Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN 'T LOOVE

Stel je voor: een plek waar het gezinsleven bloeit, je ondernemersdroom werkelijkheid wordt en rust en ruimte je dagelijks omarmen. Deze uitgebouwde tweekapper in de kindvriendelijke wijk 't Loove in Someren biedt het allemaal. Met een vrij uitzicht dat je hart steelt, een speelveld waar kinderlachjes nooit verstommen en een doodlopende straat die veiligheid ademt, is dit de thuisbasis waar je naar verlangt.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Ruimte in Overvloed: Met drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping plus twee extra slaapkamers op de zolderverdieping dankzij de dakkapellen, is er ruimte genoeg voor het hele gezin.
- Uitgebouwde Pracht: De begane grond is aan de achterzijde volledig uitgebouwd, wat resulteert in een heerlijke tuingerichte kamer waar het daglicht rijkelijk binnenvalt.
- Keuken om van te Dromen: De in 2021 vernieuwde keuken, strategisch geplaatst in het hart van het huis, nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige etentjes.
- Duurzaam en Comfortabel: Energielabel C, 9 zonnepanelen en een CV-ketel uit 2018 zorgen voor een comfortabel binnenklimaat en een lagere energierekening.
- Koel en Aangenaam: De zolderslaapkamer is voorzien van airco, ideaal voor die warme zomermaanden.
- Buitenleven op zijn Best: Een hoekperceel met een fraaie overkapping biedt mogelijkheden voor de ZZP'er of als stalling, terwijl de tuin op het zuiden met een terrasoverkapping uit 2019 garant staat voor genieten in de buitenlucht.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur wacht. De woonkamer aan de voorzijde, met zijn grote ramen, biedt een serene plek om te ontspannen met uitzicht op het groen. De uitgebouwde kamer aan de achterzijde vormt het hart van het huis, waar het gezinsleven zich afspeelt tegen een achtergrond van tuinzichten en zonnestralen.

De keuken, jouw culinaire speelveld, is in 2021 volledig vernieuwd en uitgerust met moderne apparatuur. Hier bereid je moeiteloos de heerlijkste gerechten terwijl je kroost aan de keukentafel huiswerk maakt of verhalen deelt over hun schooldag.

Op de eerste verdieping vind je een oase van rust in de drie sfeervol ingerichte slaapkamers, elk een blank canvas voor persoonlijke invulling. De badkamer, met zijn strakke lijnen en frisse uitstraling, biedt een plek voor verkwikkende ochtenden en ontspannen avonden.

De zolderverdieping verrast met twee extra slaapkamers, voorzien van dakkapellen die de ruimte baden in natuurlijk licht. De airco in de zolderslaapkamer zorgt voor een koele nachtrust tijdens de warme zomernachten.

Buiten is het genieten geblazen op het hoekperceel van 350 m². De tuin, gericht op het zuiden, is een zonnig paradijs waar kinderen vrij kunnen spelen en volwassenen kunnen ontspannen onder de terrasoverkapping. De fraaie overkapping biedt niet alleen een plek voor je caravan of camper, maar kan ook dienen als werkplaats of atelier voor de creatieve ondernemer.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in die zonovergoten tuin, of droom je al weg bij de gedachte aan je eigen bedrijf aan huis? Dit is je kans om niet alleen een huis, maar een thuis te vinden waar je hart sneller van gaat kloppen. Neem contact op, plan een bezichtiging en laat je zintuigen het verhaal vertellen. Dit huis in 't Loove is meer dan een plek om te wonen; het is een canvas voor je leven. Pak die kans en maak van dit huis jouw thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 569

Overige

Perceel oppervlakte 350

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 569

Overige

Perceel oppervlakte 350

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij