Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen op een unieke locatie?

Op deze mooie rustige plek in het buitengebied van Markelo staat deze, ook voor Markelo, vrij unieke dwarsritschuur gelegen op een ruime kavel van ca. 1.500 m2.

Op dit oorspronkelijke erf kan met de teruggevonden oorspronkelijke bouwtekeningen de dwarsritschuur in oude luister hersteld worden en tot woning getransformeerd. De oorspronkelijke woonboerderij, thans in gebruik als schuur, wordt nog door verkoper gesloopt. Een charmante boomgaard met fruit- en notenbomen maakt het geheel compleet. De dwarsritschuur heeft reeds een woonbestemming: “bijzondere vorm van wonen”. Een bouwtekening met een indicatie voor een mogelijke indeling kunt u bij ons opvragen. De naastgelegen opstallen (kavel 2) zullen worden gesloopt en worden vervangen door hoogwaardige nieuwbouw schuurwoningen. In het erfinrichtingsplan is hiervoor al een aanzet gegeven.

Unieke locatie: Op deze prachtige plek, omzoomd door oude eiken en met vrij uitzicht over glooiende essen, kunt u volop genieten van het buitenleven. Buitenaf, maar niet achteraf, een heerlijke plek met mooie zichtlijnen richting dorp, kerktoren en de Markelose berg. Het perceel bevindt zich aan een oude kerkweg die naar het centrum van Markelo leidt. Markelo staat bekend als het dorp tussen de 5 heuvels, met in de nabije omgeving veel landgoederen, kastelen en natuur. De kavel is centraal gelegen, op ca. 5 autominuten van de A1 en 2 km van Markelo, waar onder andere 2 supermarkten, restaurants en scholen te vinden zijn. Deventer en Hengelo zijn bereikbaar in iets meer dan 20 autominuten.

Vraagprijs € 375.000 ,-- k.k.

De bovenstaande informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 1500

Kenmerken

Algemeen

Aantal kamers 0

Woningdetails

Inhoud woonhuis 0

Overige

Perceel oppervlakte 1500

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden