Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gezellig rijtjeshuis aan de rand van Houten nabij Kooikersplas
Snoeksloot 27 is aan de rand van Houten in de kindvriendelijke wijk De Geer gelegen. De woning bevindt zich op slechts een steenworp afstand van de Kooikersplas, onderdeel van Kooikerspark. Maakt u graag een wandeling door de natuur? Dan bent u hier dus zeker aan het juiste adres! Ondanks dat Snoeksloot 27 zich aan de rand van Houten bevindt, heeft u toch een tal aan nutsvoorzieningen binnen handbereik. Zo profiteert u van een rustige, kindvriendelijke ligging én kunt u gemakkelijk met de fiets boodschappen doen. Binnen slechts vijf minuten fietsen bereikt u namelijk winkelcentrum Het Rond, waar u verschillende supermarkten, winkel- en horecagelegenheden aantreft. Naast het winkelcentrum is overigens een medisch centrum gelokaliseerd, zodat u ook de huisarts, apotheek en orthodontist snel en eenvoudig kunt bereiken. Tevens treft u vlakbij het rond het NS-treinstation Houten, vanuit waar diverse sprinters en Intercity’s u naar andere steden/dorpen kunnen vervoeren. Achter het station is het Imkerspark gelegen, waar u in 20 minuten heen loopt. Verder treft u in de nabije omgeving verscheidene scholen, speeltuinen en sportgelegenheden. Gaat u regelmatig met de auto op pad? Binnen slechts vijf minuten rijden bevindt u zich al op de snelweg (A12 of A27).
Bijzonder om te vernoemen is dat al het schilderwerk binnen in 2020 vernieuwd is. Verder is het toilet op de begane grond in 2016 gerenoveerd en heeft de badkamer in 2018 een gedeeltelijke renovatie ondergaan. De woning is voorzien van driedubbel glas en kunststof kozijnen. Aan zowel de voor- als achterzijde van de woning is de gevel bedekt met kunststof gevelbekleding.
De entree
Wanneer u zich aan de voorzijde van de woning bevindt, wordt direct duidelijk dat Snoeksloot een rustige straat betreft. De straat wordt geleid door een smalle verharde weg met aan weerszijden gezellige rijtjeshuizen. Dankzij de kunststof gevelbekleding in verschillende kleuren wordt een vrolijk straatbeeld gecreëerd. Aan de voorzijde van de woning zijn meerdere parkeerplekken direct aan de straat gelegen. Zo is er te allen tijde voldoende parkeergelegenheid voor zowel u als uw eventuele visite. De voortuin van Snoeksloot 27 is aan het trottoir gelegen, zo heeft u niet direct last van voorbijkomend verkeer. De voortuin is verder ingericht met een verhard pad richting de voordeur en kiezelstenen aan weerszijden. Naast de voordeur is een grote klimstruik met bloemen geplant die tot de eerste verdieping rijkt.
Loop via het verharde pad naar de voordeur van Snoeksloot 27 en stap de hal binnen. De entree is niet heel groot, maar biedt voldoende ruimte voor het ophangen van jassen en het eventueel opbergen van schoenen e.d. Dankzij de twee ramen in de voordeur beschikt de ruimte over veel natuurlijk licht, waardoor deze optisch groot lijkt. De hal is voorzien van witgeschilderde muren en een beige tegelvloer met donkere voegen. Verder biedt de ruimte toegang tot de woon- en eetkamer, de toiletruimte en de trap naar de eerste verdieping. Overigens bevindt zich hier ook de meterkast, die netjes is weggewerkt achter een witte deur.
De toiletruimte op de begane grond bevindt zich in de hal tegenover de trap naar de eerste verdieping. Deze ruimte is in 2016 gerenoveerd en beschikt daarom dan ook over een moderne uitstraling. Zo is de toiletruimte voorzien van dezelfde tegelvloer als in de hal, een witte tegelmuur met witte voegen, een lichtblauwe wand met mozaïektegels achter het toilet, een hangende toiletpot met ingebouwd waterreservoir en een toiletrolhouder. De ruimte beschikt tevens over een klein raampje, waardoor natuurlijk licht naar binnen valt.
De woon-/eetkamer en keuken
Wanneer u bij binnenkomst in de hal direct rechtdoor loopt, komt u terecht in de ruime woon- en eetkamer. Dankzij de open indeling kunt u de ruimte eenvoudig geheel naar eigen wens indelen. Het woongedeelte is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Deze biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bankstel, salontafel, tv-meubel en eventuele extra meubels en/of decoratie voorwerpen. Onder de trap is momenteel een werkplek gesitueerd. Echter zou u deze ruimte ook om kunnen toveren tot een trapkast, waardoor u eenvoudig benodigde schoonmaak- of voorraadspullen uit het zicht opbergt. Aan de achterzijde van de woon- en eetkamer bevindt zich het eetgedeelte. Hier kunt u makkelijk een (grote) eettafel en -stoelen kwijt. Doordat de doorgang naar de keuken zich ook aan de achterzijde bevindt, kunt u op deze manier snel het eten op tafel serveren.
Zowel aan de voor- als achterzijde van de begane grond bevinden zich drie grote raampartijen, waarvan één draairaam dat opengezet kan worden. Zo kunt u eenvoudig de begane grond doorluchten op warme dagen. Dankzij de grote raampartijen beschikt de woon- en eetkamer over enorm veel natuurlijk licht, wat voor een extra open uitstraling zorgt. De ruimte is verder voorzien van een lichtbruine laminaatvloer, witgeschilderde muren en verwarmingsradiatoren.
De keuken van Snoeksloot 27 is ingericht met een lichtblauwe tegelwand, een lichtbruine vinyl vloer, keukenkastjes met gebroken witte deuren en zilveren handvaten, keukenlades met een lichtbruine houtlook, een lichtblauw keukenblad met motief, drie lichtspotjes en tube verlichting. Verder is de keuken van alle gemakken voorzien. Deze beschikt namelijk verder nog over een vier-pits gasfornuis, rvs afzuigkap, wasbak met zilveren kraan, een ingebouwde oven, een losse magnetron, een grote ingebouwde koelkast, een losstaande vriezer, een vaatwasser en voldoende opbergplek voor etens- en keukenwaar. In de keuken bevindt zich tevens de deur naar de achtertuin. Dankzij het licht dat via het grote raam in deze deur naar binnen komt, beschikt ook deze ruimte over natuurlijk lichtinval.
De eerste verdieping
Via de met rood fluweel bekleedde trap in de hal bereikt u de overloop van de eerste verdieping van de woning. De overloop beschikt over een bruine vloer en lichte muren. Verder biedt deze ruimte toegang tot drie (slaap)kamers, de badkamer en de trap naar de tweede verdieping/zolder.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grootste (slaap)kamer. Dankzij het formaat dient deze kamer perfect als master bedroom. Zo is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed, nachtkastjes, een kledingkast en eventuele overige meubels en/of decoratie. De kamer is voorzien van dezelfde vloer als de overloop, grijs gestreept behang, een verwarmingsradiator, twee vaste ramen en een draai- kiepraam.
Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de overige twee (slaap)kamers. De grootste kamer bevindt zich aan de linker achterzijde en is momenteel ingericht als slaapkamer. Ook deze ruimte is voorzien van dezelfde vloer als de overloop, twee witgeschilderde muren, een blauw geschilderde muur, een verwarmingsradiator, een vast raam met ventilatierooster en een draairaam. Ondanks dat deze momenteel is ingericht als slaapkamer, kunt u de ruimte natuurlijk geheel naar eigen wens indelen. Zo dient deze bijvoorbeeld ook perfect als werkkamer, hobbykamer of sportkamer.
De derde (slaap)kamer bevindt zich aan de rechter achterzijde van de woning. De ruimte is momenteel ingedeeld als opbergkamer, maar kan uiteraard voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een kinderkamer, logeerkamer of inloopkast. Evenals de andere twee (slaap)kamers is deze kamer voorzien van een bruine laminaatvloer, witgeschilderde muren, een verwarmingsradiator, een vast raam en een draai- kiepraam.
De badkamer van Snoeksloot 27 bevindt zich aan de rechter voorzijde van de woning en is in 2018 gedeeltelijk gerenoveerd. Zo beschikt deze over witgeschilderde muren met dezelfde lichtblauwe mozaïeken tegelwand als in de toiletruimte op de begane grond, grote grijze betegeling met witte voegen, een klein kiep-raam, een handdoek radiator, een douchebad met glazen wand, een hangende toiletpot met ingebouwd waterreservoir, een waskraan met badmeubel en een spiegel.
De tweede verdieping
Via de witte trap met grijze trapbekleding op de overloop bereikt u de tweede verdieping. Hier komt u terecht op een tweede overloop die is voorzien van grijze vloerbedekking en witgeschilderde muren. Achter de schotten kunt u het een en ander opbergen. De overloop biedt toegang tot een wasruimte en een vierde (slaap)kamer.
De wasruimte is voorzien van een vinyl vloer, de CV en een aansluiting voor wasmachine en droger. De ruimte biedt tevens plek voor een (kleine) kast waar u het een en ander in op kunt bergen.
De vierde (slaap)kamer betreft de grootste kamer van Snoeksloot 27. De ruimte is momenteel ingedeeld met een eenpersoonsbed, een kast en een bureau. Verder is de kamer voorzien van blauwe vloerbedekking, witgeschilderde muren, een groot dakraam en verschillende schotten waarachter u voorwerpen kunt opbergen. Ook deze ruimte biedt verscheidene inrichtingsmogelijkheden. Zo dient deze bijvoorbeeld perfect als slaapkamer voor tieners, maar kunt u er ook een werkruimte of speelkamer van maken.
De achtertuin
De achtertuin van Snoeksloot 27 is op twee manieren te betreden. Zo kunt u deze bereiken via de poort aan de achterzijde van de tuin of via de deur in de keuken. Achter in de tuin bevindt zich een schuurtje waar u eenvoudig fietsen en (tuin)gereedschap in op kunt bergen. De achtertuin is niet enorm groot, maar biedt voldoende plek om heerlijk te genieten van de buitenlucht. De tuin is momenteel ingedeeld met een verhard stuk aan de voor- en achterzijde die verbonden zijn middels een pad. Aan weerszijden bevinden zich tuinperken met groen en kiezels. Op deze manier biedt de achtertuin voldoende plek voor het plaatsen van een tuintafel en -stoelen, een lounge set en/of een eventueel speeltoestel voor kinderen. Dankzij de houten schuttingen aan weerszijden profiteert u van enorm veel privacy en kunt u ongestoord genieten.
Bent u ook zo enthousiast over dit gezellige rijtjeshuis in Houten?
Snoeksloot 27 is eenvoudig ingericht, doch van alle gemakken voorzien. Dat maakt deze woning instapklaar voor de volgende bewoners. Dankzij de pas geschilderde ramen kunt u bijvoorbeeld met slechts een gestucte muur en nieuwe vloer geheel uw eigen draai aan de woning geven! Door de relatief recentelijke renovaties van de badkamer en toiletruimte hoeft u hier niet meer naar om te kijken! Overigens zorgen de vele raampartijen in de woning over enorm veel natuurlijk lichtinval, wat een open en lichte uitstraling geeft. Verder biedt Snoeksloot 27 over diverse inrichtingsmogelijkheden. De vier (slaap)kamers kunt u namelijk geheel naar eigen wens indelen. Of u nu behoefte geeft aan meerdere slaapkamers of altijd graag over een inloopkast, hobbykamer of logeerkamer had willen beschikken: Snoeksloot 27 biedt voor u de perfecte uitkomst. De praktisch ingerichte achtertuin is ook via de achterzijde van de woning te betreden, wat extra voordelen met zich meebrengt. Overigens biedt niet alleen de woning zelf, maar ook de ligging enorme pluspunten. Zo is Snoeksloot 27 aan de rand van Houten gelegen, waardoor de woning in een rustige en kindvriendelijke omgeving is gelokaliseerd. Echter heeft u alle benodigde voorzieningen binnen handbereik en staat u (indien gewenst) met de NS-trein binnen enkele minuten in een grote stad als Utrecht waar u zich in een tal van winkel- en horecagelegenheden zult wanen. Bent u net zo enthousiast als wij en wilt u de woning graag met eigen ogen komen bekijken? Neem dan snel contact met ons op om een bezichtiging in te plannen!
Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd (3 dubbel glas)
- Onderhoudsarm
- Ruime keuken
- Rustige kindvriendelijke woonomgeving
- Ruime groene wijk en fijne buren
Aanvaarding: november/december 2021

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2003
Perceel oppervlakte 145
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Valliant-combiketel-
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaap kamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning tussenwoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 400
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Ligbad Ja
Zolder Ja
Achterom Ja
Tuin voor Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2003
Perceel oppervlakte 145
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Valliant-combiketel-
Douchecabine Ja
Muur isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Aantal slaap kamers 4
Zolder aantal kamers 1 kamer
Verwarming opmerking C.V.-ketel
Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huisportaal.nl

De nieuwste koopwoningen in Houten

Gletsjermeer, Gletsjermeer 17, 3994HN, Houten, Utrecht
Gletsjermeer 17

€ 515.000 k.k.

3994HN Houten

Leeuwerikweide, Leeuwerikweide 36, 3993CB, Houten, Utrecht
Leeuwerikweide 36

€ 400.000 k.k.

3993CB Houten

Forum, Forum 3, 3995ZK, Houten, Utrecht
Forum 3

€ 535.000 k.k.

3995ZK Houten

Wolvenakker, Wolvenakker 8, 3994EB, Houten, Utrecht
Wolvenakker 8

€ 470.000 k.k.

3994EB Houten

Standerdmolen, Standerdmolen 8-A007, 3995AA, Houten, Utrecht
Standerdmolen 8-A007

€ 300.000 k.k.

3995AA Houten

Snoeksloot, Snoeksloot 9, 3993HG, Houten, Utrecht
Snoeksloot 9

€ 489.000 k.k.

3993HG Houten

Galerijmuur, Galerijmuur 36, 3991WX, Houten, Utrecht
Galerijmuur 36

€ 385.000 k.k.

3991WX Houten

Vechtpolder, Vechtpolder 27, 3991HN, Houten, Utrecht
Vechtpolder 27

€ 395.000 k.k.

3991HN Houten

Riviermos, Riviermos 14, 3994LK, Houten, Utrecht
Riviermos 14

€ 550.000 k.k.

3994LK Houten

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.