Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige Investeerderskans: Moderne Vakantiewoning bij de Europarcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis

Op zoek naar een unieke investeringsmogelijkheid op eigen grond? Dan is deze moderne 5-persoons vakantiewoning bij Europarcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis de perfecte keuze. Met een hoge verhuuropbrengst en mogelijkheid tot 365 dagen recreëren, biedt dit object een uitstekende kans voor investeerders die op zoek zijn naar rendement.

Ligging en Recreatiemogelijkheden

Gelegen op slechts een steenworp afstand van de Noordzee en het zandstrand van het Haringvliet, is ontspannen en genieten van de prachtige natuur hier een dagelijkse luxe. Het park zelf biedt een scala aan voorzieningen, waaronder een indoorspeelhal – het Adventuredome, moderne jachthavens en zelfs het nationaal brandweermuseum. Voor de actievelingen onder ons zijn er mogelijkheden tot bootverhuur, e-chopper verhuur en fietsverhuur om de omgeving te verkennen per water of land. Maak heerlijke wandelingen of ontdek de omgeving tijdens een fietstocht langs de fraaie natuur.

Luxe Keuken en Comfortabele Woonkamer

Deze vakantiewoning beschikt over een luxe en moderne keuken met alle gemakken voorzien, inclusief een handige vaatwasser. De ruime woonkamer is uitgerust met een comfortabel bankstel, twee losse stoelen en een flat screen tv. Geniet van een prachtig uitzicht op de natuur dankzij de ruime raampartij. Aan de eettafel, geschikt voor 6 personen, kunt u gezellig dineren en borrelen met uw gezelschap.

Slaapcomfort en Badkamerfaciliteiten

De woning telt 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer beschikt over een ruim 2-persoonsbed met een royale opbergkast, terwijl de tweede slaapkamer is voorzien van een stapelbed en eveneens een opbergkast. De derde slaapkamer biedt een comfortabel 1-persoonsbed. De badkamer is uitgerust met een douchecabine, toilet en wastafel voor ultiem comfort en gemak.

Investeer Nu in Uw Toekomst

Grijp deze unieke kans om te investeren in een moderne vakantiewoning met hoge verhuurrendementen bij Europarcs Poort van Zeeland. Geniet zelf van de vele recreatiemogelijkheden en verhuur de woning voor extra inkomsten. Aarzel niet langer en investeer vandaag nog in uw toekomstige rendement.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 167
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 52
Inhoud woonhuis 150
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 167
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom