Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een vrijstaand huis bouwen op een royaal stuk grond in het landelijke Brabant? Dit bouwkavel meet maar liefst 1.173 m² en is gelegen aan de rand van het dorp.
Aan de voorzijde een prachtig vrij uitzicht over het buitengebied en aan de achterzijde alle ruimte voor een grote tuin op het zuiden!
De impressie geeft u een goed voorbeeld van een mogelijke villa. U bent als koper echter vrij om uw eigen droomhuis vorm te geven! Samen met LT Architecten kunt u een huis naar geheel eigen idee ontwerpen en realiseren, uiteraard binnen de bestemmingsplanvoorschriften van de gemeente.
Haaren kenmerkt zich door een hoge kwaliteit van wonen. Het perceel is fraai gelegen in de rustige, landelijke omgeving van ’De Tuin van Brabant’, maar toch op korte afstand van de Rijksweg van Tilburg naar ’s-Hertogenbosch. Natuurgebieden de Kampina en De Loonse en Drunense Duinen liggen derhalve om de hoek!
Algemeen
Wat kunt u op het kavel bouwen?
De bebouwingsmogelijkheden zijn vastgelegd in planologische voorschriften. Deze zijn onder andere vastgelegd in het bestemmingsplan en in te zien bij de gemeente Haaren of bij de verkopend makelaar.
Hieronder vindt u de belangrijkste:
• Eén vrijstaande woning per kavel;
• Voor elke kavel is een bouwvlak vastgesteld waarbinnen de woning moet worden gebouwd;
• Eisen aan de woning: goothoogte maximaal 5 meter, nokhoogte maximaal 9 meter.
• Aan- en bijgebouwen mogen binnen en buiten het bouwvlak worden gebouwd;
• Eisen aan- en bijgebouwen: gebouwd op het zij- en achtererf en minimaal 3 m achter (het verlengde van) de voorgevel van het hoofdgebouw (niet ter plaatse van de bestemming ‘Tuin’); goothoogte maximaal 3,25 meter, nokhoogte maximaal 5,50 meter.
• De bouw van een bijgebouw is reeds aangevangen, deze kan uiteraard worden verwijderd en/of gewijzigd.
De voordelen van nieuwbouw op een rijtje!
Financieel aantrekkelijk:
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag.
Onderhoudsvriendelijk:
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen
Duurzaam en verantwoord:
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.
Energiezuinig:
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. De nieuwbouwwoningen voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).
Gezond en veilig:
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraak werend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.
Uw eigen droomwoning:
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Maak dus vandaag nog een afspraak met LT Architecten!
Wij wensen u veel bouwplezier en nodigen u van harte uit om met ons de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact op nemen met ons kantoor.

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bouwgrond

Overige

In overleg Ja
Aantal toiletten 0

Staat dit huis in jouw favoriete buurt?

Probeer nu de Huislijn Buurtscanner en ontdek welke buurt bij jou past.

Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek?
Ontdek je favoriete wijk
Met de SNS wijkverkenner

Scholen op de kaart

Zoek je een geschikte school in de buurt van de Vogelenzang in Haaren?

Aangeboden door:

Van den Hurk Makelaardij

Wat is jouw huis waard?
Ontvang gratis binnen 2 minuten de waarde van jouw huis
Check hier