichtlijnen. Uiteraard dient een verbouwplan te voldoen aan de regelgeving van de gemeente Hof van Twente.

Het perceel grenst aan de Holtdijksbeek; in het verleden een waterverbinding tussen het riviertje de Regge en de Schipbeek. De woonomgeving ademt rust en ruimte. De vele knotwilgen zijn kenmerkend voor de buurt. Groen en water kleuren het straatbeeld, waar jong en oud zich thuis voelt. Vanwege de groenrijke infrastructuur en de ruimtelijke opzet doet de buurt parkachtig aan. In de directe omgeving zijn speeltoestellen en een wandelpad gelegen. De omliggende bebouwing bestaat voor een groot deel uit vrijstaande woningen in het hogere prijssegment.

Indeling
Via de beschrijving in deze tekst geven we u een eerste indruk van deze heerlijke locatie. Als makelaars van Otten & Flim nemen wij graag de tijd om u uitgebreid en persoonlijk rond te leiden over het perceel en door de woning. De indeling van het woonhuis is momenteel:

Begane grond: entree, badkamer, toiletgelegenheid, ruime slaapkamer, L-vormige woonkamer, open keuken, gang naar ruime 2e slaapkamer, 2e badkamer, meterkast, kelderingang, berging. In de berging is een trap aanwezig naar: 1e verdieping: vliering.

We laten dit huis en de heerlijke locatie graag aan u zien. Maak een afspraak met Otten & Flim Makelaardij. Want tijdens een bezichtiging zult u de voordelen en mogelijkheden van deze woning en de locatie pas ècht ervaren.

Verkoopinformatie en -voorwaarden
Na de individuele bezichtiging ontvangt u van ons de verkoopinformatie. Dit betreft een brochure met aanvullende informatie over de woning. In het informatiepakket leest u meer over de verkoopmethode. De brochure bevat een Lijst van Zaken, waarop is aangegeven welke roerende zaken bij de koop zijn inbegrepen, of ter overname worden aangeboden. De brochure kunt u alvast downloaden, indien de woning online staat. Op de website van Otten & Flim ziet u overigens ook een promotiefilm, 360 graden beelden en plattegronden van de woning.

Bouwkundige staat
Wanneer u zelf niet over de benodigde bouwtechnische kennis beschikt verdient het aanbeveling om advies van een bouwtechnicus, architect of aannemer in te schakelen. Zoals u in deze tekst leest is de woning op tal van punten gedateerd. Ook dient groot onderhoud gepleegd te worden. Daarom zal in de koopakte een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Financieren
Weten of de financiering en de verbouw van deze vrijstaande woning in Markelo in uw plaatje past? Benieuwd naar de lage maandlasten en de mogelijkheden van een bouwdepot? Wees verstandig en kom beslagen ten ijs: plan een financieel adviesgesprek met een adviseur van Otten & Flim Hypotheken. Gedegen advies stelt u in staat om de juiste keuzes te maken. Otten & Flim helpt u daar graag bij.

Maatvoering
Otten & Flim staat voor kwaliteit. Daarom is de verkoopdocumentatie van dit vrijstaande huis met zorg opgesteld. Vermelde maatvoeringen en gepubliceerde plattegronden zijn opgesteld binnen de kaders van de Branche Brede Meetinstructie; gebaseerd op NEN2580, met een onderverdeling in verschillende gebruiksoppervlakten. Omdat de publicatie van ingevoerde gegevens via diverse, externe kanalen geschiedt, kan Otten & Flim geen aansprakelijkheid aanvaarden voor onjuiste weergave van informatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 800
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1292
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 156
Inhoud woonhuis 800
Aantal verdiepingen 1

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 1292
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Parkeergelegenheid Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

De nieuwste koopwoningen in Markelo

Wiemerinkweg, Wiemerinkweg 19, 7475BS, Markelo, Overijssel
Wiemerinkweg 19

€ 265.000 k.k.

7475BS Markelo

Rijssenseweg, Rijssenseweg 6, 7475VB, Markelo, Overijssel
Rijssenseweg 6

€ 825.000 k.k.

7475VB Markelo

Groenlandsdijk, Groenlandsdijk 1-a, 7475RH, Markelo, Overijssel
Groenlandsdijk 1-a

€ 615.000 k.k.

7475RH Markelo

Goorseweg, Goorseweg 27, 7475BB, Markelo, Overijssel
Goorseweg 27

€ 585.000 k.k.

7475BB Markelo

Fokkerstraat, Fokkerstraat 53, 7475CB, Markelo, Overijssel
Fokkerstraat 53

€ 255.000 k.k.

7475CB Markelo

Wansink, Wansink 29, 7475DR, Markelo, Overijssel
Wansink 29

Prijs op aanvraag

7475DR Markelo

Twikkelerweg, Twikkelerweg 1, 7475ND, Markelo, Overijssel
Twikkelerweg 1

€ 615.000 k.k.

7475ND Markelo

Koekoekslaan, Koekoekslaan 99, 7475CM, Markelo, Overijssel
Koekoekslaan 99

€ 235.000 k.k.

7475CM Markelo

Hogedijk, Hogedijk 7, 7475PR, Markelo, Overijssel
Hogedijk 7

€ 635.000 k.k.

7475PR Markelo

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.