Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In het vakantiepark Cita Romana staat deze vrijstaande recreatievilla, type Canna Palustre, met een charmante rieten kap. Het perceel van de villa heeft een grootte van 512 m2. Het park, een steenworp verwijderd van de duinen, het Haringvliet en de uitgestrekte Noordzeestranden, is prima onderhouden en beschikt over een eigen zwembad.

Bovendien bevindt zich op fietsafstand de sfeervolle vesting van Hellevoetsluis, waardoor het plaatje van deze locatie compleet is. Het park heeft een centrale faciliteit, bestaande uit een receptie, een boetiek en een zwembad dat recentelijk in de jaren 2022-2023 is gerenoveerd.

Deze charmante recreatiewoning omarmt moderne gemakken, met volledig kunststof kozijnen, 3 ruime slaapkamers, een vernieuwde badkamer en een riante bergzolder. De zonnige achtertuin biedt een oase van rust, terwijl de voortuin parkeerruimte op eigen terrein mogelijk maakt.

Bezichtigingen
Wanneer u de chalet wilt bezichtigingen, stuurt u dan een bericht naar Voorne Makelaars. Wij zullen dan contact met u opnemen voor een afspraak.

Op de begane grond verwelkomt de hal met toegang tot de bijkeuken, een toilet, de meterkast en de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer baadt in natuurlijk licht door haar vier openslaande deuren en biedt een serene blik op de weidse, privé gelegen tuin. De open keuken in L-vorm is uitgerust met een 4-pits gasfornuis, een oven, een vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. Op de begane grond ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming.

De eerste verdieping onthult een overloop die leidt naar drie slaapkamers, een badkamer en via een vlizotrap naar de vliering. De slaapkamers zijn ruim opgezet, verrijkt met dakkapellen die de ruimte optimaal benutten. Twee slaapkamers prijken aan de achterzijde van de woning, terwijl één slaapkamer aan de voorzijde ligt. De vernieuwde badkamer verwent met een inloopdouche, een toilet en een wasmeubel.

Een vlizotrap opent de toegang tot de bergzolder op de tweede verdieping, een verborgen schat voor opslag.

De weelderige tuin omarmt de woning aan alle kanten. De voortuin biedt ruimte voor een auto. De achtertuin biedt een serene privacy, omringd door bomen langs een rustig watertje.

De parkkosten voor 2023 zijn als volgt:
- Centrumbijdrage: € 1036,52 incl. BTW per jaar
- Erfpachtcanon algemene gronden Coöperatie van Eigenaren: € 357,67 per jaar (geen BTW van toepassing)
- Voorschot parkbijdrage Coöperatie van Eigenaren: € 1936,- incl. BTW per jaar
- Voorschot nutsvoorzieningen: € 841,- incl. BTW per kwartaal
- Internet en TV: €228,- per jaar incl. BTW

Opmerkelijkheden:
- Bouwjaar 2000
- Plavuizenvloer met vloerverwarming op de begane grond
- Woningtype 'Canna Palustre'
- Volledig geïsoleerd
- Een van de grootste percelen op het park van maar liefst 512 m2, gelegen aan water
- Perceel is voorzien van afrastering
- Permanente bewoning is niet toegestaan

Disclaimer
De gegevens op deze webpagina zijn bedoeld om u een algemene indruk te geven over de woning. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving en/of de tekeningen staan. Noch de verkoper, noch Voorne Makelaars aanvaardt in dit geval enige aansprakelijkheid. Aan de informatie en de tekeningen op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

U bent zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van relevante fiscale aspecten en de overdrachtsbelasting. U wordt geadviseerd om hierbij te laten adviseren door een specialist.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 378
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 512
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 378
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 512
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies

Aangeboden door:

Voorne Makelaars & Advies