Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Unieke kans! Zeer interessant complex met drie woonhuizen (bestemming: wonen) met aangrenzende bedrijfsruimte, welk thans in gebruik is garagebedrijf (bestemming: bedrijven t/m categorie 2) en riant buitenterrein (totaal perceeloppervlak: 5380m²). De woningen hebben een eigen ontsluiting vanaf de Tweede Moordrechtse Tiendeweg.
Indeling:
Voltaweg 28 - bedrijfsruimte
Aan de achterzijde van het object zijn 4 inpandige paardenboxen (ca. 64m²) te vinden op een afgesloten gedeelte van de overige bedrijfsactiviteiten. In het midden is de werkplaats vinden met aangrenzend de showroom. Totaal oppervlak van de bedrijfsruimte is 245m². Er is verder een kitchenette te vinden.
Op de eerste verdieping is het magazijn te vinden, welke per lift bereikbaar is. Deze ruimte heeft een vloeroppervlak van 317m².
Voltaweg 30 - Huis 1
Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een gebruiksoppervlak van 303m².
Entree/hal, toiletruimte, laundy met de wasmachine- en drogeraansluiting en trapopgang; aan de voorzijde van de woning is de woonkeuken gesitueerd; vanuit de hal is tevens de slaapkamer op de begane grond te vinden; de woonkamer met erker is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De aangebouwde garage is via de hal te bereiken en heeft een gebruiksoppervlak van 25m².
Op de eerste verdieping treffen we de overloop; ruime badkamer in het midden van het woonhuis; drie slaapkamers, welke allen voorzien zijn van een inloop kast; twee van de slaapkamers beschikken over buitenruimte in de vorm van een balkon.
De tweede verdieping is middels een vaste trap bereikbaar en thans in gebruik als opslagruimte.
Voltaweg 32 - Huis 2
Nummer 32 is een gespiegelde versie van nummer 30. Het betreft de andere helft van de twee-onder-een-kapwoning. De indeling en oppervlakte zijn identiek.
Voltaweg 34 - Huis 3
Dit betreft de enige vrijstaande woning op het perceel. Deze woning heeft een oppervlakte van ca. 229m².
Entree/hal met aangrenzende garage (ca. 23,8m²), toiletruimte en trapopgang; slaapkamer op de begane grond; woonkamer een half open keuken met riant eetgedeelte; middels openslaande deuren is de tuin rondom te bereiken.
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamer te vinden. Twee van deze slaapkamers beschikken over een buitenruimte in de vorm van een balkon;. De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd.
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en groot ca. 30,1m².
Ligging:
Gelegen op bedrijventerrein Gouwestroom, dat gelegen is aan de rand van Gouda en op enkele autominuten van de rijkswegen A12 en A20 (Utrecht-Rotterdam-Den Haag). Het centrum van Gouda is op ca. 10 fietsminuten te bereiken.
Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.”
Koopovereenkomst pas rechtsgeldig na ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning vrijstaande woning
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 18

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 836
Inhoud woonhuis 3000
Aantal verdiepingen 3

Overige

WC Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
BouwjaarCV 2007
Perceel oppervlakte 5380
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel -combiketel-Eigendom
Dak opmerking Dak materiaal: Pannen
Douchecabine Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Garage aangebouwd steen
Aantal slaap kamers 12
Buiten bebouwde kom Ja
Verwarming opmerking C.V.-ketel

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Rentekorting op je ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Voltaweg in Gouda?

Aangeboden door:

Van Herk Makelaardij - Gouda

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier