Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden vierpersoons chalet met veel privacy op het terras op het Europarcs Resort Poort van Zeeland. De chalet beschikt over twee slaapkamers, aparte badkamer en staat op een ruim perceel van 262 m2 huurgrond.

Bezichtigingen
Op een van de volgende momenten kunt u de chalet komen bekijken: 6 of 7 augustus, 12 t/m 19 augustus of 2 september 2022. Tijden voor bezichtiging zijn tussen 11:00 en 14:00 uur. Stuur een bericht naar Voorne Makelaars om een bezichtiging in te plannen.

Financiering
Aangezien deze chalet op huurgrond staat, is een financiering middels een gebruikelijke hypotheek niet mogelijk. Wel zou u bijvoorbeeld de overwaarde op uw huidige koopwoning kunnen gebruiken om de chalet (deels) te bekostigen. Het beste is om de chalet volledig uit eigen middelen te betalen. Neem contact op met uw financiële adviseur voordat u de chalet gaat bekijken, zodat u precies weet wat uw mogelijkheden zijn.

Vanuit de lichte woonkamer kijkt u op de beschutte tuin, die bij deze chalet hoort. Hierdoor heeft u echt het gevoel in de duinen te verblijven. Grenzend aan de woonkamer is de keuken, die van alle gemakken voorzien is: koelkast met vriesvak, vaatwasmachine en koken op gas. De verdiepingshoogte van de woonkamer is hoger dan normaal doordat het dak schuin oploopt.

Via de hal worden de slaapkamers ontsloten. Er zijn twee slaapkamers, die beide beschikken over 2x eenpersoonsbedden. De aparte badkamer is netjes onderhouden en beschikt over een douche, wastafel en toilet. Alle kozijnen zijn van kunststof gemaakt en beschikken over kiep-kantelramen.

Uw auto kan op eigen terrein geparkeerd worden. Europarcs staat toe dat u een schuur plaatst op eigen terrein, mits in dezelfde kleurstelling als de chalets op het park. De zonnige tuin beschikt over een terras gelegen op het zuiden, compleet met tafel en vier terrasstoelen. Eventueel is het toegestaan om de tuin verder aan te kleden naar uw eigen smaak.

- Zowel binnen als buiten goed onderhouden recreatiewoning.
- Beschut perceel van 262 m2 huurgrond. De huurprijs bedraagt € 3.975 per jaar (€ 15,17 per m2).
- De park service bijdrage van het park bedraagt € 1.035,50 per jaar, inclusief btw. Het tuinonderhoud, onderhoud aan de CV en de schoonmaak buiten worden collectief ingekocht (€ 1.433,57).
- De chalet wordt btw vrij aangeboden, inclusief de complete inventaris.

Het gebruik van de chalet
U kunt 365 dagen per jaar gebruik maken van de chalet. Het is echter niet mogelijk om hier permanent te wonen. U kunt de chalet gebruiken voor “eigen gebruik”, als beleggingsobject (verhuur) of een mix tussen beide. Wanneer u de woning (deels) gaat verhuren, sluit u een beheer en exploitatie overeenkomst af met Europarcs. Door verhuur van de woning kunt u een passief inkomen verkrijgen. De rendementen op het Resort Poort van Zeeland lagen de afgelopen jaren tussen de 4% en 7%.

Resort Poort van Zeeland
Het Resort richt zich voornamelijk op de recreant uit Nederland, Vlaanderen en Duitsland. In het laagseizoen wordt een bescheiden deel van de chalets aangeboden aan de zakelijke markt. Er is een centrale accommodatie met indoor speelparadijs, snackcorner, restaurant, receptie, kleinschalige winkel, lasergamen en indoor minigolf. De gasten zijn veelal jonge gezinnen of grootouders met een of twee kinderen. Honden zijn toegestaan op het Resort, mits aangelijnd. Er zijn aanvullend op de grote speeltuin bij de centrale accommodatie, nog diverse kleine speelgelegenheden op het park.

Het Resort ligt direct achter de duinen van het strand van het Haringvliet. Binnen 5 minuten lopen van de chalets staat u daadwerkelijk op het strand. Het Haringvliet biedt veel mogelijkheid voor watersport. Het Noordzeestrand van Rockanje ligt op 10 minuten fietsen. Vanuit het Resort zijn uitstapjes heel gemakkelijk te maken naar Zeeland, Rotterdam en bijvoorbeeld de vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 50.8
Inhoud woonhuis 153
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 262
Gemeubileerd Ja
Oppervlakte woonkamer 18.05
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2017
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2017
Woon oppervlakte 50.8
Inhoud woonhuis 153
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 262
Gemeubileerd Ja
Oppervlakte woonkamer 18.05
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies